SundhedSygdomme og betingelser

Sådan helbredelse varmeknopper hos spædbørn? Anbefalinger til unge mødre

"Sådan behandler varmeknopper hos børn?" - en af de mest populære spørgsmål fra unge mødre. Sudamen er intet andet end den irritation, der opstår i huden på grund af sved, når overophedet. Det kan forekomme i alle aldre, men den mest udbredte modtaget hos spædbørn, som er forbundet med anvendelsen af bleer og overdreven bekymring for unge mødre, der klæder sig alt for hjerteligt børn. I processen med overophedning barnet forsøger at bringe den overskydende fugt. Men på grund af det faktum, at de krummer af svedkirtlerne er udviklet godt nok, væske bygger op i munden på svedkirtlerne, forårsager irritation.

Symptomer på varmeknopper

Før vi tager fat på spørgsmålet: "Hvordan til at behandle varmeknopper hos børn", er det nødvendigt at diagnosticere. Det ligner rød, pink udslæt på huden, som regel i kønsdelene. Udbrud på samme tid kan være i form af små gennemsigtige vesikler, som hurtigt burst. Børn reagerer forskelligt på en udslæt: nogle ikke mærke til det, opholder sig aktiv og mobil, nogle kan være tabt appetitten, er der en udtalt utilfredshed.

Hvor farlige sudamen

Sudamen hos børn, der er let at finde fotos i selve den medicinske mappe er ikke særlig farlig med rettidig behandling. Men de sårede børnenes øm hud er et fremragende medie til væksten af mikroorganismer, der kan forårsage bylder og andre uønskede virkninger. Derfor fremkomsten af de første tegn på , bør sygdommen gribe øjeblikkeligt.

stikkende varmebehandling

Så barnet sudamen. Hvad skal man gøre i denne sag?

  1. En af de vigtigste faktorer, som kan helbrede varmeknopper effektivt, og samtidig er en fremragende forebyggelse mod sit udseende - lufttemperaturen i rummet, hvor barnet er. Den optimale temperatur er 20-22 grader. Du skal også regelmæssigt ventilere rummet.
  2. Engangsbleer skal skiftes hver 2. time til at bruge dem, der er den mest åndbare og tillader huden at "ånde". Bleer skal være dimensioneret til ikke at gnide barnets ben.
  3. Det er nødvendigt at beskytte barnet mod overophedning, ikke klæde sig for varmt.
  4. Nok effektiv metode til at helbrede varmeknopper hos spædbørn, er naturlægemidler bade. For dem, dragten infusion af kamille, træk, et afkog af valnød blade.
  5. Ved hjælp af specielle cremer baseret på zink, som udtørrer huden og samtidig er en fremragende antiseptisk.

Forebyggelse af varmeknopper

For ikke at undre sig: "Hvordan man behandler varmeknopper hos børn," du kan forhindre det i at ske, skal du følge de enkle anbefalinger. Så efter hver bleskift anbefales at vaske væk baby eller lejlighedsvis bruge en våd hygiejnebind. Må ikke anvendes, hvis podmyvanii sæbe, fordi det tørrer en blid hud. Den optimale løsning ville være en særligt børns gel til vask. Efter badet skal være grundigt våd hud, med særlig vægt på ophobning af fugt i folderne. Ideal - at forlade barnet i 10-15 minutter uden en ble. Det er ikke nødvendigt at aktivt at bruge en række af pulvere og cremer til ble, fordi de ikke tillader fugt at fordampe, hvilket skaber et beskyttende lag på huden. Dette fører uundgåeligt til udseendet af varmeknopper. Hvis du følger disse enkle retningslinjer, spørgsmålet om, hvordan man behandler varmeknopper hos spædbørn, vil ikke genere dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.