ForretningSpørg eksperten

Selskab, der driver aktiviteter: arten og karakteristika

Virksomheder opererer på markedet, som regel i en meget hård konkurrence. Hvis virksomheden var at kæmpe taberen, det går til markedet og går konkurs. For at opretholde position på markedet, virksomheder har behov for løbende at holde styr på eventuelle forandringer i markedsforholdene, at udvikle deres egne metoder til at imødegå de negative påvirkninger for at forblive konkurrencedygtige.

Aktionsudgifter - Virksomheden, der er den vigtigste aktivitet er den organisation og bringer en betydelig del af indkomsten, samt andre aktiviteter, med undtagelse af finansielle og investering. Med andre ord, det er, at, som det blev oprettet, virksomheden direkte.

Arten af de driftsaktivitet er primært bestemt af de særlige træk og særlige forhold i branchen, der ejer dette selskab. For de fleste virksomheder, er det baseret på handel, produktion og forretningsaktiviteter, som kan suppleres med løbende finansielle eller investering.

Funktioner af konceptet

Operationelle aktivitet er kendetegnet ved følgende træk:

 1. At det er en vigtig del af den økonomiske aktivitet i virksomheden. En væsentlig del af virksomhedens personale, en stor del af alle aktiver, der udspringer går til vedligeholdelse af denne aktivitet. Således under normale omstændigheder, overskud fra det har en betydelig andel.
 2. Firma Driftsaktiviteter har prioritet over de andre typer. Derfor bør udviklingen af andre områder, der ikke er i konflikt med operationelle aktiviteter.
 3. Intensiteten af de prioriterede aktivitet er den vigtigste parameter, der anvendes til at vurdere den fase af virksomhedens livscyklus.
 4. Operationelle aktiviteter er fokuseret primært på varemarkedet, mens investeringerne eller finansielle - det finansielle marked.
 5. Alle forretningsmæssige aktiviteter relateret til driften, har en regelmæssig karakter. Med sit drift frekvens er den højeste.
 6. Gennemførelsen af de prioriterede aktiviteter i forbindelse med de midler, der allerede har investeret i det. Fremtiden for investeringsforeninger er genstand for økonomiske eller investeringsaktiviteter. Kapital investeret i prioriterede aktiviteter, er det opererer aktiver i selskabet. Sammensætningen, hastighed, balance og andre karakteristika i driftsaktiver afhænger i høj grad på organisationens evne til at generere driftsresultat.
 7. Driftsaktiviteter forbruges en stor mængde af menneskelig arbejdskraft. De finansielle og investeringsomkostninger på levende arbejde er ikke væsentlige. Således er selskabets evne til at generere overskud afhænger i høj grad af den kvalifikation og professionel struktur af personale, tilstrækkeligheden af de menneskelige ressourcer.
 8. Prioritet aktivitet iboende til specifikke risici (operationel risiko). Niveauet af driftsresultatet skal primært forholde sig til niveauet for operationel risiko.

I processen med gennemførelsen af prioriterede aktiviteter genererede resultat af primær drift på tre typer:

 • ren;
 • margin;
 • brutto.

Således driftsaktiviteterne spiller en stor rolle i udformningen af selskabets resultat. Det er på gennemførelsen af denne form for aktivitet en betydelig procentdel af materielle og arbejdskraft. I så fald, hvis den primære aktivitet er ineffektiv, kan virksomheden gå konkurs og vil blive tvunget til at trække sig fra markedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.