Mad og drikkevarerVin og spiritus

Jameson - irsk whisky af de mest hjerte

I dag vil vi tale om historien om Jameson mærke - whisky ud af hjertet af Irland.

Whisky - sorokagradusnuyu alkoholiske drikke med en rig aroma og dyb eftersmag. Der er også mere robuste arter, op til tres grader. I sin produktion ved hjælp af forskellige typer af korn: majs, rug, hvede eller byg. Traditionelle whisky-producerende lande er Irland og Skotland. Stærk drink fra disse regioner er højt respekteret i verden, især en kendte mærker som Jameson. Whisky, hvis pris kan variere meget afhængigt af producenten og produktionstiden forbliver stadig de mest populære alkoholholdige drikkevarer i britiske øer.

Historien om mærket Jameson

Irland i anden halvdel af det attende århundrede, har oplevet en hidtil uset økonomisk boom. På baggrund af den stigende og fremstilling af alkoholholdige drikkevarer. Mange kloge iværksættere hurtigt vendt deres opmærksomhed mod denne sektor, blandt andre, var John Jameson. Hr Jameson var ikke en novice i denne sag, og havde en idé om, hvad der bør være en god destilleri, samt hvordan det skal kontrolleres. Efter næsten et års overvejelser, Johannes besluttet på åbningen af sin produktion på Dublin Bowne Street.

Fire sønner i familien af Jameson voksede op og blev uerstattelige assistenter. Den anden søn, opkaldt efter Johns far, efter deres bryllup blev en forretningspartner. Familieejet virksomhed, blev omdøbt John Jameson & Son, har opnået en ny kraft, og snart blev leder blandt alle viskokuren Irland.

Efter døden af 83-årige Jameson selskab er fuldt overført til John Jr. Omkring samme tid, er irsk whisky stigende popularitet i Albion og omfartsveje hans skotske modstykke. For det første på grund af sin blødere og let smag. For det andet på grund af de veletablerede maritime logistik med nabolandet Storbritannien - den største forbruger af Jameson whisky. Ved udgangen af det nittende århundrede familievirksomheden Jameson blev den største arbejdsgiver i hele Dublin. Jameson whisky blev anerkendt og uden for Storbritannien - i alle dens kolonier i Amerika. Efter at have formået at overleve den økonomiske krise, forbud og anden verdenskrig, er det Jameson trives den dag i dag. For at opretholde produktionen, John Jameson & Son fusioneret med andre store irske whisky-producenter. På trods af overførslen af produktionen fra hovedstaden til den sydlige del af landet, har det legendariske mærke er bevaret, sammen med al den teknologi.

arter

Til dato vifte af Jameson whisky, til rådighed for en bred vifte af kunder, som følger:

1) Den klassiske "Jameson". Drik mindst seks års eksponering, traditionelle opskrifter Jameson familie. Det bruges en blanding af malt og korn alkohol.

2) "Jameson" 12-årige. Den mest berømte blanding linje. Modnet på egetræsfade for "Sherry" og "Bourbon". Den buket fremhævet karamel og eg noter.

3) "Jameson" 18-årige. Blend det fremtidige mesterværk holdes i to faser: 1) sherry cask single malt wiki; 2) amerikanske egetræsfade fra under "Bourbon".

4) "Jameson guld". Den unikke blanding af klassisk og whisky blend særlig reserve alderen i nye amerikanske egetræsfade, giver lang spilletid eftersmag.

Jameson Whisky er den mest solgte mærke, og det irske blandt de hundrede mest populære alkoholholdig drik i verden.

I øjeblikket er prisen på Jameson whisky klassiske opskrift er i omegnen af 1 500 rubler. Tolv tape vil koste 2500 rubler, det udledes i en bordeaux-rør tilfælde. Flaske whisky Jameson atten 1 liter vil koste 5000 rubler: et sæt af rektangulære kasse, og flasken er lavet i en mættet grøn farve. Den gennemsnitlige pris for Jameson Gold i online-butikker - 6500 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.