Hjem og familieBørn

Når du kan gå med en nyfødt baby - nogle nyttige tips

Efter udskrivning fra barselshospitalet er et af de første spørgsmål, der opstår i hovedet på en ung mor: "Hvornår kan du gå med en nyfødt?"

Du kan gå med dit barn fra den anden uge af hans liv. Selvfølgelig bør tidspunktet for den første tur være begrænset til 15 minutter. Hver næste "release" kan forlænges i flere minutter. Længden af de efterfølgende vandreture vil afhænge af vejret, sæsonen og selvfølgelig mulighederne for forældre til at gå udenfor. Om vinteren tager ture mindre tid, da den nyfødte krop ikke ved, hvordan man regulerer temperaturen. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige tøj og undgå overophedning eller overkøling.

Hvornår kan jeg begynde at gå med en nyfødt?

Hvis barnet blev født om vinteren, er der en mulighed for at gåturen skal udskydes og vente til vejret bliver varmere. Ifølge anbefalinger fra børnelæger er temperaturen under 10 grader med et minustegn - der er en undskyldning for at blive hjemme. Om vinteren kan du tage barnet til balkonen, så han får sin del frisk luft. Om sommeren, som nævnt ovenfor, kan du gå i to uger.

Skal jeg gå hver dag?

Absolut. Barnet, som sin mor, har brug for frisk luft. For det første påvirker gåden barnets appetit, forbedrer blodcirkulationen, gør søvn mere rolig og lang, og temperaturændringer er en af metoderne til hærdning. Forresten er sollys en kilde til D-vitamin, som forhindrer en så ubehagelig sygdom som rickets.

Hvis det kommer til sommer, når du kan gå med en nyfødt næsten hele dagen, bliver antallet af gåture reduceret til en eller to, fordi deres varighed er meget høj. Om vinteren skal den samlede tid på gaden være mindst en time. Det er bedst at gå ud på gaden flere gange i en halv time.

Hvordan man klæder et barn for en tur?

Dette problem bekymrer moms ikke mindre end spørgsmålet om, hvornår du kan gå med en nyfødt. Forbindelsesproceduren betragtes som meget tung, da det normalt kræver en masse energi og energi. Først skal du klæde dig med din mor, og så klæde babyen. Det er meget vigtigt ikke at tillade situationen, når barnet sveder, kommer ind i en sådan tilstand på gaden og bliver kold. Husk at overophedning til et barn kan være farligere end hypotermi, så glem at overmating et barn. Derudover skal du på gaden konstant kontrollere, om barnet sveder.

Når du går med en nyfødt går du om vinteren eller efteråret, brug reglen "+1": Den nyfødte skal have et lag tøj mere end en voksen. Samtidig bør man ikke tillade hypotermi af hoved, arme og ben.

Hvornår kan jeg begynde at gå med en nyfødt i lang tid?

Længden af gangen afhænger af vejrforholdene og hvordan babyen tilpasser sig dem. Tænk over det, måske behøver du slet ikke at gå i lang tid. Dette er vanskeligt i første omgang, fordi den nyfødte skal fodres løbende og forklædt. Det er bedre at opgive ideen om at gå i lang tid og at bryde den samlede tid på gaden i korte intervaller, hvilket ikke vil medføre ulejlighed for enten mor eller baby. Vi håber, at dette materiale hjalp dig med at finde svaret på det spørgsmål, du er interesseret i, når du kan gå med en nyfødt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.