Sport og FitnessFitness

Tony Horton: effektiv træning

Perfekt, tonet krop - i dag, måske en drøm for enhver person. Sport bevægelse var årsagen til oprettelsen af en række uddannelsesprogrammer, sund kost og åbning særlige fitnesscentre. En virkelig revolutionerende gennembrud var komplekset, der har udviklet en fitness træner Tony Horton. Hvad er dens funktion højeffektive og nødvendige tid til at skabe den perfekte figur? I disse sager, vil vi forsøge at forstå.

Det unikke ved programmet

Et særligt program kaldet P90X (Power 90). Det er et sæt af intensive øvelser, der hjælper udvikle fysisk styrke, smidighed og koordination. Det unikke ved programmet ligger i det faktum, at for dets gennemførelse ikke behøver at gå til gymnastik. Det hører til den kategori af hjemmet fitness. Som forfatteren selv siger teknikker - Tony Horton, uddannelse med fokus på hurtig og effektiv erhvervelse af ideelle fysiske form. På blot tre måneder (eller 90 dage), deltager i programmet vil prøve forskellige typer af aerobe og styrketræning, vil modtage nyttige oplysninger om de "rigtige" fødevarer og stifte bekendtskab med nogle østlige praksis vejrtrækning, udspænding og energiudnyttelse.

optioner workout

Tony Horton tilbyder tre muligheder, eller tidsplan træning. De adskiller sig fra hinanden grad af kompleksitet, udstyr og personale øvelser.

Lean er den mest overkommelige løsning. Den består hovedsageligt af aerobe motion. Ideel til dem, der vælger at moderere motion. Det hjælper til effektivt at bekæmpe overvægt og gevinst strammet figur.

Classic - et mere avanceret niveau af uddannelse. Dens evne til at opretholde folk alvorligt sportsånd og have tilstrækkelig fysisk træning. Her lægges der vægt mere på styrketræning. Skema rettet mod dybe og høj kvalitet pumpe muskler i kroppen.

Doubles - mulighed for desperate mennesker, som ikke er bange for den store fysiske aktivitet og den hurtige træning.

Komponenter og udstyr program

Programmet omfatter 12 typer af træning. Hver indebærer udarbejdelsen af en bestemt gruppe af muskler, udvikling af stretching og fleksibilitet, samt udførelsen af statiske og dynamiske øvelser til at opbygge udholdenhed. Klasser er afholdt seks dage om ugen og varede en time.

Måned 1. Der fokuseres på intensiv pumpning brystmusklerne, hænder og fedtforbrænding træning.

Måned 2. På dette stadium, at deltagerne i programmet omfatter øvelser for at styrke musklerne i ben, ryg og presse. For at undgå træning plateauer, forudsat stretching (strækning). Som fedtforbrænding kompleks i en given blok anvendes aerobe øvelser baseret på kampsport.

Måned 3. På den afsluttende fase af en dyb pumpende muskler i ryg og arme (biceps, triceps) og intens, men kort træning for mavemusklerne. Cardio i den minimale enhed.

Hver tredje uge af aktiv træning kommer turen til genoprettende yoga uger. Det er nødvendigt for en balance mellem krop og sind og styrke resultatet.

Ud over de sædvanlige øvelser (push-ups, hopper, sit-ups), for at øge muskeltonus brugte håndvægte, expander, vandrette bjælke.

Positive resultater på P90X workout program er opnået på grund af deres intensitet og udvælgelse af effektive øvelser. Som forfatteren selv siger Tony Horton teknik, pressen, for eksempel, kræver mindst 8-10 minutter om dagen. Og efter tre måneders regelmæssig motion kan du købe seks, og endda otte kuber.

For en person er egnet?

Toni Hortona programmet defineres ofte som en ekstrem rækkevidde. Og det er ikke bare. Efter alt, er det designet til aktive mennesker, der ikke lider af alvorlig hjerte-kar, luftveje, neurologiske og muskel- sygdomme. Som en test før træningen tilbudt at bestå en særlig fitness-test. I fravær af sygdom, men manglende opfyldelse minimumskravene ikke rabat et unikt træningsprogram fra. For hende, ifølge forfatteren, kan du komme gradvist. For at gøre dette, er der mange alternative metoder til sport.

anmeldelser

P90X program er specielt designet til en sports-orienterede mennesker, der ønsker at hurtigt og effektivt at pumpe op i kroppen og for at købe smukke strammet figur. Det blev oprettet under hensyntagen til de fysiologiske egenskaber af det menneskelige legeme og diætister råd.

Om den komplekse øvelse, som i årenes løb plukket Tony Horton, anmeldelser dag består overvejende positiv. Folk fra hele verden forsøge at finde dem effektive til at opnå den skattede mål. Selvfølgelig, det forstyrrer kun af det faktum, at for at blive en deltager i dette program kan ikke alle.

Godbidder

  • Som anerkendt af træneren selv og forfatter Tony Horton, at programmet er en af de mest vanskelige, men meget effektiv med hensyn til hjemmet fitness. Med omhyggelig og konsekvent gennemførelse af sin gode form er garanteret.
  • En unik kombination af styrke, aerob træning med åndedrætsøvelser og yoga giver dig mulighed for i væsentlig grad at fremskynde stofskifte, fjerne overskydende kilo og købe skattede relief former. De, der ønsker at hjælpe med at opbygge muskler korrekt ernæring, som er inkluderet i programmet for Tony Horton.
  • Gorgeous hofter, stramme mave, stærke muskler i arme, ryg, dekorere ikke kun mænd, men også kvinder. Komplekset er lige velegnet, og at, og en anden.
  • Fleksibilitet og koordination udvikle store yoga klasser. De forhindrer også betydningen "undertrykkelse" af muskler og bidrage til en harmonisk udvikling og forbedring af fysiske evner.
  • Klasser ske i overensstemmelse med en klar tidsplan. Denne sekvens af menneskelig disciplin handling, udvikler udholdenhed.

ulemper

På trods af en track record af positive egenskaber i programmet, var der stadig et par ting, der kan forårsage problemer i klasseværelset.

  • For det første er det en temmelig imponerende liste af ekstraudstyr. Udover yoga måtter og traditionelle møbler og værelset (en stol, en væg), der er nødvendige håndvægte med forskellig vægt, vandrette bjælke, Expander med forskellige niveauer af modstand, rack push-ups.
  • For det andet kan den eksterne nem øvelse være for meget for mange mennesker. Kun en vis fysisk forberedelse er en gennemgående billet til programmet, som tilbydes af Tony Horton. Denne ekstreme metode er et avanceret niveau for amatører og professionelle, der ikke har den frie tid eller lyst til at besøge gym. Men har brug for hurtig genopretning form eller dens forbedring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.