Kunst og underholdningMusik

Vera Kudryavtseva - operasanger, gift med Sergey Yakovlevich Lemeshev: biografi

Vera Kudryavtseva var ganske talentfuld og lovende Leningrad operasanger. Hun har optrådt på Maly operaen i anden halvdel af sidste århundrede. På trods af at Vera var faktisk en meget talentfuld, hun huskes i dag, mange udelukkende fordi hendes mand.

De blev den største operasanger - Lemeshev Sergey Yakovlevich, der var kendt ikke kun for sin unikke stemme, men også en lys personlige liv.

Kudryavtseva gået uretfærdigt over i historien som sin sidste officielle hustru, med hvem sangeren har boet i 27 år.

Vera Kudryavtseva: biografi, familie og barndom

Fremtidig operasanger blev født i en stor familie og var den trettende barn. Hun blev født i 1911 i byen Staraja Russa, som dengang hørte til Novgorod provins. Det er værd at bemærke, at Vera Kudryavtseva blev bragt op i en temmelig uddannet familie. Hendes far - Nikolai Onisimovich - var uddannet på fysik og matematik fra University of Petrograd. Hendes mor - Mariamme Fyodorovna, var en kvinde med hårdt liv. Hun fødte sin mand 13 børn, og hvoraf den sidste var den kommende sanger. I dette tilfælde havde tre børn Mariamme Feodorovna døde som spæde, og overlevede, voksede op og blev uddannet kun ti.

Troens Fader, selv om han var kendt som en dygtig lærer, havde æren af mand med en vanskelig karakter. Han var ubestikkelig og meget principfast, ofte kompliceres af hans forhold til sine overordnede. Dette forårsager hyppige flytte en stor familie, som selvfølgelig flyttet lidt og Vera, i fremtiden kendt i offentligheden som en Kudryavtseva Lemesheva Vera.

Unge, der blev afholdt i Opotsjka

Når Nicholas Onisimovich modtaget en anden fordeling. Denne gang blev han sendt til en lille by kaldet Opotsjka. Der blev han formand for bestyrelse på en pigeskole, og kombineret denne udnævnelse til stillingen som direktør for byens skoler. I 1918, Nikolai Kudryavtsev flyttet til sin Opotsjka hele familien. Således i denne by og tilbragte sin ungdom Vera Kudryavtseva.

Familie kærlighed til musik

Mange år senere, i sine erindringer, vil Vera reagere denne gang med en særlig varme. Hun vil tale om det faktum, at deres familie boede i en stor og rummelig to-etagers hus. Næsten alle havde et privat værelse og havde en stor plads med et klaver, på hvilket ganske ofte spillet musik sammen. En af de ældre søstre Faith meget godt sunget og godt sunget, og af lederen af familien - Nicholas Onisimovich. Vera mindede om, at i deres hus ofte er der forskellige forestillinger og iscenesat musikalske spiller. Selvfølgelig i en sådan atmosfære absorberer ikke kærligheden til musik har været, næsten umuligt.

Den første oplevelse for offentlige taler

Kudryavtseva Vera Nikolaevna deler minder om, mens den stadig en skolepige, havde hun allerede haft et bestemt mål i livet - at blive en sanger. En pige fra en tidlig alder for at vise deres talent: hun havde fremragende hørelse og en stærk stemme. Når hun selv betroet til at synge solo i katedralen i den antagelse, og hele hendes klasse kom til at lytte til kirken, som vil synge Vera.

afsluttet uddannelse

At være en meget streng mand, gjorde lederen af familien ikke godkende Kudryavtsev ungdommelig begejstring af hans døtre musik og teater. Korrekt at sige, at han ikke ønskede sin datter bandt deres fremtidige erhverv og skæbne med den kreative retning, da det hele forekom ham useriøst og ikke meget lovende.

Hovedsageligt på grund af dette, den første professionelle uddannelse modtaget Vera, var langt fra musik og kunst. Efter at være flyttet til Leningrad pige modtager teknisk erhverv, han dimitterede fra kurset under den høje-klingende titel "Teknik -. Til masserne" Tro finder et job som laborant på Lithopone fabrikken, men på trods af dette, havde hun ikke opgive deres drøm om at forbinde et liv med musik og regelmæssigt fortsætter til selvstændigt at engagere sig i sang. Arbejde i en kemisk fabrik, på samme tid, hun beslutter sig for at gå for at studere på Leningrad Konservatorium aften arbejde.

Der, hun er meget velafprøvet. Som en af de bedste studerende i 1936 det overførte at studere i Leningrad Konservatorium, og hendes ret til at tilmelde 2nd kursus. Den falder ind i klassen til læreren Sophia Akimova, Ershov, en studerende modtager en fantastisk mulighed for at udføre på samme scene med sin mand - en fremragende operasanger Ivanom Ershovym. Vera havde den lykkelige mulighed for at udføre i en duet med Ershov to operaer af Wagner. En talentfuld elev, Vera Kudryavtseva Lemesheva (hvilket er senere end den brede offentlighed vil vide det var under denne dobbelte navn) for den fremragende undersøgelse på 5. år af konservatoriet tildelt endnu en Stalin stipendium.

Vanskelige krigsår

Efter en vellykket eksamen fra Leningrad Conservatory Vera Kudryavtseva beregnet han at fortsætte deres uddannelse i forskerskolen. Selvfølgelig at tage hende, og sideløbende med studier Kudryavtseva allerede tjener Opera Studio. Den har til hensigt yderligere at udføre på Maly Opera, men det planer om at justere starten af verden. Sammen med hele Conservatory forskerskolen hun blev tvunget til at evakuere til Tasjkent. Desuden er det værd at bemærke, at der i begyndelsen af krigen og evakueringen Kudryavtseva var gravid.

Som studerende, Vera mødtes med Mikhail Dovenmanom - solist Maly Opera Theatre, som senere blev hendes mand. Og det er i evakuering på dette par søn. Mens der i Tashkent, hun altid har arbejdet i lokale teater og utrætteligt gav koncerter i militære hospitaler.

Vera har også rykket tættere med sin lærer-Akimova Ershova og ellers hjalp hende i pædagogisk aktivitet. Desværre er mange af de indfødte Kudryavtseva under blokaden forblev i Leningrad. For dem, alt endte i tragedie: forældrene er døde af troen, også gået bort fra sin bror og 4 søstre.

Tilbagevenden til Leningrad fra evakuering

I 1944, efter at bryde blokaden, Vera vendte tilbage til Leningrad. Det er arrangeret i Maly opera og på kort tid begynder at udføre de vigtigste roller. Hendes repertoire var meget vanskeligt i forhold til rollen som ydeevne, herunder: Eleanor i "Il Trovatore", Natasha Rostova, Prinsesse i "Koshchei Immortal" og Helen i "The Den Sicilianske Vesper". Men afgørende for troen var udførelsen af den rolle, Tatiana i "Evgenii Onegine".

Kudryavtseva partner for denne opfattelse var den legendariske Sergei Lemeshev - sanger, til at synge en duet med hvem ville enhver opera diva.

fatal bekendtskab

Da Efron tog på turné i Leningrad, han naturligvis straks mødtes med sin partner, og hun straks gjorde indtryk på ham. Før hver øvelse, kom han til at se Kudryavtseva og var interesseret i, hvordan hun har det. Men på trods af, at deres hengivenhed var gensidig, Vera længe holdt en vis distance. Ved den tid Lemeshev Sergey Yakovlevich var virkelig sindssygt populær, han havde en flok glødende fans, der simpelthen forgudede. Hertil kommer, at på tidspunktet for hans bekendtskab med Vera Nikolayevna Lemeshev det var allerede kun officielt gift 4 gange, og uformelle bånd, han havde meget mere.

Kudryavtseva kendte en mand, der var en reel idol for tusindvis af kvinder, altid er blevet ødelagt af kvindelig opmærksomhed. Så hun forsøgte at foregive, at operasanger med en engleblid ansigt helt ligeglade med det.

Sergei Lemeshev - sanger og elskede mand af Vera Nikolaevna

På trods af alle de tricks af Vera Nikolaevna, til sidst Lemeshev stadig vandt hendes favør. Deres forhold er meget kompliceret af det faktum, at på tidspunktet for kærlighed, og kærligheden hver eneste af parret blev officielt gift. Men følelser herskede, og i 1948 Lemeshev Kudryavtseva lavet et ægteskab forslag. Naturligvis skilt han sin tidligere kone. Vera også adskilt fra sin første mand - Sergei Dovenmanom - som forstod, at for at holde det ville være nytteløst.

På trods af alle vanskeligheder, Kudryavtseva og Lemeshev gift, og fra 1950 til sin død Efron parret har været sammen. Sammen de levede en lang 27 år. Desværre var der mennesker, der er ikke meget glad denne forening, og Vera Nikolayevna længe nægtet at give oversættelse fra Leningrad til Moskva. Hun blev tvunget til at arbejde præstationer i Leningrad og race på toget til sin mand i hovedstaden til at tilbringe med dem så meget tid som muligt.

En sådan et liv, hvoraf halvdelen går til toget, i stand til meget hurtigt træt af en person, og Kudryavtseva var ingen undtagelse. Hun besluttede at forlade Maly Opera, og på trods af at hun bare måtte aflevere titlen på hædret kunstner af RSFSR. Således af hensyn til Lemesheva hun doneret hele sin karriere, men aldrig har det ikke fortrudt.

Efterfølgende er det naturligvis udføres på operahuse, primært arbejder på kontrakter, men verdensomspændende berømmelse og anerkendelse det fortjente, det er selvfølgelig ikke fik. Offentligheden har husket hende kun som den sidste kone af den store og talentfulde Sergei Lemeshev.

Han døde Vera i 2009. Hun blev begravet i Novodevitjekirkegården siden af sin mand, der er gået gennem 13 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.