Mad og drikkevarerVin og spiritus

Vodka "olie": hvordan man skelner en falsk fra originalen? Beskrivelse af emballage, oprindelsesland

For ikke så længe siden på hylderne, en ny alkoholisk produkt. Ikke rigtig velkendt navn og en fuldstændig mangel på de rigtige oplysninger gør den almindelige køber til at overveje, om at prøve det ukendte nyhed. Vi taler om det produkt kaldet vodka "olie". Hvordan at skelne en falsk, hvis en person er meget fortrolig med den originale?

interessante detaljer

I de senere år har kunderne til særligt vanskeligt. På salg der er produkter om hvilke lidt er kendt hidtil. Ethvert produkt købt i resultatet kan være forfalskede. og så viser det sig i praksis. I forfølgelsen af ønsket om at prøve noget nyt mennesker har en tendens til at glemme alt om forsigtighed. Men dette betyder ikke, at hvert nyt produkt skulle forårsage tvivl og negativitet. Her for eksempel, kom omkring tre år siden vodka "olie". Hvordan at skelne en falsk? Til dette har vi brug for at vide, hvordan det oprindelige udseende, at der er noget at sammenligne. Den væsentligste forskel mellem det nye produkt - en usædvanlig emballage.

Det er en tin beholder, formes til en cylinder for opbevaring af olieprodukter. Alt blev gjort nøjagtigt til den mindste detalje. Som planlagt af producenten forudsat oprindeligt to farver. Tønderne kan være hvid og sort. Kapaciteten af hver af dem er 0,7 liter. I den øvre del af emballagen er en ventil, via hvilken bevægelse omdannes til lys øl hals hvorigennem og aftappet vodka "olie". Hvordan at skelne en falsk hvis du ser sådan noget for første gang? Det er nødvendigt at gøre opmærksom på en detalje, som er under ventilen. Der er vist med en mandlig hoved flammer, og under dens figur inskriptionen "brændbar væske".

mærke historie

drik beslutningstagere er tre russiske ingeniører, der i halvfjerdserne i forrige århundrede til at arbejde i Sibirien inden for olieproduktionen. Der, i en forfærdelig kulde og det hårde arbejde, de er i øjeblikket opleves alle prøvelser af de umenneskelige forhold i livet. En af de måder, hvorpå det var muligt at vende tilbage til selve livet, var vodka. Hun har ikke sky sindet, og gav håb om en bedre resultat. Nogle gange havde endda at bruge det til medicinske formål og til udendørs brug. Det var dengang, at venner og tænker, hvad skal være en reel vodka til hende hver mundfuld styrke og styrke sjælen. Faktisk du bare nødt til at tilslutte den høje kvalitet alkohol og rent vand. Og det skal gøres korrekt. Russisk olie besluttede at bruge denne korn rektificeret alkohol og krystal vand fra Alperne. Så jeg får vodka "olie". Hvordan at skelne en falsk af produktet på butikshylderne? Det er at begynde at undersøge kapaciteten omhyggeligt. Det skal være til rådighed alle de nødvendige oplysninger. Desuden er produktet kun foretages i Østrig. Ingen andre producenter ikke har formelle rettigheder til det.

Udgifterne til nye emner

Hvor meget er vodka "olie"? Prisen på et produkt, er af afgørende betydning. Men producenterne mener, at billig kan koste kun en lav kvalitet produkt. I dette tilfælde taler vi om en kombination af to faktorer: unik moderne teknologi og gode råvarer. Derfor er omkostningerne herved forklarer alt.

Prisen på det originale produkt er omkring 2500-3000 rubler. Derfor er østrigsk vodka udelukkende er designet til folk med gode indkomster. Bruger hvorvidt efterspørgslen vodka "olie"? Pris aldrig stopper nogen på udkig efter i produktets kvalitet. Selvfølgelig er der steder, hvor lignende varer sælges og for 600 rubler. Men i dette tilfælde er der ingen garanti for dens kvalitet. Efter alt, disse penge er ikke nok selv til at betale for råvarer. Hvad der allerede taler om de øvrige omkostninger? Alle skal være proportional og er afhængige af hinanden. Princippet om virksomheden er enkel og kortfattet: "godt produkt kan aldrig være billige." Derfor 2.500 rubler - et minimum. Alle, der er billigere - en falsk eller ulovlig to eksemplarer.

mening af

Hvad er smagen af vodka "olie"? Anmeldelser få købere bekræfter, at produktet faktisk svarer til alt, hvad der er sagt om ham. Den største fordel - det er fraværet af nogen tilsætningsstoffer og forstærkere. Her producenten giver en fuld garanti. Inde i løbet kun ren alkohol og specielt tilberedt vand. I fremstillingsprocessen passerer produktet multiple filtrering og oprensning. Det er opfattelsen, selv ved lugten. Blandingsforholdet så godt valgt, at der ikke er nogen grund til at bruge enhver parfumer, tilsætningsstoffer, sødestoffer eller blødgøringsmidler. Dette er meget vigtigt. ny kvalitet vodka allerede værdsat i mange europæiske lande, og selv i Amerika.

De kunne også godt lide, hvordan til at drikke vodka "olie". Anmeldelser på denne konto kun positiv. Næsten alle siger intet ubehag under brug af drikken. Og den næste dag er der ingen hovedpine eller ondt i maven. Men i dette tilfælde ikke at eksperimentere med beløbet.

hvid tønde

En af de varianter af en vare er vodka "Olie" (hvid). Det er hvidt tin tønde højde på 13,5 cm og en diameter på 9,2 centimeter. På den fra modsatte sider er der indskrifter med produktnavn på engelsk og russisk på.

Side på grænsefladen er oplysninger om producenten, og nederst på bunden - en detaljeret beskrivelse af produktet. På toppen er der en speciel ventil genbruges. Svirp med håndleddet, stiger han, og fra hullet vises efterligning af flaskehalsen, hvorigennem du nemt kan hælde drikken. Produktet er meget blød. Det er let at drikke, ikke engang at have en snack. Hver er ledsaget af en tår behagelig eftersmag, som kan mærkes små synlige sødme og noter mandler. Krystalklar gennemsigtig drik ser godt ud i et glas, og før drikker det er bedre at køle til en temperatur, der ikke højere end 10 grader, så det var dækket med dug dråber.

sort instans

Black Vodka "olie" adskiller sig ikke fra den foregående. Den har samme styrke (40 grader) og aftappes i beholdere svarende volumen på 0,7 liter. Drikken har den samme smag.

Efter åbning af pakken, følte han ganske intensivt. Så konverteres hurtigt og bliver meget mørt. Det ser ud til, at det kommer fra lugten af urter fra de alpine enge. Gennemsigtig væske er behageligt at smagen, hvor der er en lille slastinka. Generelt produktet er en fremtrædende repræsentant for alkoholholdige drikkevarer med en klassisk smag og aroma. Det kan anvendes alene eller anvendes som en ingrediens til fremstilling af et bredt udvalg af cocktails. Dog vil de koster dyrt. En tønde af vodka vil være en god Prezent god ven. Et særligt type emballage kun give yderligere effekt til stede. Desuden er det værd at overveje, at ifølge Forbes liste Neft indtastet de ti mest lovende og succesfulde brands i 2013.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.