ComputereComputerspil

Secrets "Legends Drakonomanii". Hvordan at bringe dragen Magnet

I web er der et stort udvalg af gårde, hvor spillerne opfordres til at hæve virtuelle kæledyr. Og nu ser vi på spil kaldet "Legends Drakonomanii". Denne mobile app, vil du ikke vokse får og køer, og cruise de majestætiske skabninger. I vores lille artikel, vil du lære, hvordan man får dragen Magnit "Drakonomaniya" spil, såvel som andre hemmeligheder af denne ansøgning.

Kort beskrivelse af eventyr

For information om hvordan man kan bringe dragen Magnet, diskuteret senere, men lad os nu se på historien i spillet. Dit virtuelle karakter går på en magisk ø beboet af dyr i stedet for de sædvanlige flyvende væsener. I modsætning til de eventyr og legender, drager, der bor her er ganske søde og venlige etablering. Men de er i problemer: de onde vikinger ville ønske de var døde. Og for at skade de væsner, de stjal chefen vogter af jorden - Professor Hogvina. Nu din karakter - det eneste håb for frelse af øen.

For at frigøre professor og ødelægge forliget Viking, du har brug for at samle en stærk og kraftfuld hær, bestående af kæmper drager. Men for at bevare tropperne nødt til at bygge et rum for at leve, mine til udvinding af ressourcer og mange andre nyttige bygninger. Hver ny bygning vil øge beskyttelsen ø, som vil være absolut ingen skade, fordi de aggressive naboer ikke vil forlade du alene og vil periodisk angribe forliget.

En række dyr

På dette tidspunkt i spillet er der mere end 50 typer af drager. Hver skabning har sine egne militære og sikkerhedsfunktioner. I dette tilfælde, med hvert nyt niveau spilleren giver adgang til mere kraftfulde og stærke individer. Og jo før de kæmper drager vises i din hær, jo hurtigere vil du være i stand til at kæmpe tilbage vikingerne eller andre spillere.

Magtfulde væsener er ikke givet som en gave og ikke materialisere ud af den blå luft. Og for at få en stærk drage, er du nødt til at dyrke det selv. Opdræt enkelte skal gøre, selv hvis du ikke har planer om at deltage i kampe. Det faktum, at hver drage bringer et bestemt antal mønter per time. Dette spil valuta kan blive brugt på køb af nye bygninger, skabninger, acceleratorer og andre nyttige ting. Det er derfor vigtigt at vide, ikke kun hvordan man får dragen Magnet i spillet, men også hvordan man får nogen anden person. Og den har brug for at forstå processen kaldes "passage". På det vil blive diskuteret i næste afsnit.

Krydsning skabninger

Hvordan at bringe dragen magneter eller enhver anden form? Først og fremmest, du har brug for to personer i det mindste niveau 4. Sæt forældre i klyngen og vente et par timer, indtil de vil parre sig. krydser tider er afhængige af sjældenhed, samt personer, der tilhører et bestemt element. Efter dette, vil du finde et æg i reden, du ønsker at flytte til Inkubator. Nu er vi nødt til at vente, indtil chick luger. Vi kan kun flytte dragen i hus, egnet til ham i elementerne.

Hvordan at bringe dragen Magnet. instruktion

Magnet - en meget sjælden skabning fra den grundlæggende elementer jord og en sekundær tomrum. Få denne person er sandsynligvis muligt ved parring dragen tåge og støv samt ventilator og Tik-Tak. Hvis du ikke har disse typer, kan du krydse lumen og Salamander, Gladiator og Lava. Magneto chance for at komme i dette tilfælde er reduceret til 9%. Parring forældre vil tage 14 timer, og den kylling luge fra reden til 20. Hvis det ønskes, kan du købe denne drage i spillet butikken. Sådant køb vil koste 950 krystaller.

Med hensyn til de grundlæggende karakteristika ved dragen, på det oprindelige niveau, hans helbred når 220 enheder, attack - 60. Hver time denne skabning føjer dig 420 mønter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.