Mad og drikkevarerVin og spiritus

Gløgg opskrift fra et koldt. Er gløgg i kulden?

På kolde vinternætter, når windows er revnet koldt, er der intet bedre end at juble op og lave mad selv en duftende gløgg, der blot er en aroma er i stand til at ødelægge alle de antydninger af forkølelse.

Gløgg er at foretrække at lave mad i den kolde årstid, da det er nødvendigt at drikke varm. Og smag af tærte varm vin med et strejf af krydderi og frugt noter i sig selv er forbundet med hyggelig vinter skovtur med din familie eller vennekreds.

Vi opfandt denne drik for lang tid siden i Tyskland, i den nordlige del af det, at være mere præcis. Og med den tyske dialekt ord oversættes som "fyrig vin." Men det bør også være opmærksom på, at for at en meget lignende opskrift gættet endnu før de gamle grækere og romere. I disse dage de også genvundet fra forkølelser og spiste blot som en velsmagende drik. I Rusland mulled samme opskrift vin kom fra Europa i de tider af Peter den Store og fanget. Typer af varm drik, der er mange, denne artikel beskriver de mirakuløse evner narkotika og et par meget nem opskrift, som let kan gøres derhjemme.

Hjælp til forkølelse

Hvis du er, desværre, er det lykkedes at få syge banale forkølelser og tidsplan godt, ikke gør det muligt at bruge kostbar tid og tage sygeorlov, erstatte en typisk te med honning og citron gløgg. Dens helbredende egenskaber er ikke ringere, og på mange måder, måske endda bedre end alle kendte midler. Rådes til at drikke det i aften, inden jeg skal sove om natten er nødvendigt at isolere tæppet, og næste morgen alle symptomerne på akutte luftvejssygdomme nødt til at gå igennem.

Er gløgg i kulden? Ja, og selv hjælper mod influenza, som længe har været i form af epidemi går til de større byer i den kolde årstid. Som de siger, gløgg varmer ikke kun sjælen, men også kroppen. Men bemærk, at med så mange stoffer brug af alkohol er kontraindiceret. Derfor er det bedre at have reddet Følgende opskrifter til behandling af årstidens forkølelse.

Sammensætning og helende egenskaber

  • Gløgg er drukket varmt eller varm, og det er godt for forkølelse - varm væske at drikke.
  • Drikken er udarbejdet på baggrund af rødvin, og det er meget gavnligt for hjertet og styrke det kardiovaskulære system, derudover kan naturlig vin dræbe bakterier i kroppen, fordi den indeholder alkohol til stede. Derfor er behandlingen af gløgg stadig bør ikke misbruges.
  • Alt for mange krydret tilsætningsstoffer såsom kanel eller nelliker, som tilsættes i mange opskrifter til den varme vin, også er i stand til at bekæmpe bakterier. Gløgg til behandling af almindelig forkølelse vil ikke koge uden dem.
  • Og, selvfølgelig, citrusfrugter, som også ofte indgår i sammensætningen af drikken, styrke immunsystemet. Oftest findes i opskrifter citron og appelsin, men nogle er meget imponeret over de noter af grapefrugt vin. Meget lækker drikkevare er fremstillet. Og om vinteren hyggeligt.

Drik det kan, ved den måde, ikke kun under den kolde. Denne drik er meget saftigt og behagelig at smage, hvis det er korrekt at overholde alle proportionerne i opskriften, og derfor er nødt til at behage og meget sund person. Hvis du har planlagt en venlig parti, og vin som behandler du synes for trivielt, så tilberede din egen gløgg - gæsterne vil sætte pris på præcis! Nu er det blevet meget populært i vinterferien. Det er kogt til jul, den 14. februar, på det nye år og så videre. D.

Og især hans kærlighed skiløbere og snowboardere. Det er så dejligt efter en dag på ski nyde velsmagende og forfriskende varm drik. Hertil kommer, ved præcis, at selv om turen i kulden hele dagen, det er stadig ikke blevet syge som følge heraf. På vejen skal du tage gløgg i en termokande, fordi i kold tilstand, mister nogle af sine medicinske egenskaber. bør ikke anvendes Kun stoffet for dem, der kører, af indlysende årsager. Den omstændighed, at gløgg kog, stadig ophæver ikke det faktum, at det er en alkoholisk drik.

Og nu om opskrifter, de er faktisk meget let at tilberede. Og en drink viser sig meget velsmagende. Her er nogle af de mest populære og effektive.

Gløgg og ingefær

Du skal bruge: en flaske rødvin (sød eller tør - der er op til dig), et glas vand (det er bedre til at pre-kogt), et æble, en appelsin, en teskefuld gnides ingefær, kanel, og så meget mere gvozdichek.

Sæt en gryde på et medium varme, hæld det i vin og vand i forudbestemte forhold. Skær æble og appelsin skiver større - tilføje dem til gløgg bør straks gøre deres smag bedre formidle drikken. Frugt er bedst at skære store, fordi så de er lettere at fjerne fra gløgg. Hælde krus sin bedre tjent uden dem. Samtidig, dem i gryden en skefuld revet ingefær. Bring til kogning og sted krydderier. Kog i lang drink bør derfor ikke straks fjernes fra varmen, dække og lad stå i ti minutter. Og så kan du begynde at spise. I denne opskrift gløgg på en kold én ville have til at tilføje et par spiseskefulde honning til mere hoste effekt.

Gløgg med honning

Du skal bruge: rødvin og flaskevand. Alt i samme forhold som i den første opskrift. Par spiseskefulde honning, æble, citron og appelsin halvdel, tsk kanel og et par korn af kardemomme.

Teknologi forberedelse er meget ens, men alle ingredienserne er lagt i gryden i kog på samme tid. Kardemomme er bedst afsløret af dette. Og gløgg er en usædvanlig smag honning spækket med krydderier. Hæld drikken i kopper bør være en støbeske, samt suppe. Som mange tror, er den bedste opskrift på gløgg koldt. Men at se dette, er det nødvendigt at koge det selv og opleve virkningen af "medicin" for dig selv. Go for it!

Julen gløgg: nem opskrift

Du skal bruge: en flaske rødvin, et glas vand, et par mellemstore æbler, et par appelsiner, et hundrede gram honning, en spiseskefuld sort, din foretrukne te, et par nelliker, kardemomme, ingefær og andre krydderier efter smag.

Medbring venligst til kogende vand ved først tilsætning dertil et sæt af krydderier og honning. Bedre ikke at bruge fræsede ingredienser, som et pulver til at gøre gløgg uklar. Lad blandingen simre i et minut. Du kan derefter tilføje vinen og skære store frugter og ingefær. Alle mix grundigt, ikke bring i kog, er det bedre bare en god varme og fjern fra varmen. Serveres mulled forkølelse kan kiks eller skåret frugt.

citron

Du skal bruge: et glas rødvin, at en fjerdedel af citron, kanel, sukker og nelliker smag.

Umiddelbart skal det bemærkes, at dette er en opskrift på én person. Og hvis du tilberede din egen gløgg som en forebyggende foranstaltning, bør du ikke umiddelbart oversætte mange produkter. Det stof er kogt meget simpelt, så det er bedre at gøre sig selv i en portion til resten ikke stagnerer.

Bland alle ingredienser, bringe til en temperatur, hvor små bobler på overfladen, men ikke koge - det er vigtigt. Alt er klar til at drikke. Kun anbefale nogen gløgg med en kold presse i flere minutter efter tilberedning.

appelsin

Du skal bruge: en flaske rødvin, et glas appelsinjuice (helst naturlige), appelsin, sukker og et par kanelstænger.

Hvordan laver gløgg med orange kulde? Ja, teknologien er den samme som i det foregående tilfælde. Først nu skal kommentere tilstedeværelsen og mængden af sukker. Dette er en meget individuel ingrediens, så hvis du undgår dens brug, kan du undvære det. Orange og appelsinjuice og så temmelig sød. Det samme gælder for krydderier hvis du ikke kan lide en af ovenstående, kan du enten erstatte det eller undvære den helt.

bulgarsk opskrift

Du skal bruge: en flaske rødvin, et par æbler, et par ærter sort peber, citron, krydderier, et par spiseskefulde sukker.

Interessant denne opskrift gløgg koldt i, at dens sammensætning er til stede peber. Smag opnåede mere mættede og hot peppers vin beskrevet kvalitativt, og det hjælper også kold tilstand. Tag det peberkorn som pulveriserede krydderier, som tidligere nævnt, lave en drink uklar.

forberedelse Princippet er meget enkelt. Citron og æbler skåret i store skiver, tilsæt i gryden med vin og krydderier, rør rundt og bring i kog, fjern fra varmen og lad det trække. Så stamme anbefales drikken er at slippe af med alle de overskydende.

Den iskolde vinter tid ...

Nu hvor du ved, hvordan man kokken en gløgg koldt. Som du kan se, det er ekstremt simpelt. Vi har givet kun et par eksempler. Baseret på dem, vil du være i stand til at komme op med en individuel opskrift gløgg på en kold efter deres egen smag. Teknologi af oprettelsen af sådanne drikkevarer er meget enkel, og forberede alle de muligheder fra næsten de samme produkter.

Af den måde! For dem, der foretrækker et hjem blød gløgg, opskriften er også tilgængelig. Bare nødt til at erstatte vinen i nogen af opskrifterne ovenfor, kogt vand eller juice.

Generelt er det bedre, selvfølgelig, ikke bliver syge. Men hvis det virkelig skete, her er en måde at komme sig smertefri og endda sjovt for kun en nat. Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.