FormationVidenskab

Hvor mange levende sommerfugle i forskellige faser af deres livscyklus

Ser de farverige flagrende sommerfugle, såsom luft og smuk, kunne ikke lade tænke: hvor mange levende sommerfugle? Det ville være ønskeligt, at sådan en himmelsk mirakel har været hos os i lang tid, belysning op vores liv spændingen ved sine vinger lysere med alle regnbuens farver. Men, ak, livet for disse ulykkelige skabninger er kort, især hvis vi betragter den sidste fase af sommerfugl liv sommerfugl - faktisk hans modenhed og alderdom.

På Levealder møl påvirke deres art. Når alt er sagt om den fornemmelse, der mister sin relevans for den næste dag - "endags sommerfugl" Men den fastsatte frist af naturen for skønheder med flagrende vinger minimum, men ikke dagligt, men 3-4 dage. Dette er - en slags sommerfugle, som kaldes kobber-sommerfugl. Til sammenligning, monarken monark - en rigtig lang leveren - hun bor i den fase af bevingede væsner fra ni måneder til et år. Nå, den sædvanlige indbygger i vores breddegrad, behandlet det i "barn" som en larve, som haver tab - kål sommerfugl flagrer omkring to uger.

Hvis vi løser spørgsmålet om, hvor mange sommerfugl lever globalt, det er, så lad os betragte alle faser af dens livscyklus, her får vi et meget varieret billede. For eksempel, Vanessa holder ægget i 3-4 dage i den kålorm etape - fra fem til ti dage (afhængigt af hvor meget hun spiser, og gemmer fedt at forvandle sig til en møl), sove i en dukke fra en uge til ti dage, og bliver til en Windhawk tøsedreng i to uger. I løbet af denne korte periode Vanessa har at finde et medlem af det modsatte køn til at parre sig med ham at danne i din krop bolde, sætte dem og dø. Måske er det derfor de kvindelige møl lever i et par dage længere end mænd - at have tid til at lægge æg?

Habitat, især breddegrad, spiller en vigtig rolle i hvor meget levende sommerfugle. Men trods det faktum, at møl, som vi ved, ligesom varme og lys, deres livscyklus er direkte proportional med breddegrad. Arter, der lever i det arktiske og sub-arktiske breddegrader, overhovedet kan leve op til to år, som den sparsomme mad, og en kort tid ikke tillader larver at akkumulere nok næringsstoffer til at vokse ind i en bevinget insekt, og den næste forår fra puppe vises ikke voksne. En langvarig "unge" gør det muligt for kålorm at leve for et ekstra år.

Faktisk er mange levende sommerfugle, påvirke migration flyvning, hvis de findes. Hvis et år insekter lave to migration, i løbet af sommeren er erstattet af to generationer: puppe (puppe) åbne i foråret og i slutningen af sommeren. Overvintring sommerfugle længste periode af deres liv er i puppe fase: larve kokon indhylle sig i det tidlige efterår, og efterlade unødvendig skal med debut af vedvarende varme. Der er nogle arter, der formår at overvintre i kålorm etape, for eksempel, magenta møl, men det er snarere en hændelse, end den almindelige regel. Normalt silkeorme flettede sig varm kokon til at og folk bliver skilt for naturlig silke.

Men chertopolohovaya Vanessa, dag Peacock kan og limonnitsa overvintre i den voksne stadie. Selvfølgelig, på hvor mange levende sommerfugle, påvirke sværhedsgraden af vinteren og det sted, de har valgt sig til vinteren. Fierce kulde kan dræbe delikat skabelse og vinter varme eller tø af menneskelige boliger kan stamme fra møl dvale scenen og det dør af udmattelse. Hvis du ønsker at forlænge levetiden af en sådan skønhed, er det nødvendigt at skabe betingelser så tæt på dem, hun oplever i den voksne stadium: tilstrækkeligt lys, varme (tropiske arter på mindst + 28), nektar planter. Så på trods af en kort levetid, vil hun forlade dig som en trøst for deres efterkommere, der, generation efter generation, vil glæde dig med deres iriserende flutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.