Mad og drikkevarerOpskrifter

Forkæl vandmelon - smoothies. Vi laver en lækker smoothie vandmelon derhjemme

For ikke så længe siden, i vores land var der en vis tendens - at forberede smoothies fra en række frugter og bær. Faktisk behøver mange ikke noget imod at nyde sådan en behagelig smag og en tyk cocktail. Hvis det ønskes, kan du være forberedt smoothie af æbler, banan, solbær. Det er ikke kun lækker, men også nyttig. Der er en enorm mængde af forberedelse af denne cocktail opskrifter. Men den mest lækre - en vandmelon smoothie.

Hvad er så nyttigt at drikke?

Vandmelon smoothie har et stort antal fordele. Først og fremmest, drikken giver genopbygge mineraler og vitaminer, at rense kroppen for toksiner og andre skadelige komponenter, mindske appetitten og ophøje humør. Det skal bemærkes, at en smoothie lavet af vandmelon har en vanddrivende effekt og bidrager til tidlig vægttab, men også accelererer stofskiftet. Hertil kommer, at drikken er lav i kalorier og nemt.

Vandmelon Smoothies Opskrifter

Denne drikkevare kan fremstilles ud fra en ren vandmelon. Tilføjelse det ikke behøver noget. Selvfølgelig kan du lave en smoothie sødere og sætte i det lidt sukker eller et par skefulde honning. Dette vil gøre det smoothie mere nyttigt.

For at forberede vandmelon smoothie, er du nødt til at tage de modne bær og rydde det fra hud og knogler. For at forberede en portion, det kræver kun 400 gram papirmasse. Stykker af skrællet vandmelon står for lidt tid til at sætte i fryseren. Efter denne bær består af en stor mængde vand, der fryser ved lave temperaturer. Og det er præcis, hvad du har brug for.

Selvfølgelig, at indefrysning af kødet, det vil tage omkring to timer, men det er det værd. Hvis du ikke har tid, kan du reducere mængden af vandmelon på midten, og resten er klar til at erstatte isen. Freeze pulp er bedst på en palle eller på en plade. Dette vil forhindre brikkerne holde sammen.

Den færdige pulp skal placeres i en blender og grind. Vandmelon smoothie er klar. Resultatet er en ensartet, tyk rystes. Inden for drikken skal gnistre smukke og sarte istapper. Klar til at drikke supplement kan være en kvist mynte.

Drik med vandmelon og banan

For at forberede det nødvendige antal bananer og 400 gram vandmelon. Papirmasse er bedre at fryse på forhånd. Hvis vi tager en frisk vandmelon, vil cocktail være mere flydende. Smoothies kan tilføje limesaft eller citron. Hvis du ikke er allergisk, kan du forsøde drikken honning. På en række produkter kræver kun en spiseskefuld af godbidder. Hvis smoothies fra frisk vandmelon, bør du sætte i det et par isterninger.

Så hvordan man laver en vandmelon smoothie med en banan? Hele processen tager omkring 15 minutter at begynde at blive renset og skåret i små stykker af banan og sætte alt i blenderen skål. Det er værd at hælde den frosne papirmasse af vandmelon. Alle komponenter er nødt til at male og hæld i et glas. Klar cocktail kan være dekoreret med et par kviste af mynte.

Smoothies "uforglemmelig oplevelse"

For at gøre dette cocktail du har brug for: 200 gram papirmasse af melon og vandmelon, et halvt glas friskpresset appelsinjuice. Du skal også bruge 120 gram yoghurt.

Vandmelon papirmasse kan anvendes friske eller frosne. Alle ingredienser til en cocktail skal skære skiver og lægges i skålen i en blender og derefter pisk. Hertil skal lægges massen af appelsinsaft og yoghurt. Derefter sammensætningen er nødvendigt igen ruske op, men ved lav effekt.

Det er det, drikken er klar. Det skal hældes i glasset og kan være dekoreret med en kvist mynte.

Smoothies "Paradise humør"

For at forberede denne drik skal bruge 200 gram vandmelon kød, halv kop frosne eller friske hindbær, en spiseskefuld honning. Eventuelt tilføje en drink i lidt citronsaft eller hjemmelavet limonade. Hvis vandmelon er frisk, den cocktail er værd at tilføje et par stykker af is.

Alle komponenter skal placeres i en blender skål og pisk grundigt. Egnet denne vandmelon smoothie for vægttab. Efter alt, er det kun naturlige produkter og ingen nonsens. cocktail kan være dekoreret som ønsket.

Smoothies "Eksplosion af smag"

Til fremstilling af drikken er påkrævet med 100 g jordbær og hindbær, 200 gram vandmelon, druer bit, hvoraf flere cirkler ananas, 200 gram is og melon.

Alle komponenter skal placeres i en blender skål og pisk forsigtigt. Serveres denne cocktail glas være høj og pynt med kviste af mynte. kan tages bær til at lave smoothies efter årstiden. Ikke nødvendigvis for at bruge frisk. Hvis det er nødvendigt, kan du erstatte dem dåse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.