Hjem og familieBørn

Konkurrencer i lejren til børn: interessant, nyttigt og sjovt!

Sommerferie for børn - den mest vidunderlige tid! Det er grunden til arrangørerne, fordi det er vigtigt at gøre det rige, interessant, spændende og nyttige både for sundheden og for udviklingen af en fuldt udviklet personlighed. Et meget slående eksempel - konkurrencer i en lejr for børn. Hvordan man korrekt organisere hvilke scenarier, der anvendes til at udføre dem - dette vil blive drøftet i denne artikel.

Kreative konkurrencer i lejren for børn

Det er ingen hemmelighed, at mange fyre bare elsker at tegne. Og det mest almindelige er en tegnekonkurrence på asfalten. Dette kan være en separat tematisk begivenhed eller en del af et større. Udvikling af konkurrencer i lejr for børn, bør det erindres, at det vigtigste er de stadig ikke vinde, men at deltage. Derfor skal du belønne ikke kun vinderne, men også alle deltagerne uden undtagelse. Det er også muligt at afholde en konkurrence af væg aviser og plakater. En udstilling af kunsthåndværk lavet af naturlige materiale - en sand rejse ind i et eventyr! Og lad evaluere børnene selv, kaster i en sparegris lukket, placeret foran hver håndværk, deres zhetonchik. Det er muligt at give børn af tre farvet pap kruglyasha værdi på 1, 2 og 3 point. Interessante konkurrencer i lejren for børn på dramatisering af eventyr eller sange, for udtryksfuld læsning af digte, de bedste ydeevne antal amatør forestillinger. Det er hensigtsmæssigt at udføre disse aktiviteter i en forælder dag og bringe dem gæster: moms, fædre, bedsteforældre, brødre og søstre. Lad dem sammen med børnene tegne og synge, danse, og gæt gåder!

Sport konkurrencer på sommerlejr

Alle dine favorit "Glædelig Starter" Jeg nyder både voksne og børn. De står side om side i de første linjer i rating "Mor, far, jeg - lykkelig familie" konkurrence. Du kan udvikle et helt program af sportsaktiviteter, som omfatter holdkonkurrencen orienteringsløb, gå på terræn med forhindringer, gætte paradeforestillinger og udføre kreative opgaver. For eksempel er hvert hold udsendt en plan med den angivne kontrolpunkt. Der deltagerne mødtes med rådgivere eller dommere. Efter at have afsluttet en bestemt opgave (at gætte paradeforestilling eller rebus, skildre et levende billede, for at opfylde det antal amatør), teammedlemmer modtager følgende plan med det andet kontrolpunkt. Og i "fragtbrevet" dommeren gøre et mærke: Du kan angive antallet af modtagne point baseret på ankomsttid og kvaliteten af jobbet.

Konkurrencen "Miss og Mister Camp"

Måske er dette en af de foretrukne aktiviteter i børnenes kollektiv. Tilbring det i anden halvdel af ændringen, når det er bestemt smag. På scenen inviterer dig til at tage del i det. Start en ferie bedst med koncerten programmet. Hver deltager vil vise, at han havde forberedt, og uafhængige dommere evalueret ydeevne på en ti-system. Du kan derefter holde en "skønhedskonkurrence". Det er bedst at gøre det sjovt. For eksempel kan du tilbyde hver vælge en attribut af tøj med henblik på at præsentere det for publikum som "alle de vrede". Som en attribut vil udføre avisen, medicinske bandager, plast flet brødkurv, en hund krave, et dørslag, og andre slet ikke egnet objekter ved første øjekast. Anslået humor og opfindsomhed af deltagerne. Så det stærke køn opfordres til at invitere til at danse den dame, som kunne lide mest. Dommerne lægger evalueringer, der allerede par. Og scorede nu tilføje op de punkter deltagernes: konkurrencen vil blive parret. Den udføres "på billetten", som indeholder den type job, "pantomime at skildre en røre, før de kom til skolelederen hjem" eller "møde i skoven med en vild tiger - pantomime". Udarbejdelsen af par kan gives et par minutter. Efter sådan en frøken og Mister bestemt sikkert!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.