Mad og drikkevarerOpskrifter

SAR og søde ferskner i sukkerlage: opskrift

Ferskner i sukkerlage (opskrift diskuteret nedenfor) er velegnede til de situationer, hvor du ønsker at nyde den duftende og saftig frugt, men om vinteren eller foråret sæson ikke tillader det. Det skal bemærkes, at for at forberede en dåse produkt kan være anderledes. I dag ser vi på den enkleste måde.

Ferskner i sukkerlage: Fastfood opskrift

Komponenter til dåse dessert:

  • almindeligt filtreret vand - 1,5 l;
  • små modne ferskner - 3 kg;
  • Citron - ½ medium frugt;
  • sand Sukker - 500 g

udvælgelse egenskaber vigtigste produkt

Ferskner i sukkerlage, en opskrift, der indebærer brug af hele frugter, opnås velsmagende og smukke, hvis kun at få en lille frugt til konservering. Det er især bemærkelsesværdigt, at denne ingrediens altid skal være moden, men har stivhed. Efter alt, hvis du køber for blød og "razvalistye" ferskner, de vil ikke bevare sin form under den silende sirup, med det resultat, at du får den sædvanlige flydende marmelade. Det er således ønskeligt at vælge frugten ved berøring. Når der trykkes på dem skal være lille bule.

Behandling hovedingrediens

Før du koge ferskner i sukkerlage, bør det være godt at vaske alle frugter købt ved hjælp af en grov børste eller klud med fibre. Dette er nødvendigt for at maksimere fratage et produkt af sine hår. Endvidere hver ingrediens har brug for lidt snit og fjerne knoglen, uden at beskadige et holistisk syn på en fersken. Efter dette, skal frugten være fast sat i steriliserede glas, kun 2/3 fylde dem.

Fremstilling af siruppen

At fortsætte med at hælde frugt sød væske, er det nødvendigt at tage en emalje skål, hæld i det den sædvanlige drikkevand og hæld sukker. Endvidere skal kapaciteten sættes på en lav varme, kog og vent på fuldstændig opløsning af bulk produkt.

frugtfyld

Til ferskner i sukkerlage heltal vendte blød, saftigt og mørt, bør de hældes varm sød væske 4 eller 5 gange. Til denne kogende sirup er forpligtet til at distribuere på banker fyldt 2/3 og inkuber dem i 5 minutter. Dernæst skal det igen sat i en gryde og bring i kog. Sidste gang bør endvidere indgyde frisk citronsaft eller en tilsvarende syre pour sød væske.

Det endelige trin i fremstillingen af et konserveringsmiddel

Når ferskner er fyldt med sirup i 4. eller 5. gang, bør de ruller covers og vende op og ned på. Dernæst bør krukkerne være dækket med et håndklæde og lad den køle for en dag. Efterfølgende dåse frugt anbefales at fjerne kælderen, en kølerummet eller undergulvet. Der skal opbevares op til det første år.

Ferskner i sukkerlage, en opskrift, der er blevet diskuteret ovenfor, kan kun anvendes efter 1-1,5 måneder efter crimpning. Hvis du gør dette før, vil frugt ikke være så velsmagende og bud, som vi gerne vil. Efter imprægneringen sød sirup ingredienser kræver en vis udholdenhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.