SundhedSygdomme og betingelser

Liste over nyresygdomme hos mennesker

Liste over nyresygdomme kombinerer en stor gruppe af patologiske processer, som opstår på grund af denne organsvigt. De kan være forårsaget af forskellige årsager, herunder metaboliske forstyrrelser og solid uddannelse. Efter at have læst denne artikel, vil du lære om de vigtigste årsager og behandlinger.

Hvordan nyresygdom hos mennesker?

De symptomer, der ledsager data patologiske processer, som er meget lig hinanden. Selvfølgelig hver af dem har sine egne karakteristiske træk. Men det er muligt at afsætte et helt tal, fælles for alle sygdomme i kroppen. Normalt de er ledsaget af:

  • hævelse;
  • reduktion i mængden af urin og ændre dens farve;
  • nyrekolik ;
  • smerter i lænden;
  • højt blodtryk;
  • unormal stigning i urinproduktion.

Plus, kan patienten opleve klager over kulderystelser, feber, tab af appetit, sløvhed og træthed. I nogle tilfælde er der blod i urinen.

De mest almindelige metoder til diagnose

Liste over nyresygdomme hos mennesker er ganske bredt. For at etablere den korrekte diagnose, læger anbefaler en patient til at bestå en omfattende undersøgelse, der består af laboratorie diagnostik, Doppler vaskulære og ultralyd. Desuden at afklare patienten kan gives nefrostsintigrafiyu, angiografi, biopsi, CT eller MR.

Nyre sygdom hos mennesker: behandlingen

Selvfølgelig, hver patologi behandles forskelligt. Generelle anbefalinger kan sammenfattes i, at det i praksis er der flere centrale områder af konservativ behandling, herunder hormonelle, antispasmodic, analgetisk, antiinflammatorisk og antibakterielle lægemidler. Desuden i behandlingsforløbet omfatter dialyse og kirurgi.

nyre cyste

Denne neoplasmen er et hætteglas, inde som er en væske. Som regel er det godartet, og personen kan fortsætte med at leve et normalt liv. Men under alle omstændigheder denne sygdom, tilføjer til listen over sygdomme i nyrer, skal være anledning til en detaljeret lægeundersøgelse.

Oftest en cyste opdaget med MRI, ultralyd og andre diagnostiske metoder. Det kan være medfødt, men nogle gange forekommer som et resultat af blokering i en af delene af nyrerne. Ved denne sygdom i human nyre (foto krop kan ses i artiklen) er et karakteristisk symptom. Det kan genkendes ved fremkomsten af ubehag i maven, ryggen eller sider. I alle andre tilfælde, har cyste ikke manifestere sig, så at afsløre det er meget problematisk. Ofte er den endelige diagnose kun foretages efter patientens død.

pyelonefritis

Liste over nyresygdom genopfyldes anden lidelse der infektiøse. Dens patogen oftest bakterier tilhørende slægten Staphylococcus, eller enterokokker. Normalt pyelonephritis sker på baggrund af forskellige kroniske sygdomme, svække forsvaret af det menneskelige legeme, og påvirker nyrebækkenet.

Patienten vil klage over stærke smerter i lænden, hyppig vandladning og feber. Afføringen bliver overskyet og begynder at udsende en dårlig lugt. I mangel af tilstrækkelig terapi for pyelonephritis kan deltage purulent infektion, hvilket fører til aktivering af nekrotiske processer.

Behandling af sygdommen kræver en samlet strategi. Normalt er patienten ordineret antibiotika, diuretika, antimikrobielle, vitamin og styrkende præparater. Ud over dette, kan den bruges folkemusik retsmidler, men før du anvender dem, bør konsultere en læge.

nyresvigt

Dette udtryk refererer til en patologisk tilstand associeret med komplet eller delvist tab af evne til at producere og udskille urin. Konsekvensen af denne sygdom, der har indgået listen over nyresygdomme er en alvorlig krænkelse af osmotisk, syre-base og vand og salt homeostase.

Læger isoleret akut og kronisk nyresvigt. I det første tilfælde er der potentielt reversibel skade homeostatiske funktion. Den indledende fase af sygdommen er asymptomatisk. OPN behandling er primært rettet mod at afhjælpe de årsager, der udløste den overtrædelse af nyrefunktionen. At stimulere diurese, er patienten ordineret osmotiske midler.

Kost, anbefales til patienter med nyre

Disse patienter har brug for at vælge en passende kost. Korrekt og velafbalanceret kost vil hjælpe kroppen til at overvinde sygdommen mere sandsynligt. Fra menuen af mennesker, der er diagnosticeret med nyreproblemer bør udelukkes dåse bønner, kød, kulsyreholdige drikkevarer, samt kød, svampe og fisk bouillon.

Ved disse sygdomme er det ekstremt vigtigt at opretholde en konstant vægt. Det anbefales derfor at diversificere menuen, letfordøjelige protein, der er indeholdt i magert kød, hytteost, æg og mælk. I nærvær af kroniske sygdomme saltkost skal fjernes, da den har en natrium. Desuden i dette tilfælde er det nødvendigt at reducere den daglige sats af protein forbruges. Det bør ikke overstige fem og tyve gram.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.