Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød: opskrift med citron og mynte

Hvis du kommer til at lave mad kebab, skal du først afgøre, hvilken type kød og marinade til ham. I vores land, det bedste er at bruge svinekød. Denne kød er til rådighed, og dermed er velegnet til denne ret. Men marinering shish kebab af svinekød vil ikke være så simpelt som valget af kød. Det faktum, at der er mange forskellige marinader, og deres valg afhænger smag af skålen. En af de bedste typer af marinade er en, der bruger saften af frugter eller grøntsager, samt den naturlige syre. Det er derfor, de skewers af svinekød med citron er meget populær blandt virkelige kendere af mad.

ingredienser

For at forberede du har brug for:

- Pork - 2 kg;

- salt;

- pepper;

- en stor citron - 2 stk;

- bue - 1 kilogram;

- jorden ingefær;

- mynte.

Forbered marinaden

Denne form for marinade tyder på, at han vil blive forberedt til en time før brug. Det er vigtigt, at alle komponenter er til stede, og gennemblødt. Således skewers af svinekød (opskrift med citron og mynte) vil marinere to gange. Saucen er lavet af godt mosede, men ikke revet mynteblade, som er blandet med stødt ingefær og hæld citronsaft. Kødet af citrusfrugter er ikke kasseres, og skæres i store stykker.

Forberedelse kød

Når den anden marinade forberedt og infunderes, bør tage op kødet. Til dette formål svinekød skæres i passende stykker, salt, peber og sat i en dyb skål. Oven i det sprede de hakkede løg ringe. Svinekød (opskrift med citron og mynte) kræver successiv bejdsning. Den krydderier og løg kød skal være så lang som den anden marinade konfigurere sig selv. Det hældes i gryden med grillen, satte citron til papirmasse- og sætte på et køligt sted.

ristning

Dernæst skal du snor på spyd fremtidige skewers af svinekød. Opskrift med citron tyder på, at kødet vil blive stegt på egen hånd, uden løg og grøntsager. Hvis du stadig har brug for dem, steg dem på separate spyd. Kød bør ikke stærkt støder op til hinanden, men bør ikke efterladt mellem stykkerne af afstanden. Skewers på kul er placeret, når de begynder at blive dækket med hvid blomst. Om ønsket kan kødet vandes med resterne af marinaden, men kun til dem, som de andre komponenter ødelægge grillen svinekød. Opskrift med citron og mynte, og så forskellige, at der ikke lider yderligere ingredienser og forskellige indeslutninger. Dog er nogle gourmet honning til marinaden at give et strejf af ristet karamel, hvilket i høj grad kan forbedre smagen af skålen. Før der udføres sådanne eksperimenter, skal du sørge for, at alle, der vil spise grill, acceptere tilføjelsen af en sådan ingrediens.

foder

Denne kebab serveret på spyd, udsmykning det med friske kviste af mynte. Dens behagelige og usædvanlige smag gør fadet fremragende appetitvækker til rødvin eller kølet vodka. Som en side parabol, der passer til kebab friske grøntsager og bagte kartofler, men ofte det bruges som en separat skål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.