Intellektuelle udviklingReligion

Fastetiden for lægmand. Som lægfolk observere fasten

Mennesker i dag ikke bare tænke på Gud. De strømmer til ham åndeligt, forsøger så vidt muligt at tilpasse deres liv til de regler, der er angivet ved kanonerne af tro. Før eller senere, alle kommer til behovet for at observere fasten. For lægmand - en vanskelig krav, til tider overdrevne. Især hvis du fokuserer på monastiske regler. Ikke alle er dog som det ser ud. Lad os se det i øjnene.

betydningen af fasten

Det skal forstås, at der ikke spiser er ikke en kost, og endnu mere straf.
Fastetiden for lægmand bør være en tid med åndelig udrensning i første omgang. Dette er en mulighed for at tage afstand, at bryde væk fra den almindelige i moderne tid, ønsket om at forbruge. Reklame og de mange forskellige varer til tider presset ud af hovederne er realiseringen af Gud. En fastetiden for lægmand kan være en mulighed for at komme væk fra denne "konstant kapløb for de gode ting." Efter alt, lykke, da det viser sig næsten alle, uanset materiel rigdom. For at forstå dette, forstår hjertet - er formålet med fasten. er stadig det nødvendigt at forstå, at dens regler, naturligvis ganske klart defineret. Men der er mange "indrømmelser", der ønsker at bruge det. Dette er ikke en "smuthul for snedig." Tværtimod, de er Herrens nåde for den skrøbelige ånd, og kroppen også. Bare ikke kommer med en særegen sorg til denne test. Det er ikke for dette indlæg Great opfundet. Regler for lægfolk er ikke strenge. Under alle omstændigheder vil fra de mennesker ikke dø af sult, men den tid til at tænke det vil.

Ikke på den foreskrevne, og samvittighed

Hvis du spørger præsten, hvad det vil sige at fastetiden for lægmand, det normalt vil ikke tale om produktet, og for sjælen. For eksempel taler om en række vedtægter, templet tjenere ofte nævner klostret, men også om Typicon. Det faktum, at de forskellige grupper af troende fortolket i sine egne regler, der er fastsat i de hellige skrifter. Munkene, der giver sig til Herren alle mine tanker er bundet af meget strenge faste. Ved lægfolk sådan er ikke påkrævet. Ja, de får ordineret visse begrænsninger. Men alle af dem er relateret mere til arbejdet i den ånd, og ikke undertrykkelsen af maven. Kiev Alypy abbed konkluderede: med god samvittighed behøver at faste, så vil Herren velsigne jeres indsats. Ubehageligt til Gud regler og forskrifter. Det er mere vigtigt, når den troende vil være i stand til at dyrke sin omvendelse, belyse sjælen af kærlighed til sin næste. Det vil sige, sjælen søger Herren, og ikke tortur dig selv med sult.

Som lægfolk observere fasten

Lad os tale om det specifikke regler chetyrehdesyatnitsy. Den første strejf af strenge forbud. De vedrører kød, alkohol, olie. Du bør også afstå fra konfekture, nemlig chokolade, kager, kager, boller og lignende. Alt dette sker med henblik på at bruser fungerede, hun forblev uden en "kropslig følelse af glæde." Mens nogle forholdsregler stadig er til rådighed.

For eksempel, på bestemte dage lov til at underkaste sig en tabel fisk, æg, grøntsager brug olie. Du siger, at overholdelse af fasten for lægfolk - en ren mareridt. I virkeligheden er det ikke. Efter alle godkendte produkter er meget større end det forbudte. Og endnu vigtigere, de er meget dem og sundere, men vi og vores vaner har glemt det.

Hvad du kan spise

Til bordet er tilladt at indsende korn og grøntsager, frugter, frisk eller tørret form. Mange mennesker har svært ved at give op kød. Så er det perfekt erstatte svampe! De har tilladt i chetyrehdesyatnitsu. Proteinet vil hjælpe med at udfylde de nødder. De er nu til salg, og mange af sine egne, og "oversøisk". Mens alt rasprobuete, glem alt om begrænsningerne. Det samme gælder for frugt. Det er interessant, at smagspræferencer under fasten er ved at ændre for mange mennesker. Tørrede frugter, kandiserede frugter og nødder de derefter tygget med stor glæde, end slik og chokolade. Nogle åbenbaring bliver et udvalg af retter, som er tilberedt af grøntsager. Hertil kommer, lov til at spise ost. Oftest er den anbefalede fedtfattige. Men deres enorme beløb. Køb ost eller hård type. Således om kødet helt glemmer.

Apropos fisk og skaldyr i vedtægterne nævner ikke. I nogle klostre på Cypern, for eksempel, er de tjente i weekender og på helligdage. Følgelig kan lægfolk også være.

Om brød

Gøre menuen på de dage af fasten, forsøge at gøre det forskellige. Af den måde, er det nemt nok. Men strenge regler bør overvejes også. De er primært beskæftiger sig med brød. Mennesker med normalt helbred forbød hvidt mel. Det er at købe brød (ovn) skal være rug eller fuldkornsprodukter korn. Med dette i butikkerne ikke noget problem. Den nuværende industri byder på mange muligheder: klid og nødder og korn. Vælg din smag. Men fra hvid brød bør opgives. På den anden side, det faktum, at han og Faste, at begrænse mig til Herrens herlighed! Undtagelser fra reglen er kun lavet til små børn og de syge. De fik lov til at spise kød og andre delikatesser. Det er den højeste retfærdighed, er det ikke nødvendigt at risikere helbred, sådanne ofre Gud ingen er påkrævet.

Kalender Lent for lægfolk

Opret som du bør være i stand til. Det er nødvendigt at huske, at den første dag i at afholde sig fra mad helt. Og så vekslede med rå mad. I weekenden fik lov til at give smag retter med vegetabilsk olie. Desuden er Palmesøndag ikke forbudt at spise fisk. Men sådan er mangfoldigheden af lægfolk (skaldyr, æg) er tilladt om lørdagen også. Mennesker med fordøjelsesproblemer (som er næsten alle vores samtidige), kan du springe anbefaling af rå fødevarer kost. Derfor finder vi, at hver ugedag kan du normalt spiser grøntsager og grød uden smør, svampe og frugter. I weekenden - at tilføje til kost af vegetabilske olier og fisk. Du kan spørge, når du kan spise ost? Det afhænger af sværhedsgraden af posten. Monastiske regler generelt anbefale uden dem. Typicon giver mælk kun i weekenderne. Den lægfolk bør se på sundhedstilstanden. Husk: posten som samvittighed, og ikke på den foreskrevne. Lider af en mangel eller protein kost monotoni - en velsmagende ost eller ost på en dag (den anden). Gud forbyder ikke det. En bedre rette mere opmærksomhed indad. Pray - og alle svarene kommer direkte fra Herren. Og det vil være det mest korrekte!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.