Åndelig udviklingMystik

Folkemusik: hvordan ser det ud som et hus?

I Rusland blev hans hus sjældent kaldt. Dybest set - god natur, breadwinner, goodwill eller bedstefar-cuckold. Hvordan ser det ud som en brownie - for visse andre ved det ikke. Denne gamle mand er meget forsigtig og foretrækker ikke at vise sig til folk. Men nogle ideer om dets udseende er der selvfølgelig, og for det meste takket være folkemusik folklore.

Hvordan ser huset ud efter folkemusik ideer?

En gammel mand med skæg

De siger, at dette er en ret stærk og shaggy gammel mand. Han har et meget langt skæg, hans arme er store, hans palmer er brede. Som erfaringen viser, hører vi det oftere end vi ser det! Han kan gøre støj, vælte enhver husstands ting (for eksempel børns legetøj).

Ifølge folkeopfattelser vandrer en husholderske om natten om natten, noget mumler stadig til sig selv og sugger undertiden ... Det er generelt accepteret, at hvis et hjem er i fare, begynder den gamle mand at græde. Hvis han griner, forventer lykke!

Taler de hjemme?

Ja! Ifølge legenden kan denne bedstefar tale. Nogle mennesker, på trods af folklore fiktion, siger, at de faktisk hørte ham tale. Ifølge dem er hans stemme uforskammet og, som det var, rystende. På samme tid at adskille det, han mumler ganske realistisk! Ofte taler de om natten for at forudsige husets ejere noget arrangement eller nyheder. For eksempel vågnede en bedstemor i landsbyen fra en mærkelig chill, der løb langs armen. Det viste sig, at det var hendes hus vågnede for at sige, at koen var gået i seng, men babyen var frosset ... Bedstemor skyndte sig til sit kvæg, og sandheden var, at kælen, der var frosset fra kulden, lå ved siden af sin mor ...

Må ikke fornærme brownies!

De siger, at husets tjeners stemme høres fra under ovnen eller fra det mørkeste hjørne i rummet. Det vigtigste er ikke at være bange! Det kan trods alt ikke fornærme den gamle mand, som ikke vil tale mere til dig. Men hvis du roligt spørger om alt, vil du lære mange nye ting!

Slaviske mytologi: hvordan ser brownie ud ?

Den virkelige værger i hjemmet, ifølge de slaviske nationaliteter og gamle legender, ser ud som en godmodig og ret flink gammel mand, iført en darnkaft og en stråhatt. Han har et langt og gråt skæg. Hans yndlingsboliger er træhytter. Forresten sikrer nogle moderne mennesker, at de ved præcis, hvad en brownie ligner-ægte, levende og ikke mytologisk eller folklore! Nogle siger, at dette er en lille mand med store mørke øjne, der alle er dækket af uld og andre - at dette er en lille wobbling klump.

Hvordan ser huset ud med hensyn til esoterisme

I forskellige doktriner og afhandlinger om esoterisme beskrives vores kære gamle mand som en energi-enhed, der ikke har nogen bestemt form og ikke har en bestemt vækst. Nogle parapsykologer bekræfter denne kendsgerning og stoler på små børn. Når alt kommer til alt, ved hvert barn, hvordan han ligner en brownie, fordi han ser det mange gange! Hvorfor ser han ham? Ja, fordi barnets energifelt stadig er meget svagt og sårbart overfor den anden verden. Mange børn beskriver vores gamle mand som en lille wad af uld, der løber rundt i huset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.