Hjem og familieBørn

Hvordan til at måle temperaturen af spædbørn? Metoder, anbefalinger og anmeldelser

Voksen krop er meget forskellig fra kroppen af barnet. Småbørn lige begyndt mastering processer varmeregulering. Og de kan stadig ikke selv følge ændringerne i deres kropstemperatur. Barnet hurtigt blive overophedet, hvis mor tog sin søn alt for meget tøj, og lige så let underafkølede. Vi må huske på, at barnets kropstemperatur under aktiv vågenhed er højere end under søvn.

Normal til nyfødte kan betragtes et tal på 36,3 grader Celsius til 37,7. Hvad er en feber? Dette er en indikation af, at kroppen producerer antistoffer, som kan dræbe virus og bakterier. barnets kropstemperatur bør måles dagligt, i tide til at fange den mindste afvigelse fra normen. En lille stigning i den fredelige opførsel af barnet og en smuk appetit bør ikke være et problem for forældrene.

kviksølv

Hvordan til at måle temperaturen af spædbørn? At beskæftige sig med spørgsmålet, du har brug for at vide, hvad er disse enheder. Der er fire typer af termometre. Først er det værd at overveje en kviksølv termometer. Dette er den mest nøjagtige måleindretning. En væsentlig ulempe ved det er, at det kræver en stor mængde tid til nøjagtigt at bestemme kropstemperaturen og indeholder kviksølv. Han er meget skrøbelig, er det nødvendigt at konstant at overvåge under proceduren for at opnå indikatorer.

elektronisk

Det er bedst at bruge et elektronisk termometer. Det er helt sikkert for barnet, varigheden udlæsning er kun 3 minutter og i slutningen af enheden bipper procedure. Vi må ikke glemme, at vi har at gøre med bryst rastløs barn. Derfor er det værd at tænke over den usædvanlige termometer som en dummy, men denne type måler giver større nøjagtighed. Kører på batterier, hvis de ikke er erstattet på det rigtige tidspunkt, kan det ikke give nogen hjælp kærlig mor.

infrarød

Infrarød termometer - en helt ny opfindelse. Det er en kontaktløs eller øre. Det er ikke anerkendt som et præcisionsinstrument, men den er anvendelig måling af temperaturen af mælk eller spædbarn korn. Når der anvendes et øre termometer ønskede værdi vil være kendt inden for fem sekunder. Men sådanne anordninger er dyre.

engangs

Næste visning har høj nøjagtighed, men er uundværlig i vejen. Dette er en engangs termometer. Det er en strimmel, der er påført på barnets hud eller placeres under tungen. Efter 60 sekunder, kan du tage aflæsninger.

Hvordan til at måle temperaturen af spædbørn, behøver mødre ikke vide alt. Det er især svært for begyndere er forældrene, så det er disse mennesker er dedikeret til de følgende linjer.

Den første metode

Hvor til at måle temperaturen i spædbørn? I munden, armhule, i øjet, og rektalt. Termometer i armhulen af barnet - den klassiske måde at temperaturmåling. Først skal du sidde barnet på skødet. Så, for at placere termometret under armen og løber frem til den rigtige mængde tid, kan du fortælle ham en historie, synge en sang, bare for at snakke. Efter 7 minutter, eller proceduren kan afsluttes efter bippet. Hvis barnet stadig ikke ved, hvordan at sidde, før du begynder at måle temperaturen, er det nødvendigt at lægge på ryggen.

andre måder

Følgende metode er effektiv, men mindre behageligt for barnet. Denne måling af temperaturen i endetarmen. Sæt barnet på ryggen, forsigtigt bøje benene på knæene. Sæt forsigtigt termometeret ind i endetarmen ved to centimeter, efter at have sat på enden af termometeret enhver blødgørende creme. Efter en sådan procedure nødvendigvis behøver at desinficere instrumentet. Det er muligt at måle temperaturen i øregangen og barnet. Alle målinger bør kun ske, når et lille barn er rolig. Bemærk, at på tidspunktet for fodring baby temperatur vil være højere end normalt.

normale niveauer

Hvis mødre forstår at måle temperaturen af spædbørn, er det tid til at fortælle dig, hvad temperaturen anses normalt for en nyfødt. det er den armhule på 36,3 til 37,3 grader Celsius, i munden - 37.1, og i endetarmen vil være fra 37,6 til 38 grader.

at måle temperaturen

Hvordan til at måle temperaturen af spædbørn til kviksølvtermometer? Til dette tilfælde skal behandles omhyggeligt. Faren er, at kviksølv - er et metal, hvis fordampe påvirke den menneskelige krop, især et barn. Termometer har et glas kabinet, der kræver meget omhyggelig håndtering. Dens anvendelse i måling i endetarmen og armhulen.

Hvordan til at måle temperaturen af spædbørn elektronisk termometer? Svaret på dette spørgsmål bør være opmærksomme på alle de unge mødre. Denne type termometer er sikkert og bekvemt. Når målingen er færdig, vil termometeret udsende en lyd meddelelse. Men ulempen er, at det kan give forkerte oplysninger med en nøjagtighed på én grad. Inden for tre minutter af oplysninger om barnets kropstemperatur til at være hans forældre.

Termometer-brystvorte - den mest originale af alle typer måleinstrumenter. Det er interessant for barnet og nem at bruge. Svarende til almindelig sut er lavet af materialer, der er sikkert for et barn, det måler temperaturen i 4 minutter. Hvis forældrene ikke ønsker at lære dit barn til brystvorten, vil dette termometer ikke.

Sådan måler temperaturen infrarødt termometer spædbørn? Dette er en af de mest moderne termometre. Det er nok til at gøre det til templer eller pande barn næsten øjeblikkeligt kan anses for nødvendige til mor aflæsninger. Men der er en hage: ikke alle forældre har råd til at købe det.

meningsdannere mødre

Vi regnede ud, hvordan man kan måle temperaturen på spædbørn. udvælge og sammenfatte meningsdannere mødre nu.

Mange har prøvet forskellige termometre, og hver af dem var for længst givet deres præference. Unge moderne mødre giver ikke op sutter og kan endda råd til at købe sådan en usædvanlig termometer. En sådan hende, at det siger, det er den mest bekvemme og stilfulde udseende af termometeret til det samme under regelmæssig sugende bevægelser barn indikatoren vises på den elektroniske resultattavle. Moms, der er vant til at gemme og distribuere hver en krone, med begge hænder til at stemme for en almindelig kviksølvtermometer, kalder det den mest præcise og klassiske: "Flere af vores bedstemødre brugte sådanne termometre." Mange forældre bruger et elektronisk termometer. Men hvor mange mennesker, så mange meninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.