SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan og hvad behandler chondrosis? Typer og funktioner for terapi

Hvis du vil vide, hvordan man behandler og hvordan chondrosis i dag, kan du lære uden at forlade hjemmet. Reklamer på internettet er fulde af overskrifter om at komme af med smerte og fuld helbredelse af sygdommen. Men hvor meget troværdighed og effektivitet af de foreslåede "hajer" virtuelle forretningsmetoder, er det kun nødvendigt at gætte.

Chondrosis (eller lændesmerter) - rygsøjlen sygdom

I virkeligheden, hvordan man behandler chondrosis derhjemme, vil vi gerne vide tusindvis af mennesker. Sygdommen er i stand til at ramme nogen rygsøjlen. Symptomer på sygdommen varierer inden for forskellige intensitet og hyppighed skærme, dog uanset sygdommens sværhedsgrad, de bringer mange patienter pine. Osteochondrose - den anden navnet på denne destruktive proces i brusk af de intervertebrale skiver. Og hvis ikke så længe siden, at sygdommen skulle kun findes i ældre voksne, i dag den nedre aldersgrænse for sygdom er opdateret med hvert årti.

Det er kendt, at chondrosis i stand til at ramme alle tre hvirveldyr afdeling:

 • hals;
 • lumbal;
 • brystet.

Symptomer og tegn chondrosis

Før du behandler chondrosis tilbage, lægen har brug for at indsamle så meget som muligt mål sygehistorie, at bestemme ætiologien og patogenesen af sygdommen. Det er også vigtigt at tage hensyn til tilstedeværelsen af andre sygdomme, der følger med de vigtigste, kunne forringe den terapeutiske ordning.

chondrosis behandling i høj grad af symptomer. Dybest set patologi manifesterer sig ved følgende:

 • stærkeste smertesyndrom;
 • restriktioner for den frie bevægelighed af halsen, den manglende evne til at bøje, bøje;
 • følelse af konstant spænding i et af de områder i rygsøjlen;
 • henvist smerte i tætliggende indre organer.

Osteochondrose af thorax og columna lumbalis

For eksempel, når en osteochondrose i halshvirvelsøjlen patienten ofte lider af hyppig hovedpine, svimmelhed, sløret syn, og føler snurren og følelsesløshed i ekstremiteterne. At være bevidst om, hvordan man behandler brystkræft chondrosis, kan du slippe af med den smerte i hjertet og luftvejene. Chondrosis korsbenet og lændehvirvelsøjlen ofte manifesteret sygdomme i uorgenitalsystemet og fordøjelseskanalen.

Årsagerne til udvikling af unge mennesker chondrosis

Som allerede nævnt, at sygdommen opstår hos ældre. Grunden til, at over tid blev chondrosis en af de mest almindelige sygdomme blandt mennesker unge som 30 år, er:

 • iført ubehagelige sko;
 • langvarig siddende og computerarbejde;
 • overdreven motion og løft belastninger;
 • manglende fysisk aktivitet eller en betydelig mangel;
 • stress, usunde spisevaner.

Chondrosis tegn i halshvirvelsøjlen

Den mest almindelige type er chondrosis hals. Udvikling af patologien i bryst og lumbal ofte opstår på grund af overdreven stress på ryggen og dens muskulære system.

For at finde ud af, hvad chondrosis behandlet i den cervikale del af rygsøjlen, er det nødvendigt at forstå nogle af funktionerne i dette område. Det har et stort antal store blodkar, der spiller en væsentlig rolle i processen med at formidle til de indre organer og hjernen af ilt, der er indeholdt i blodet. De vigtigste manifestationer af livmoderhalskræft chondrosis er:

 1. Smerter i nakken, særlig mærkbar ved skarpe drejninger af hovedet. Uden undergår passende behandling er smerte selv i hvile, uden at give patienten et åndedrag.
 2. Ubehag, afspejles i ryggen, brystet, skulderblad eller skulder. Ofte er dette symptom er årsagen til fejldiagnoser og derfor forkert behandling.
 3. En væsentlig begrænsning af bevægelse af leddet (skulder og knæ).
 4. Muskuløs hypotoni.
 5. Klemme nerveforgrening, at seerne prikken og følelsesløshed i hænder og fingre (hånd).
 6. Uudholdelige hovedpine pulserende karakter.

Hvad er behandling af degenerative disc sygdom?

Når chondrosis starte behandling straks nødvendig. Efter alle de smerter og ubehag i ryggen ikke kun forstyrre livet, hvilket reducerer effektiviteten og forhindre eventuelle klasser, men også truer med at alvorlige komplikationer. Det behandlede chondrosis i dag - en temmelig svært spørgsmål. Men på trods af de mange forskellige metoder til traditionel og alternativ medicin, er det betragtes som den mest effektive integrerede tilgang. Tænker hvad chondrosis at behandle nakke og ryg, er det vigtigt ikke at udelukke enhver komponent i systemisk terapi, som omfatter:

 • medicin;
 • Uddannelse;
 • fysioterapi;
 • massage;
 • folkemusik retsmidler.

diagnosticering af sygdommen

For at overvinde den patologi så hurtigt som muligt, er det nødvendigt at begynde at operere på et meget tidligt stadie af sygdommen. Hver type behandling giver positive resultater, hvilket forhindrer en sådan negativ konsekvens af degenerative disc disease, spinal brok lignende.

Før du behandler chondrosis hals, lægen har at stifte bekendtskab med de grundlæggende bestemmelser i diagnosen. Få det maksimale antal svar på spørgsmål om sygdommen kan hjælpe MR-scanning af halshvirvelsøjlen. Denne type undersøgelse giver dig mulighed for at få et detaljeret billede af sygdommen, at foretage en foreløbig prognose og kortlægge terapi.

Hvad giver medicinen?

Det grundlæggende princip i ordination en genoprettelse af beskadigede brusk. Efter at have nået dette mål, kan du pause progressive spinal patologiske processer, der ødelægger knogler og brusk og integriteten af ryghvirvlerne. Derfor er de vigtigste mål for kurset medicinske eksperter siger:

 • eliminering af smerte;
 • reducere betændelse i det berørte ryghvirvler chondrosis;
 • paravertebrale muskel afslapning, som på grund af sygdommen er i konstant spænding;
 • stimulering af regenerative processer i kroppen;
 • oprettelse af metaboliske og vaskulær forsyning.

Smertelindring og reducere inflammation

Taler om, hvordan man behandler chondrosis halshvirvelsøjlen, start, måske, bør være den første gruppe af lægemidler for at sikre en stærk, men kortvarig effekt af anæstesi. Til listen over almindeligt ordineret medicin omfatter analgetika til lindring af akutte smerter. Typisk kan et behandlingsforløb bruger dem ikke overstige fem dage for at undgå tilvænning af organismen. En af de mest effektive aktive ingredienser betragtes Metamizol natrium, der er indeholdt i "baralgin" eller "Analgin".

At løse betændelse i hovedzonen indesluttet nerveforgrening, inflammatoriske ikke-steroide lægemidler, der anvendes spektrum. Til dato, valg af det vigtigste stof blandt et antal af denne gruppe af lægemidler sker på grundlag af klinisk tilfælde. Spørgsmålet om ikke-steroide medikamenter baseret på deres tilhørsforhold til den første, anden eller tredje generation af farmaceutiske. Ofte ark ordination fundet:

 • "Ortofen";
 • "Ibuprofen";
 • "Diclofenac";
 • "Ketanov";
 • "Nimesulid".

Chondroprotectors og andre lægemidler til behandling chondrosis

Tage medicin kan være i enhver form. Hvis det er umuligt oral administration til at anvende intravenøs eller intramuskulær injektion metode.

En vigtig og særlig plads hører til de narkotika gruppe chondroprotectors. Det er deres effekt på det skadede brusk bidrager til dets restaurering og forebyggelse af udvikling af nye patologier. Sådan behandler halshvirvelsøjlen chondrosis sådanne lægemidler er strengt bestemmes af en specialist. Forløbet af denne type medicin er ofte lang, udgør mindst 3 måneder. De mest almindelige lægemidler fra gruppen chondroprotectors betragtes som "Chondroxide", "Hondrogard", "hondrolon". Frigive dem i tabletform og en opløsning til injektion.

Sammen med neosteroidnymi midler og hondroprotektorami nødvendigvis administreres muskelafslappende midler. For at eliminere smerter i muskler, en korttidsvirkende smertestillende stærk nok. Slip af med den smerte kan kun nå maksimal afslapning paravertebral muskulatur. Oftest, læger ordinere en moderne forberedelse, som "Mydocalm".

Normalisere proces power nerveender på sygdommen ved hjælp af de amplificerede modtagelse lægemidler, hvis sammensætning indeholder en tilstrækkelig mængde vitaminer af gruppe B. neurotropisk præparater kan betegne kun en læge, der også fastsætte det tilladte dosis, varigheden af lægemiddeladministrationshastigheden, og så videre. D.

Det er værd at bemærke, at når selv chondrosis - ikke den bedste løsning. Professionel vejledning er yderst vigtigt ikke kun i udvælgelsen af lægemidler, men også med langvarig overvågning af behandlingen. I mangel af positive dynamik i en kvalificeret læge kan gennemgå den oprindelige plan for terapi og passende justeringer.

Funktioner af komplekse fysioterapi

Fysisk terapi i kombination med fysioterapi og massage - ikke mindre vigtige komponenter for en vellykket redning af halshvirvelsøjlen, den sygdomsramte osteochondrose. Blandt de procedurer, der i øjeblikket anvendes på patienter, de mest almindelige er:

 • elektroforese;
 • magnetisk terapi;
 • laserbehandling baseret på en helium-neon;
 • balneoterapi.

En stor rolle i behandlingsprocessen spiller udfører medicinske gymnastiske øvelser. Takket være dem, efterhånden returnere mobilitet i leddene. I perioder med eksacerbationer chondrosis motion, selvfølgelig, er ikke værd at gøre. Venter på remission, er det vigtigt at gøre øvelserne regelmæssigt og systematisk. Grundlæggende uddannelsesordninger bør gøres fysioterapeut selv forberedte øvelser kan bringe den modsatte effekt.

Det samme gælder for en massage. Ligegyldigt hvad chondrosis behandle, og hvilke behandlinger er tildelt, bør massage udføres af en professionel. Bistand fra en kiropraktor behandlet mange mennesker med problemet med slidgigt, trods blandede anmeldelser om sin metode til behandling. Der er mange tilfælde, hvor sådanne møder endte for patienter med alvorlige komplikationer, op til handicap.

Traditionel medicin i kampen mod chondrosis

Den ældre generation, i lang tid vores bedsteforældre ved, hvordan man behandler chondrosis derhjemme. Utvivlsomt, traditionelle opskrifter er i stand til at opnå et positivt resultat, men føler virkelig opsvinget kan kun bruges sammen folkemusik retsmidler med konservativ behandling. Mest populære opskrifter fra chondrosis præsenteret nedenfor.

 1. Bedøve og fjerne ubehag i nakken, kan du bruge en komprimere af kartoffel. Knust til et fint rivejern en lille knold vil være nok, hvis du blander det med den samme mængde af honning. Sæt på bagsiden af halsen fra hårgrænsen til den første brysthvirvel, polyethylen låg og blød i 15-20 minutter, derefter skylles med varmt vand.
 2. Cervikal massage med fyr olie betragtes som en glimrende måde at slappe af stramme muskler. Men i intet tilfælde være hurtigt trykke på de syge ryghvirvler, kan dette kun forværre sygdommen.
 3. For information om hvordan man behandler livmoderhalskræft chondrosis derhjemme kan bede lang tids brug af den enkleste måde at radise. Omslaget af revet korneproda spredes på det berørte chondrosis hals, omviklet med cellofan, en varm tørklæde, der dækker toppen og lagde sig på maven. Stå på stoffet selv tager cirka 15 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.