Kunst og underholdningMusik

Natalia Rudina (Natalie): biografi, kreativ aktivitet og familie

Vores dagens heltinde - Natalia Rudina, bedre kendt som sangeren Natalie. Ønsker du at vide, hvor hun er født og uddannet? Hvordan gik det komme ind i showbusiness? Vil der være lovligt gift? I denne artikel vil du finde svar på alle disse spørgsmål. God læsning!

Biografi: Barndom og ungdom

Natalya Anatolevna Rudina blev født 31 marts 1974. Hun er oprindeligt fra byen Dzerzhinsk, i Nizhniy Novgorod-regionen. I en samme familie til at uddanne kommende russiske popstjerne? Hendes forældre er ikke relateret til musik. Natashas mor, Ludmila Pavlovna, arbejdede i mange år på den kemiske fabrik "Orsteklo". Hun var en laborant shop "monomer". Faderen til vores heltinde, Anatolij, arbejdede på samme selskab. Han formåede at opbygge en succesfuld karriere - fra en laborant til vicechef Power himkobinata. Natalie har en yngre søster og bror. Olesya og Anton - tvillinger. De blev født i 1978.

I skolen, Natasha studeret på fire og fem. Lærere konstant roste pigens ønske om viden, god adfærd og hjælpe dem, halter bagefter drenge. Flere gange om ugen gik hun til forskellige klubber. Og vores heltinde deltog musikskole, hvor hun studerede klaver.

Minyaeva - det er mors pigenavn Natalia. Og Rudin blev hun efter hendes ægteskab. Nærmere oplysninger om hendes personlige liv, vil du lære lidt senere.

Kreative aktiviteter: begyndelsen

Når den forreste del af offentligheden for første gang gjort Natalia Rudin? Det skete i 1990. Så den blonde skønhed blev medlem af skolens band "Chocolate Bar". Der er også udført, og hendes lillebror. I sine 12 år, Anton var en god trommeslager.

Studere og arbejde

Efter at have afsluttet gymnasiet Natalia Rudin indtastet det lokale seminarium. Hun arbejdede derefter som lærer elementære kvaliteter. Han sluttede sig til gruppen "Pop-galakse" I 1992, den blonde.

Moskva Conquest

I perioden fra 1990 til 1992. Natale Rudinoy formået at kombinere studie, arbejde og skrive de første sange. Hun vidste, at i hjemby havde hun ingen mulighed for fuldt ud realisere deres kreative ambitioner. Derfor, i 1993, Natasha og hendes mand gik til Moskva. De begyndte straks at forberede et musikalsk materiale. Et år senere dukkede op på den russiske scene sangerinde Natalie. Hendes debutalbum blev kaldt "Den lille Havfrue".

I 1995 har Natalia Rudin introduceret en ny single, "Pink Dawn". Dette blev fulgt op af albummet "Snow Rose". Det kun 3 sange blev indspillet. Men på trods af dette, har rekorden været meget vellykket.

Det er den virkelige popularitet og kærlighed til tusindvis af mennesker, Natalie lært i 1997. Hun sang sangen "Vind blæser fra havet." Denne sang blev et hit.

I perioden fra 1999 til 2009. sangeren har udgivet flere albums. Men hendes sangkarriere langsomt men sikkert kom, ned. På den nationale scene, var der mange lyse og talentfulde kunstner.

I 2013 Natalie lavet en triumferende tilbagevenden til musikindustrien. Hendes sang, "Gud, hvad en mand!" Bogstaveligt talt sprængte de russiske diagrammer. I februar samme år blev det udgivet selvstændige titlen klip.

Personlige liv

Natalia Rudin (Se foto. Over) er altid populært med drenge. Det er dog ikke helt blæsende og kælen person.

I 17 år, blev vores heltinde gift med den mand, hun elskede - Aleksandra Rudina. Det var ham, der hjalp hende med at opbygge en musikalsk karriere. I 2001 parret første barn blev født - en charmerende søn. Drengen blev opkaldt Arseny. I lang tid Natasha og hendes mand drømte om et andet barn. Og i 2010, familien skete næste genopfyldning. Hun blev født den anden søn, Anatoly.

Som konklusion

Nu kender detaljerne i biografi, kreativitet og personlige liv af sangeren Natalie (Rudinoy Natali). Vi ønsker hende flere hits og familiens trivsel!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.