Mad og drikkevarerOpskrifter

Spyd af makrel: hurtig måltid for uventede gæster

Overraskende, spyd af makrel viser sig ikke mindre velsmagende og saftig end den nu velkendte fad af denne fisk er kogt i saltet eller røget. Desuden er det produkt, der udarbejdes ret hurtigt, hvilket betyder, at den let kan arrangeres, hvis du pludselig ned på gæsterne.

Sådan koger kebab makrel: en trin for trin opskrift

Nødvendige ingredienser:

  • modne citroner - 1-2 små frugter;
  • Frisk makrel medium størrelse - fra 3 stk. (Afhængigt af hvor mange gæster, du ønsker at fodre);
  • salt tilsat jod - et par dessertskeer;
  • friske hvidløg - 5 fed;
  • friske krydderurter som persille og dild - til bjælken;
  • Pepper chili - et par klemmer;
  • olivenolie - 30-45 ml.

Behandlingen af fisken

Før fremstilling spyd af makrel, fiskene skal være godt vasket i koldt vand og derefter gut, fjerne indvoldene og alle finner. I dette tilfælde er hoved og hale, kan du lade, men hvis du vil, så de får lov til at fjerne. Når makrel er fuldstændigt behandlet og vasket, bør straks gå videre med behandlingen af andre produkter.

Fremgangsmåde til fremstilling af marinade

Spyd fra Lattice makrel skal bruge en sauce, hvor basen produkt ønskeligt stå 15-50 minutter. Det er værd at bemærke, at i dette tilfælde vil en sådan en marinade også udstoppet fisk. I en lille skål, du ønsker at udgive revet frisk hvidløg, mosede citroner, skrællet, hakket greens, rød peber, olivenolie og salt tilsat jod. Som et resultat af blandingen af alle ingredienserne skal du have dannet meget duftende pasta. Det er nødvendigt at smøre alle forarbejdede fisk og resterne sat i maven. I denne tilstand, makrel ønskelig orlov i 1 time, men hvis det har du ikke tid, kan du lave mad på én gang.

Termisk behandling af fisk

Spyddet makrel kan fremstilles ved hjælp af enhver træ. Især duftende han opnået, hvis ilden tilføje grene af frugttræer eller buske (kirsebær, æble, solbær og så videre.). Efter kul vil give den første varme på grillen risten skal indstille grill, der er pre-smøre med friske løg. Dette er for at sikre, at processen med stegning makrel ikke holde sig til metallet. For at forberede fisk på gløderne bør være omkring en halv time, på samme tid, det bør være regelmæssigt dreje ved hjælp af madlavning tænger.

Mange mennesker, der gør denne skål for første gang, kan ikke sige, om inde i makrel propeklas eller ej. For at teste rede sin krævede lidt snit med en skarp kniv og omhyggeligt se på tværsnittet: Hvis fiskekødet har et ensartet lys farve, og sværen blev brunet, så højst sandsynligt er det tid til at rengøre grillen.

Korrekt Serve

Skewer makrel accepteret at indsende til bordet i en varm eller varm form, sammen med friske grøntsager og en tør hvidvin. Anbefales også denne fantastiske lækker frokost til at præsentere en stor mængde af frisk grønt, krydret ketchup, kogte kartofler eller langkornet ris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.