Nyheder og SamfundBerømtheder

Hockey spiller Ilya Grigorenko: biografi, familiebilleder

Ilya Grigorenko - smilende og karismatisk ung mand med imponerende atletisk. Han er berømt på grund af sin lyse udseende af modellen, deltagelse i projektet "Dom-2" og kærlighed til sporten. Denne unge mand, og vi vil fortælle dig om.

Biografi og resumé

Ilya blev født i januar 1995 i St. Petersborg. Takket være den fremragende fysik, han blev interesseret i sport tidligt, og forældrene blev tvunget til at give ham først i den ene retning og derefter i en anden sektion. Så Grigorenko og jeg mødtes med hockey.

Af den måde, Ilya - navnebror af den berømte russiske angriber Igor Vladimirovich, er i øjeblikket kaptajnen på hockey klub Ufa "Salavat Yulaev". Ifølge Elias, i hockey, faldt han i kærlighed ved første blik. "Det er lidenskab, drev, hastighed og styrke," - sagde atlet. Lidt senere vil han sætte pris på al charmen fra hockey, men det vil fortælle nedenfor.

Grigorenko og granit videnskab

"Det er forbløffende, hvor mange mennesker er opmærksomme på de videregående uddannelser. Jeg er her for mig selv indså, at gnave granit videnskab - det er ikke mit "- siger Ilya Grigorenko hans tanker med fans og tilhængere af hans sider i sociale netværk.

Efter at have afsluttet gymnasiet, Ilya besluttede at prøve lykken og udfyldt papirerne i den prestigefyldte Mining Universitet. Men undersøgelsen hurtigt kedede ham. Han begyndte at springe foredrag og klasser, derefter til venstre, og ikke har modtaget et diplom for videregående uddannelse.

Fremskridt i aktive fodboldliv

I stedet for kedelige og unødvendige ting Ilya besluttet at bruge al sin tid til træning og sport. Ifølge ham, i morgen stod han op på ski, og om aftenen tog dem. Og lad sit aktive fodboldliv ikke bliver sådan en svimlende, ligesom hans navnebror, selvom han stadig formået at opnå bestemte resultater. Så blev han en junior hockey hold frem i sit hjemland St. Petersborg. Ilya Grigorenko senere blev interesseret i amerikansk fodbold.

Grigorenko i modellering industrien

Og selv om unge og smuk ung mand ikke har nået toppen af sin kapacitet i hockey, havde han ikke stoppe dem fra at deltage. I det store og mange eksperter mener, udsigterne for det som en spiller var høje. Dette var sikker og Ilya Grigorenko. Hockey-afspiller, spille på det faglige niveau, of Man ikke har vist sig, at han var ude af stand til at gå i de store ligaer.

Det er muligt, at årsagen ligger i hans parallel passion for modellering virksomhed. Da han har et attraktivt udseende, blev han bemærket af personalet i flere modelbureauer og inviterede til audition.

Det er interessant, at have smagt charmen af projektører og kameraer, kunne den unge mand ikke modstå ham, og besluttede at kombinere deres passion for sport og modellering virksomhed. Hvordan han gjorde det, døm selv. Her er sådan en fuldt udviklet Ilya Grigorenko. Hockey spiller fra denne fyr bare ikke vil arbejde, selv om, og kom ikke ud af det, og en berømt model.

Ilya Grigorenko (biografi): forældre

For første gang om sine forældre Ilya talte offentligt efter deltog i reality show "Dom-2". Det var der, at han mødtes med den tidligere musikkanalen studievært Tatyana Kyrylyuk. Hun insisterede på at få kendskab til familien af sin unge kæreste.

Forældre Ilya Grigorenko - en temmelig velhavende folk, der betaler enhver indfald af deres barn. I lang tid de forbliver i skyggerne og ikke om sig selv.

Men for nylig begyndte at tale om dem, og der var billeder i sociale netværk. Det er kendt, at hans far Michael A. Ilya ofte går til udlandet og gør forretning af forskellig art, hvoraf den ene er opdræt af kamphunde.

Mor Grigorenko - Yanina Gorcheva. Hvad det gør, er det ikke kendt. Der er beviser kun for det faktum, at det officielt er skilt fra faderen til Elias. Det er også ofte talt om som en fin kunstner og omfattende udvikling af den kreative person. Ud over sin søn, ved de fyrre seks år gammel dame, er der også en datter.

Af den måde, om hendes storesøster taler godt Ilya Grigorenko (biografi, forældre og ordinancer personlige liv ishockeyspiller omtalt i denne artikel). Og tilsyneladende er det også uden for landets grænser, da Ilya sagde, at sindssygt kede sig.

Deltagelse i projektet "Dom-2"

Den mest berømte ung mand med et lyst udseende bragt deltage i den kontroversielle tv-projekt kaldet "Dom-2", hvor han gik i februar 2014. Det var der, at den unge mand havde håbet at finde sin eneste og elskede, som havde planlagt at bygge et familieliv.

Da det viste sig, en behagelig ekstern data ung mand straks tiltrukket sig opmærksomhed fra det modsatte køn. Som et resultat, Ilya Grigorenko blev genstand for beundring for næsten alle deltagere i projektet. Men han gav præference til de tyve ni år gamle rødhårede Tatiana. Selv om denne dame smuk oprindeligt skeptisk over den fyr, fortjente han hendes opmærksomhed, og de begyndte at leve sammen. Senere lykkedes det endda at flytte ind i personlige rum, hvor de planlagde at bygge sin kærlighed på projektet.

Deres forhold blev givet en revne. Alle fejl af familien Ili Grigorenko. Da det viste sig, at fyren ikke er i stand til at træffe selvstændige beslutninger og alle anliggender for ham at løse sine forældre. Det er dem, der, uanset af hvilken grund, ikke kunne lide den fremtidige lidenskab af en søn, og de gjorde alt, hvad de kunne for at afholde ham fra et forkert valg.

skandaløse separation

Ifølge de fleste af Tatiana, deres afsked med Ilya havde en hånd i sin far. At kun er hans telefonsamtale, den lagt ud på luft pige. I denne tale, far hockey, for at sige det mildt, meget lidet flatterende kommentarer om pigen, kalder det en "brugt". I gengældelse, hun også fortalt ham fornærmelser. Der var et skænderi, og parret skiltes.

På trods af at officielt Tatiana og Ilya skiltes, hendes blog og derefter fortsætte med at dukke nogle saftige detaljer i deres kommunikation. For eksempel i en af sine publikationer, hun gør det klart, at hendes ekskæreste nærede sympati for hannerne og har en ikke-traditionel seksuel orientering. Hvordan disse oplysninger er sande, er det svært at sige, da Ilya Grigorenko (foto af hans se nedenfor) har ikke benægtet heller bekræftet denne oplysning.

Grigorenko Piger på projektet "Dom-2"

Efter en kortvarig forhold til Tatiana, der var meget ældre end hans år, Ilya blev interesseret i hans coeval Alianoy. Da det viste sig, at hun var gift og havde et barn og kom til projektet, blot en ændring af natur og sjov. Hertil kommer, at senere Ilya elskede forsonet med sin mand, og han havde intet andet valg end at begynde at lede efter en ny lidenskab.

Dernæst en ung ishockeyspiller kom flirt med Alianoy Ustienko. Men forud for at leve sammen i denne potentielle par kom aldrig. Senere hjerte Elias tog endnu blonde Alena Ashmarina, som allerede har været ti år hans senior. Med hende noget og besluttede at bygge deres forhold Grigorenko. Denne fyr med pigen flyttet til et separat rum og begyndte at leve, forsøger at starte en familie.

En ny lidenskab og pleje af projektet

Men hun kunne ikke tilbageholde en ung sex symbol i projektet. Alain ofte jaloux på hendes elsker, rullede hans jalousi, lunefuld og tvang ham til at søge forståelse og hengivenhed fra andre projektdeltagere mørkhårede Camila Korobeinikova. Af den måde, denne dame repræsenterede skønhedskonkurrence "Miss Europe - 2015" Litauen. Men hverken det ene eller de andre Ilya forældre aldrig lov til at bygge deres familie. Selvom Alena han derefter skiltes, så konvergerer, kan deres forhold næppe kaldes stærk.

I december 2014 Ilya Alena forlod projektet, som udløser en byge af rygter og kritik. Nogle kilder siger, at begge havde stofmisbrug problemer med at bekræfte, at pålægge foto sød par på baggrund af private klinikker og læger. Andre har hævdet, at parret planlægger at gifte sig uden for projektet. Den egentlige årsag til deres afgang er svært at kalde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.