Sport og FitnessFitness

Motion på væggen barer: muligheder. Et sæt af øvelser på væggen barer for børn

Age of hastig udvikling computerteknologi begrænset aktivitet for børn. Hvem er ikke så, og bare få barnet efter skole til at gå ud og hænge på baren. Men disse øvelser er afgørende for en voksende mængde. Kyndige forældre besluttede dette spørgsmål er enkelt: de er begyndt at installere ribber derhjemme. Universal simulator lokker selv de mest dovne af børn, tvinger dem til at hænge på overliggeren. Og enhver øvelse på væggen barer - er proportional med belastningen på alle muskelgrupper, og, vigtigst af alt, de gør det muligt at undgå udvikling af skoliose.

udvalg af applikationer

Forside sportsudstyr byder på mange muligheder, udvikle idrætsaktivitet hele familien. Ud over de grundlæggende pull-ups, sæt med øvelser på ribber omfatter øvelser for at styrke musklerne i arme, ryg, balder og pressen. Takket være vægskal og udholdenhed kan opnå en misundelsesværdig organ omkring fleksibilitet.

Sport simulator vil være meget interessant for små børn. Producenter tilbyder for børn børns komplekser, der består af væg barer og forskellige sportsgrene tilbehør: reb, gymnastik ringe, rebstiger og vandrette bjælker.

Fordelene ved et sådant skalmateriale:

  • sund ryg af hele familien;
  • regelmæssige klasser, selv i regnvejr;
  • indgyde en sund livsstil for børn;

For at udøve er sikre, bør de være under opsyn af forældrene.

warm-up

Enhver øvelse på den svenske side skal begynde at forberede musklerne, det vil sige, den varme op. Det kan være den rigtige rotation af hovedet og venstre skulder til hagen i tre tæller. Derefter kan du gøre hovedet kan vippes til begge sider, forsøger at nå sit øre til skulderen.

Da den komplekse simulator involverede side bør det være godt at strække musklerne i hænder og skulder leddene. Du kan bruge sport væg. Det er nødvendigt at blive et projektil fra venstre og højre hånd strækning vinkelret på overliggeren. I denne stilling, skal du dreje torso til venstre, når det skal være en følelse af spænding i den højre skulder. Lignende arbejde udføres med den venstre side. Børste godt æltet, hvis vinkelret på trappen og lagde hånden hvile mod skallen med fingrene, forsøger at få midten af håndfladen af væggen.

Balder forberedt til grundlæggende træningen indikation vippe hvert ben på en stige (90 grader til hinanden) og yderligere vipning af kroppen til sokker.

styrke tilbage

Øvelser på væggen barer for børn i stand til at danne en god kropsholdning. Voksne de hjælper til at lindre stress efter en hård dags arbejde.

Lektion 1: Med ryggen til de trænere, at få fat i den maksimalt mulige højde på overliggeren. I dette tilfælde kan du hjælpe dig selv, stablet på et trin, og hænge på hans udstrakte hænder. Langsomt bøje knæene, hæve dem til kroppen og tilbageholdt i et par sekunder, lavere til udgangspositionen. Gør 10 reps. Virksomheden beskæftiger arme, ryg og mavemuskler.

Lektion 2: Udgangsstilling svarer til den første øvelse, men stå mod væggen. Torso tæt presset til simulatorer. Forsøger at trække benene væk fra væggen, du har brug for vidt lænden tage dem tilbage, maven og hovedet er på samme lige linje. Denne øvelse fungerer gluteus og lænde muskler.

Lektion 3: Motion på væggen barer minder om pendulet bevægelse. Omdrejningspunkt virker torso, arme, hoved og ben at bladre fra side til side.

prægede mave

Der er modeller af væggene, sættet herunder bænken. Takket være hende, kan du variere træningsprogram. Men selv om det ikke er, så træne mavemusklerne er stadig muligt, komplicerer kun bænk maveøvelser på væggen barer.

Den nederste del af maven kan fyldes med de sædvanlige ups af fødder i hængende position. Eller gør vægt på albuerne, med en særlig anordning. I den anden udførelsesform godt involvere biceps og triceps. Du kan starte med 10 reps og tre cykler, mellem hvilke en pause er ikke mere end 1 minut.

Hvis du sætter en bænk i en vinkel til væggen, bliver det muligt at arbejde den øverste og midterste mavemuskler. For at gøre dette, ups kroppens er lavet fra "liggende" ben på det tidspunkt fast. På udånder, hænderne foldet bag hovedet er nødvendigt at hæve kroppen, indtil det øjeblik, hvor maven ikke berøres af rectus femoris. Under udførelsen af denne opgave ryggen skal være lidt afrundede.

Klasser for kvinder

Hvis formålet med pigen - tabe sig, så nogle lektioner på væggen barer kan ikke gøre her. Ud over at reducere kalorieindtag nødvendige cardio: løb, spring, rask gang. Og hvis man kombinerer uddannelse med aktiv beskæftigelse derhjemme projektil, er effekten opnås hurtigere.

Øvelser på væggen barer for kvinder kan omfatte kurser, desuden er de anbefalede at supplere og andre muligheder nævnt ovenfor. For eksempel kan piger øve push-ups med fødderne: de omfatter arbejde brystet, skulder muskler. Udgangsstilling er: hænder på gulvet, ben fast mellem stigetrin. For at starte øvelsen kan udføres på en første tværbjælke, og derefter gradvist øge hældningsvinkel løfte fod over. Hænder skal være skulderbredde, palmer - indsat i.

glutes arbejde

Udgangsstilling - stående på den anden vandrette bjælke ansigtet mod væggen, begge dine hænder bag baren på brystet niveau. Arbejdet kan være kompliceret vægtning. Det højre ben er trukket tilbage og holdt i spænding, ligesom en stram snor. Venstre ben bevæger mens stående på sprossen fod, hæl ned og falder tilbage i position parallelt med gulvet. Derefter belastningen varierer. Det udfører kompleks i en mængde 20 gange på hver lemmer. Det mindste antal cykler - 3 sæt. Alt afhænger af den fysiske kondition af mennesket.

Børns varm

Hvis de voksne klasser derhjemme simulator designet til at opnå nogle resultater, så øvelser på ribber til børn (gynge på ringene, klatring rebstige og springende på måtten og gitter) har en positiv effekt på udviklingen af en voksende mængde muskler.

Læger insistere på behovet for at aflaste ryggen efter hver fyrre minutters stillesiddende aktiviteter. Gennemsnitlig svævende på ringene eller vandrette bjælke strækker rygsøjlen, forhindrer udviklingen af skoliose. Forældre bør helt sikkert tjekke, at motion på den svenske side af barnet endte omhyggeligt, ikke hoppe kraftigt.

Fizkultminutka for et barn:

  • Vender simulatorer i armslængde, tag fat i brystet på niveau med baren, fødder sat på foden bredde. Langsomt lænden og hovedet ned. Spine strækning forekommer i bryst regionen.
  • Udgangsstillingen svarer til den første øvelse, kun indfangning sker under tværstangen (eller andet sted i det andet trin). Foot stadig. Balder har en tendens til at bakke, arme og ben er i udstrakt stilling.
  • Stående venstre side til væggen, grab venstre på trinnet, vinklen af albuen var 90 grader. Nu langsomt læne til venstre, forlader højre lår, skal retten være en direkte hånd fat i øverste trin.

Øvelser med den svenske væg i komplekset at blive gentaget 10 gange hver.

sikkerhedsforanstaltninger

I løbet af de lektioner med kravet barn tjener blød jord. Dette kan være en måtte, en madras pad. Før og efter træning er nødvendigt for at ventilere rummet. Må ikke begynde at arbejde på simulatoren med børnene i deres øjeblikke af følelsesmæssig overstimulering, fordi fokus er reduceret, hvilket kan føre til skader.

Renter af barnet at gøre fizkultminutku kan skiftevis udføre øvelser med ham. I dette tilfælde, god til at spille baggrundsmusik eller komme op med et spil historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.