FormationInternationale undersøgelser

10 mest værdifulde job færdigheder, der vil være behov for i 2020

2020 - smuk og magisk tal, er det ikke? Men denne dato er ikke langt væk. Forskere forudser fremtiden for Institut kommer fra, hvad jobbet færdigheder vil være i den nærmeste fremtid er mest populære. Denne information vil være nyttigt for afgangselever og deres forældre. Den har 5 år til at træffe det rigtige valg til fordel for den ene eller et andet universitet.

Advance forbehold, at det ikke er vores emne vil fokusere på den hastigt voksende IT-kommunikation eller ledelse, vil blive drøftet handler om grundlæggende færdigheder. Undersøgelserne blev gennemført på grundlag af en analyse af de aktuelle tendenser på arbejdsmarkedet.

karakteristiske tendenser

For at starte vi vil gå i den nærmeste fremtid på emnet for den forventede pensionsalder. Det er ingen hemmelighed, at de fleste af nutidens arbejdere, arbejdstagere i det intellektuelle sfære, er ikke ivrige efter at slutte sin karriere efter at have nået den officielle pensionsalder. Arbejde - det er det, mange vil beskæftige sig med, så længe de kan.

Som det fremgår af denne tendens? Sammen med stigningen i den samlede anciennitet af fagfolk har brug for løbende uddannelse, supplerende uddannelse og mastering nye færdigheder. I denne henseende udsigten til avancement i gængs forstand bliver tvivlsom.

Automation job og opblomstring af intelligente systemer

I stigende grad spores mands afhængighed af informationsteknologi. Mange rutineopgaver, der tidligere blev udført manuelt af mennesker nu udføre beregningsmæssige mekanismer på få sekunder. Dette forenkler arbejdsgangen, dog fører til en reduktion i antallet af medarbejdere. Forladt erstatter den person fra arbejdspladsen, og at fortsætte denne tendens vil vokse hurtigt.

globalisering

For nylig er mekanisk arbejde bredt tolereres i de mindst udviklede lande. Udtrykket "globalisering" i flere årtier. Til dato, men denne tendens har allerede nået sit højdepunkt, og efter et stykke tid vil der være et fald i dens satser. Snart vil folk i stigende grad ser for entreprenører og business orkestre i andre lande. Og hvis nu dette samarbejde kompliceres af tilstedeværelsen af sprogbarrierer og statslige restriktioner, så i den nærmeste fremtid, hvilken rolle disse hindringer vil blive væsentligt reduceret.

Så hvad færdigheder vil være afgørende for beskæftigelsen i 5 år?

Forståelse af betydningen af symbolerne

Maskiner er i stand til at behandle oplysninger uden at forstå den dybere mening og sænket. Folk i dette område er der en kæmpe fordel. I den nærmeste fremtid en person vil komme i handy dygtighed er ekstraordinær tænkning, som vil være i stand til at skabe eksklusive unikke ideer. Det er grunden til skabelsen af kunstig intelligens synes ud over virkeligheden.

adaptiv tænkning

En anden færdighed, der ikke er omfattet af maskinerne, vil også kræve. Hvis en person er i stand til at lede strømmen af hans tænkning ud over den indstillede bane - det vil ikke være prisen, som medarbejderen. En mand, der forstår at tænke i en kritisk ikke-standard situationer, vil altid finde et sted.

sociale færdigheder

Under denne post refererer til interpersonel kommunikation til gavn for deres virksomhed. Gode medarbejdere er vigtigt at drage fordel af en dialog, føle stemningen af samtalepartnere, og hvis det er muligt, sende deres ønsker i den rigtige retning. Mennesker med sociale intelligens færdigheder, forhandle godt. For dem, er det ikke svært at reagere på følelser, og om nødvendigt tilpasse sig den samtalepartner. Det er vigtigt at have kendskab til kropssprog til at læse modstandernes fagter, at anvende disse færdigheder for at overtale folk til at træffe de nødvendige beslutninger.

Evnen til at filtrere de oplysninger

Ideel medarbejder er vigtigt at være i stand til at absorbere ind i din bevidsthed de nødvendige oplysninger, der søger efter hende i den generelle strøm. Moderne oplysninger blok er også fyldt op med unødvendige nuancer, og at finde en nål i en høstak - en opgave, der kan håndtere kun en uddannet sind.

Også mennesker i dag har brug for at fokusere på at opnå færdigheder såsom:

  • Evnen til at kommunikere med samarbejdspartnere, uanset deres kulturelle karakteristika. Det omfatter undersøgelse af den mentalitet af mennesker i andre lande.
  • Evnen til at komprimere store mængder af information, der fremhæver det vigtigste.
  • Udviklingen af informationsindhold til at kontrollere de ønsker af forbrugeren.
  • Ikke begrænset specialisering færdigheder, som er en multi-specialist.
  • Udvikling af design tænkning.
  • Mulighed for at arbejde på afstand, med succes arbejdet med en virtuel hold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.