Mad og drikkevarerOpskrifter

Lever kage fra svinelever: forberede denne parabol på ferie bordet. Forskellige opskrifter

Lever krydrede kage smukt dekorere som en daglig spisebord, samt festlig. Det fremstilles ud fra svin eller okselever. Smag forskel er der absolut ingen. Fordelen ved svin - bare et spørgsmål om pris. Forberedelse tager ikke så meget tid som du måske tror ved at se på processen med fotografering. Scuffling med en kødhakkemaskine tager mest tid, stegning kager - det er hurtigt. Lad os først se på, hvordan forbereder lever kage fra svinelever. Vi tilbyder en af de mest enkle opskrifter.

Ingredienser til kagen

Før start af madlavning prverit skal have følgende bestanddele: svinelever - 0,5 kg, æg - 5 stykker, tyk fløde - 350 gram, salt - tsk, hvedemel - fem spiseskefulde, løg - to stykker af stor størrelse, for stegning - vegetabilsk olie, friske krydderurter. Nu fortsætter vi til forberedelsen af de retter, der kaldes lever kage fra svinelever.

opskrift på

 1. Grundigt rense leveren fra de store vener og mødom. Grind i en kødhakkemaskine.
 2. Skær løg, steger det op til en lys gylden farve. Så også hakkekød.
 3. Den næste fase - bland stegte løg og rå lever. Drev i æggemassen, og derefter tilsætte melet og saltet. Alt omhyggeligt blandes.
 4. God varm op panden, hæld lidt vegetabilsk olie og spredes med en ske blandet masse, jævnt distribuere det på flyet. Skulle få en pæn runde pandekage.
 5. Steg pandekage på begge sider, og sørg samtidig, at det ikke er brændt. Husk, at den anden part vil være klar i et par sekunder. Vi er færdig med madlavning hepatisk kage fra svinelever.
 6. Dybstegte kager fedt med creme fraiche og drys hver med hakket dild.
 7. Giv lidt blød - alt, fadet er klar. Du kan spise, for eksempel te.

Madlavning lever kage multivarka: generel information og ingredienser

En anden udførelsesform af hepatisk madlavning lækker kage er i sin madlavning multivarka. Så snart et forbehold om to nuancer. Tilføj til batter voldsramte zucchini kage og få en masse blødere og saftigere. Også i denne opskrift, dejen vil ikke forberede individuelle shortcakes, og alle på én gang, og først derefter skåret i kager. Som et resultat, vil kagen vise sig den samme lækre og velsmagende, men mindre fedt. Alligevel er det ønskeligt at indgyde fadet i køleskabet natten over. Listen over de ønskede produkter: lever - 0.7 kg, zucchini - 0,3 kg, æg - to mel - 5-6 spiseskefulde fløde - en spiseskefuld ost - 0,2 kg, salt - halv teskefuld bagepulver - en teskefuld med en rutschebane, gulerødder - 3-4 store stykker, løg - 2-3 stykker, mayonnaise - 0,4 kg af hvidløg - to fed, krydderurter - antal på anmodning.

Mastering madlavning kage i multivarka

Nu tilbyder vi selv lever opskrift Cake (trin for trin):

 1. Pre-hakket løg i små tern og tre på et groft rivejern gulerødder. Så multivarka i en lille mængde af vegetabilsk olie steger dem. Vi lå ud og give til afkøling.
 2. Med en kødhakker eller blender male leveren.
 3. Skrællede zucchini og tre på et rivejern. Føj det til leveren, så - creme fraiche, æg og salt. Stir.
 4. Hæld bagepulver, mel og igen bland godt.
 5. Dejen hældes i multivarku på programmet "Bagning / Ristning" bage en time.
 6. Vi tager ud den færdige kage og give den køle helt af.
 7. På dette tidspunkt, forberede fyldet: på et fint rivejern tre ost, bland det med gulerod, løg og hvidløg mayonnaise, formalet.
 8. De afkølede kage kager skåret i 5-6. Promazyvayut hver fyldning og opnåede give bryg. Du kan prøve, men den næste dag vil det være meget dem. Så beherskes af en anden lever kage. Opskrift med foto, hvis det ønskes, kan findes i kogebøger.

Den nemmeste kage opskrift - med mælk

I dette tilfælde kan du bruge alle lever: svinekød, oksekød eller kylling. Vi har brug for: lever - 0,5 kg mælk - 0,3 liter, den mel - 0,2 kg, mayonnaise - 0,3 kg, hvidløg - 7-8 nelliker, løg - tre stykker, æg - fire stykker, vegetabilsk olie , salt, sort peber. Og nu til dig en anden opskrift på lever tærte, trin for trin:

 1. Ruller grinder leveren og løg, hæld smør og mælk, til at drive tre æg, sover mel, salt, peber og rør indtil glat.
 2. Nu forberede pandekager, hælde blandingen i gryden og slev obzharivaya til bruning på begge sider.
 3. Bland hvidløg, passerede gennem pressen, mayonnaise og tilføje op pandekager på hinanden, smøring hvidløg blanding. Top dekorere æg, revet på et fint rivejern, og greens. En anden lever kage med mælk fremstillet.

Generelle anbefalinger ved udarbejdelsen kager af leveren

På trods af at der er en masse forskellige opskrifter, hvoraf mange af dem er fælles for kylling, oksekød eller svinekød leveren. Imidlertid er lever har forskellige karakteristika, herunder madlavning. Til dens forskellige former kan være nødvendig, for eksempel forskellige mængder af mel. Derfor, hvis du beslutter at foretage en kage lever opskrift med fotos virkelig hjælpe dig. selv gåselever, er resultatet kan anvendes et mesterværk af madlavning, hvis det ønskes. Et par tips til husmødre. Når du køber frostvarer Kontroller altid udløbsdatoen og være opmærksom på udseendet. Kølet lever skal være lidt af en specifik søde lugt og ikke være for mørkt. Soak det i mælk et par timer, kan du slippe af med den bitre smag. Skoldet med kogende vand, vil få en blød produkt. De fleste fans af god og velsmagende måltid som mere lever kage fra svinelever. Men der er mennesker, der har en generel vil ikke. Alt dette - et spørgsmål om smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.