Sport og FitnessFitness

Hvordan bliver træner af fitnesscentret? Fordele og ulemper ved at arbejde fitness træner

I de seneste år hastigt stigende popularitet er sådan en profession som et fitnesscenter træner. Men før du lære dette erhverv, bør du være opmærksom på en række vigtige parametre. Fortrolig med dem, vil du forstå, hvordan du bliver en træner for et fitnesscenter.

fysisk udholdenhed

Dette kriterium er især vigtigt, hvis du sigter efter en lang professionel karriere. Coach gruppe programmer nødt til at udøve i flere timer om dagen. Instruktør gym træt mindre, men fra en lang dialog han har en psykologisk træthed. Hvad er meget vigtigt, både den første og den anden skal være positiv uanset helbredstilstand og humør. I dag er sådan en byrde for dig i glæde, men vil det være efter 5 eller 10 år? Ærligt evaluere dit helbred og besvare dig selv dette spørgsmål. Især hvis du allerede er 25 år eller ældre eller har alvorlige skader i forbindelse med sporten i fortiden.

kommunikation

En af de sande årsager til køb af et klubkort kunde er hans behov for opmærksomhed og kommunikation. Så på forhånd, skal instruktøren have følgende karakteristika: ikke-konflikt, kommunikation, Socialt samvær (tjenester med glæde), og evnen til at finde sprog med forskellige typer af mennesker. Hvis ikke de ovenstående træk hos mennesker, han er ikke engang værd at tænke over, hvordan man bliver en træner af fitnesscentret. Nogle gange instruktøren virker som en personlig psykolog, lytte til kundens problem. For mange vil det virke uudholdelig. Så hvis du elsker fitness, men er et udtryk for en introvert, du bedre selv ikke at "bryde" og vælg et andet erhverv.

Kommunikation og fysisk udholdenhed egenskaber omhu og genetik. Derfor er de dårligt gøres til genstand for korrektion. Hvad det kræver at være en fitness-træner, ud over de to ovennævnte kvaliteter? Vi taler om dette nedenfor.

udseende

Det faktum, at folk mødes på tøj, er det kendt for alle. Uden ordentlig fysisk form normal eller personlig træner vil ikke nyde succes med kunderne. Ikke nødvendigvis pumpet muskler. Tilstrækkeligt slank tonet figur med relief muskler. I dette tilfælde, vil du være en god motivator for kunderne.

Skill Sælger

Det meste af lønnen for en personlig træner bliver solgt individuelle lektioner. Nogle af dem vil give klubkort, men det vigtigste "stykke kage" bliver nødt til at gøre deres egne. Her og i behov for aktive salg færdigheder. Desværre er mange af de nyankomne er tynget af dette øjeblik og tror, at arbejdet i fitness-træner er for kompliceret for dem. Derfor forlade erhvervet. "Jeg har svært ved at pålægge sig selv" - det er svaret på de fleste af de eksperter, mislykkedes. Selvfølgelig, hvis de er endda lidt generet, ville du forstå enkeltheden og banalitet salgsteknikker. Men det er kun gives til de mest hårdtarbejdende.

videregående uddannelse

Nu, for at få det arbejde diskuteres i artiklen, er det nødvendigt at afslutte kurser fitness-træner med state akkreditering. For eksempel FPA.

Men den højere profil uddannelse i de fleste tilfælde er den vigtigste forudsætning for optagelse på elite klub træner. Men i virkeligheden uddannelse af undervisere ikke udøver nogen russisk universitet. At træne i fitnesscentret kræver særlig viden og ikke dem der giver universiteterne med en sports fokus. Det er i virkeligheden, almen uddannelse er ikke så værdifuld som mange ledere af klubber.

Også nogle fitnesscentre foretrækker de tidligere atleter. Derfor er erklæringen om ledig stilling ofte springer kravet: "Titlen er ikke lavere end MMR." arbejdsgiverens logik er klar - hvis han kan, så at undervise andre. Men i praksis kan tingene se anderledes ud. Ikke alle professionel atlet er i stand til i tilstrækkelig grad at reagere på de spørgsmål, som klienten og forklare ham alle detaljerne i uddannelsesprocessen. Særlig viden, der kan opnås ved at gennemføre kurset fitness træner.

individuel tilgang

På det seneste er titlen "instruktør" tildeles enhver erfaren pitching, som var i stand til at opbygge muskler selv og et par venner. I dag, i fitnesscentret har ikke kun store biceps og triceps. Mere præcist, ikke engang for det. For opmærksomhed og kommunikation. Sundhed. For en smuk figur, der næsten ikke har været forbundet med hypertrofiske muskler. Alt dette skal give instruktøren, ellers vil det ikke være i efterspørgslen.

Blandt kunderne er en hel del piger, der kom for fleksibel skingre og flad mave, kontorassistenter, der lider af fysisk inaktivitet og har hel masse variationer i sundhed. Dag gå til klubben ældre klienter og unge. Nogle fitnesscentre er der også børns kort. Som du kan se, den vifte af kunder er bred nok for hver af dem har brug for en individuel tilgang. Alle de mennesker, der ved, hvordan man bliver en træner af fitnesscentret, godt klar over dette. Og dem, der ikke kan forstå det, vil aldrig gøre en succesfuld karriere instruktør. Gå fremad.

Specialundervisning

Job fitness-træner er ikke let og kræver tilstedeværelse af hans dybe viden i de forskellige færdigheder af salget, kunde psykologi og metode træning. Nu er der ingen problemer i at lære alt dette, især i storbyområder. Sphere Fitness Education tilbyder et stort antal smalle tematiske workshops. For eksempel i FPA er omkring 30 stykker. For ikke-hjemmehørende studerende er tilgængelig korrespondance-format.

Vi bør også nævne tidligere sportsfolk, der har gennemført en karriere og søger arbejde i den nærmeste område. Der er en hel del: gymnaster, roere, svømmere, skiløbere, atleter, etc. De er et klart plus i tilstedeværelse af idrætsundervisning, hvilket betyder, at viden om fysiologi og menneskelige anatomi ... På den anden side skal de være i stand til at skifte fra deres uddannelsesordninger i uddannelsesprogrammet for faste kunder af klubben. Som regel er de langt mindre motivation, og der er visse problemer med helbredet. Hvis en tidligere professionel atlet automatisk overføre deres uddannelsesprogrammer på faste kunder, kan det simpelthen ødelægge dem. Dette er en anden vigtig grund til træning på instruktions kurser.

Alsidighed

Over tid, at udvikle en fitness træner altid føle trange i en enkelt retning. For eksempel, magt, Cycle, udspænding og så videre. D. Ideelt set bør en professionel træner har i deres arsenal er flere skærpet på forretningsområder, der støttes af det teoretiske grundlag for volumen. Ellers kan kunden gå til andre trænere. Følgelig nedsætter løn. Og kunden måske ønsker mangfoldighed i sig selv: i dag er han kun interesseret cardio, og i morgen vil han prøve noget andet. Og for sådan en eventualitet skulle være klar på forhånd. Derfor er professionelle coaches jævnligt undervist relaterede emner og nye metoder: de forskellige typer af stretching, massage, funktionelle øvelser, etc. Det endelige mål - at blive en universel instruktør, i stand til at løse enhver kunde problem ...

Løn til en fitness-træner og et tip

Både gruppe og individuelle lektioner er dyre. Derfor bør du ikke forvente et tip. Nogle kunder kan give en lille gave. Med hensyn til løn, kan en god, professionel træner tjene op til 200 tusind rubler om måneden. Indkomst vil direkte afhænge af udviklingen anført i denne artikel parametre.

køreplan

Nu hvor du ved, hvordan man bliver en træner for et fitnesscenter. Det er fortsat at diskutere en mindre, men ret en vigtig pointe, når de vælger faget. Vi taler om arbejdsplanen. Det kan være fri. Men det er nødvendigt at forstå, at de fleste kunder er i stand til kun at være engageret i aftentimerne. I løbet af weekenden, masser af arbejde, også. Derfor vil du være svært at kommunikere med venner og familie, der arbejder 10 til 18 timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.