Mad og drikkevarerOpskrifter

Karpe i ovnen i folie - velsmagende og sund parabol

Karper i ovnen i en folie viser det sig ikke kun lækker, men også anvendelige. Efter alt, er denne parabol ikke mulighed for brug af overskydende fedt og bages hurtigt, det bevarer alle de næringsstoffer. Det skal bemærkes, at en sådan måltid kan gøres ikke kun for almindelig familie måltid, men også til at levere til den festlige bordet.

Karper bagt i folie: foto, opskrift

Nødvendige ingredienser:

  • krydderier til fisk - efter smag;
  • fløde 30% fedt (mayonnaise kan bruges) - 140 g;
  • Frisk karper - 2-3 kg (afhængigt af antallet af gæster);
  • bulb friske store - 2 stk;.
  • Citron - 1,5 pc,.
  • sort peber pulver - på personlige præferencer;
  • friske krydderurter - til at dekorere og smag;
  • små gulerødder - 2 stk;.
  • havsalt - 2/3 tsk.

Behandlingen af fisken

Karper i ovnen i folie bages hurtigt nok. Men før du lægger varen retur, skal den behandles godt. Dette kræver at tage en frisk 2- eller 3-pund fisk, klart det af skalaer, skylles, fjern indersiderne, afbrød finnerne og derefter igen vasket grundigt.

P Processer grøntsager forarbejdning

At karper i ovnen i folie viste sig hjertelig, duftende og lækker, det bør være forberedt med grøntsager og citron. Derfor skal du tage 2 små gulerødder og det samme antal store pærer. De navngivne ingredienser skal skylles, skrælles, derefter skåret i tynde skiver og ringe. Du bør også hakke og 1.5 i moden citron. Desuden anbefales det at skylle med friske krydderurter og hak det med en kniv.

dannelse kurser

Karpe i ovnen i folie bages enkelt og hurtigt, men først det anbefales at dumpe de tidligere kogte grøntsager og citron. For at gøre dette, bør på overfladen af fisken skal gøres et par små snit. I dem er det ønskeligt at arrangere ikke tykke skiver af frisk citron. Efter dette, er maven karper pålagt at offentliggøre så meget som muligt. Så er det nødvendigt at sætte et par skulderklap citron, nogle hakkede løg og revet gulerødder hele. Endvidere i maven skal hælde lidt salt og peber, så anbefales det at lukke tæt. På toppen af fisken bør også tilføje salt og peber.

For at smukt arrangere en skål som karper i folie i en ovn, fortrinsvis i en separat skål blandes 30% creme fraiche, hakkede grønne løg og de resterende ringe. Nogle af dem skal være sat på folie og derefter placere dem på gefilte fisk. Top karper bør også omfatte de løg i creme fraiche. Efter alle de ovennævnte madlavning folie foranstaltninger, der kræves for at lukke tæt, sat sammen med indholdet på en bageplade og sende i ovnen.

varmebehandling

Karpe fyldt med grøntsager, kogt i duhovochnom kabinet omkring 40-56 minutter. Når fisken er mør, bør det få, fri fra folien og sætte det på et stort fad.

Korrekt Serve

Udarbejdet karpe, er det ønskeligt at dekorere de grønne blade, og derefter varmt tjene. For det er også muligt at præsentere en side skål af kartofler, ris og dampede grøntsager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.