Kunst og underholdningMusik

Hvordan at sætte en stemme?

Folk, der som barn vænnet i musikskolen, sjældent fortryde det. Ja, musik er vanskeligt at håndtere, men alle de bestræbelser, der er investeret i det nødvendigvis berettiget.

Overraskende, i nogle tilfælde, en person uden musikalsk uddannelse, men har en vidunderlig stemme, af natur, kan gøre en stor indtryk mere end en person, der er specielt uddannet i sang. Voice kan være virkelig magiske gave, for hvilken en person er forpligtet til skæbnen. Det er ikke nødvendigt her blot for at glemme, at godt kan lære at synge næsten alle. Hvordan at sætte en stemme? Behøver jeg at lede efter denne lærer? Lever stemme, selvfølgelig kan være uafhængigt, men stadig hjælpe læreren ville ikke skade. Forstå, at professionelle syngende lærere har en stor erfaring, vil deres råd hjælpe med at gøre tingene rigtigt, så derfor et minimum af fejl.

Hvordan at sætte dig selv en stemme?

Først, lad os erkende de fejl, som du tillader ved at synge lige nu. Sikkert du indånder bryst, må du ikke åbne munden, når synge, holde din kropsholdning, ikke zadeystvuete resonatorer. Hvordan at sætte en stemme? Det er nødvendigt at udføre en række øvelser, som hver især er rettet mod at udvikle en færdighed hver dag.

Til at begynde med snak om kropsholdning. Ryggen skal altid være glat, men brystet skal spredes. Ellers vil du ikke være i stand til at synge ordentligt, men vil se dårlig udefra. Slap af, du bør aldrig stamme - alt skal være naturligt.

Der bør lægges yderligere vægt på at trække vejret. Det kan synes mærkeligt, at det er nødvendigt at trække vejret, så oppustet mave, ikke brystet. Bryst mens sang forbliver stationær. Læg din hånd på hendes mave, gå til væggen og tage en dyb indånding. Hånd du skal føle hvordan luften kommer ind i dig. Derefter langsomt udånder. Maven samtidig naturligvis blæses væk. Hånden vil føle ånde. Takket være det, du lærer at styre din vejrtrækning, mens du synger. Du kan også konsultere følgende øvelser for ånde kontrol:

  • en skarp ånde gennem næsen og langsomt udånder gennem munden. Husk, støjende åndedrag vil ikke tolerere, mens sang;
  • et par korte vejrtrækninger gennem næse og mund en skarp ånde ud gennem munden. Så du rengøre stemmebånd. Efter denne øvelse, anbefales det at hoste.

Hvordan at sætte en stemme? Lær at synge noterne. Jeg tror syv toner kan huske og den, der ikke har nogen musikundervisning. At levere stemme, du har brug for at lære at synge skalaer, treklange, mellemrum, og så videre. De nyttige syngende skalaer? Ja, det faktum, at på dem du udvikler ikke kun stemme, men også et rygte. De kan også bruges som raspevok. Sørg for at købe et klaver, og synthesizer bedre. Må ikke være bange - det mest primitive synthesizer tilgang.

Singing skalaer vil hjælpe dig med at finde ud af den rigtige intonation. Syng dem stille og roligt, så højt, noget sjovt, noget alvorligt, og så videre. Lær at synge dem a capella (uden musikledsagelse). Taler om fordelene ved skalaer, jeg ønsker at understrege, at de giver dig mulighed for at lære at synge sammen, løbende intonere korrekt.

Singing intervaller vil lære dig, hvordan man går korrekt fra en lyd til en anden. Hvad er afstanden - afstanden mellem lydene. For eksempel fra SALT til LA bare én tone - kaldet sekunders interval, ved TO til SALT - tre farver - interval kaldet kvart. Selvfølgelig, jo større interval, jo højere er springet. Enhver, der spørger sig selv, hvordan man levere stemme, bør gives en masse tid syngende intervaller. De vil lære at skifte fra en lyd til en anden.

Triader er også konstrueret til intervallerne (halvdelen til to farver). De er gode som raspevok. De lærer også dig til at føle tonen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.