Kunst og underholdningMusik

Hollywood Undead medlemmer: navne, fotos, biografi af bandet Hollywood Undead

På engelsk navnet på den gruppe Hollywood Undead lyder som "Hollywood Undead". Musik Bandet blev dannet i 2005 og udfører sange i stilarter rapcore, hip-hop og crunkcore. I øjeblikket har bandet udgivet tre studiealbum. Hver deltager bærer en maske, der har en specifik betydning. For nylig er de lagt kun på den første sang af koncerten, samt under fotosessions og interviews.

Fans ikke kun ønsker at lære mere om de musikalske kreationer af den berømte hold, men også for at lære andre detaljer om Hollywood Undead medlemmer: medlemmernes navne, fotos umaskerede dechifrere aliaser, etc ...

Opret gruppe

Grundlagt i 2005 af Aaron Erlikmanom (alias Deuce) og Jorel Decker (J-Dog) - første deltagere i Hollywood Undead - en gruppe dannet efter placering på MySpace børnene tekster. Efter den positive respons fik de følgeskab af Dzheff Filips (Shady Jeff), George Arthur Reagan (Johnny 3 Tears), Dylan Peter Alvarez (sjove mand), Dzhordan Kristofer Terrell (Charlie Scene) og Matthew St. Clair (Da Kurlzz).

Senere forklarede J-Dog, at deltagerne Hollywood Undead - dem, der var på det tidspunkt at grundlægge gruppen i rummet og vidste hvordan man spiller. Det første stykke blev kaldt Hollywood, og gruppen fik navnet på den Undead. En bekendt af medlemmer af det nye team, så han en disk med sangen, læse navnet på det modsatte, og sagde: «Hollywood Undead? Cool navn! "

Spor til deres debutalbum, indspillede bandet i løbet af et år. For omkring 2 år, det tog at finde etiketten. Det første album ( "Swan Song") blev udgivet den 2. september 2008. Det var begyndelsen måde kendte grupper. Som for deltagerne, deres vane med at skjule ansigter bag masker kun næret interesse fans til privatlivets fred for medlemmer af den nyligt udbygget band.

Deuce (Aron Erlikman)

Kofaunder gruppe. Aron blev født den 2. marts 1983 Los Angeles. Han begyndte at studere musik i 2001. I 2005 lagt ud i sin første spor netværk. Efter at have oprettet gruppen, han var forsanger og deltid producent. Hans alias er en forkortelse af The Prodeuca. Aron tager kor af sange fra det første album, og har også sin egen musik. Før udgivelsen af det første album Aron bar en sølv maske.

Efter at have indspillet det første album forlod han gruppen. Andre deltagere siger om den konstante luner sanger, der altid skulle forenes. Efter afgang af Aron grundlagde han sit eget gruppe. I 2009 begyndte han sin solokarriere. I 2010 med sit projekt med sin søster (Arina Chloe) som keyboardspiller.

Interesseret i den moderne historie af holdet involvere nuværende medlemmer af gruppen Hollywood Undead: navne, biografi, musik karriere.

Danny (Daniel Rose Murillo)

Den nuværende sanger. Han startede sin musikalske karriere som frontfigur Lorene Drive. Hendes debutalbum udkom i august 2005. Før han kom gruppen, Daniel deltog i 9 i udkastet sæson af "American Idol". Han passerede den kvalifikationsrunde, synge en sang Shy gruppe. Men ved afslutningen af konkurrencen han nægtede på grund af starten af Touren i "Hollywood Undead". Daniel har også en tøjkollektion, "Denni Rouz."

Når du optager det andet album "Hollywood udøde" kaldet "American tragedie" han har udført i stedet for Aron Erlikmana som den vigtigste sanger. Den slot til det venstre øje i en maske var oprindeligt centrum for et latinsk kors. Det blev senere erstattet af ærmet på ammunition.

Johnny 3 Tears (George Arthur Reagan)

Scream vokalist. Han primært synger alvorlige sange. Hans kælenavn er taget fra navnet på den gruppe 3 Tårer, hvor sangeren begyndte sin musikalske karriere. Hans krop har 8 tatoveringer, som hver han giver en vis betydning. I hver sang udfører sangeren en bestemt passage. I nogle af dem synger han alle versene.

Arthur blev født 24 Juni 1981. Musik begyndte at blive ansat siden 2000. I gruppen af "Hollywood Undead" Arthur taler til sit fundament. På højre side af hans maske er et mønster af sommerfugle. Venstre fuldstændig indtager nummer 3.

J-Dog (Jorel Decker)

Den anden grundlægger af gruppen. Han spiller en række roller i gruppen at fremme:

  • guitar;
  • tastaturer;
  • programmering;
  • basguitar;
  • vokal.

Hans navn - denne udskrift egne initialer. Alle sange Dzhorel udfører sit specifikke passage. Roth i hans tidligere maske pudset med dollar og bosatte under øjnene blå mærker. Siden 2012, har fået forskellig form: filtre til gasmaske på kinderne og et dollartegn i munden. Panden er dekoreret med altseende øje.

Charlie scene (Dzhordan Kristofer Terrell)

Vokalist og lead guitarist. Christopher blev født den 3. september 1983. Han synger uanstændigt indhold, med fokus på korruption og narkotika. Christopher - det eneste medlem af gruppen, der i stedet for en maske lægger på briller med en bandana. Tidligere har han bar en papirspose. Christopher sagde senere, at resten af Hollywood Undead engang sagde til ham: "Dude, kan du ikke bære en taske permanent" Efter det, begyndte han at sætte en bandana.

Koncerter og Jordan tur tager pistol "Glock". Han er overbevist om, at uden den sidstnævnte på turné skete med ham ville være en masse ubehagelige situationer. Tidligere, Jordan var forsanger i garage rock band Upright Radio. Deltagerne registreres kun 2 spor.

Sjove mand (Peter Dylan Alvarez)

En anden vokalist. De sange, han ser sjældent. Dylan blev født April 11, 1986. Et øgenavn fik fra sin bror Christopher Torrela - Jake. Han troede, han var ganske vittige vittigheder. I 2006 blev Peter iført en klud maske, sort, og over det - solbriller. Han havde også en maske ligner ansigtet af en gorilla. Dette er på grund af hans anden pseudonym - King Kong. I 2014, sangeren tilbage til den gamle maske udseende.

Personlige liv Peter interessante fans ikke mindre end musikalske succeser. Peter mødes med Anna Ber. Ligesom resten af bandet Hollywood Undead, er det ikke alt for ærlig med offentligheden om sit personlige liv.

Da Kurlzz (Matthew St. Clair)

Trommeslager, skrigende sanger. Hans kælenavn - en henvisning til krøllet hår Matt. Det vigtigste redskab er trommer, Matthew. Nogle gange synger han kor. Matt kommer ind i rækken af fans af bandet "Linkin Park", så armen har han en tatovering LP.

Matthew første maske er en konventionel teatralske maske. Før udgivelsen af deres debutalbum, hun fik forskellig form: på den ene side givet udtryk for snu skele, og med en anden - ukuelig sorg. I 2010 masken optrådte glødende vener. Siden 2012, har fået i stedet grin ærlig udtryk for vrede. Det viser den forkullede halvdel.

Hvad tiltrækker Hollywood Undead fans: biografi af deltagere, musik eller funktioner i udseendet af hver af dem?

Det giver fans "Hollywood Undead"?

Deltagere Hollywood Undead perfekt kombinere i hans arbejde levende hiphop-recitativer, tunge guitarriffs, dans elementer og melodiske omkvæd. Andet studiealbum blev endnu mere populær debut. "Hollywood Undead" med hvert spor er ved at vinde et stigende antal fans.

Desuden er det forvandlet og udseende af hvert medlem af Hollywood Undead hold. Deltagere (foto vist ovenfor) vil ikke længere gemme sig bag maskerne. De sætter dem kun sjældent: for klip i løbet af de første sange ved koncerter.

Bandets popularitet skyldes ikke kun en bred vifte af stilarter, hvor deltagerne gør, men i mystik. Symbolikken i hver maske, samt tatoveringer på kroppen af bandet skaber en helt speciel atmosfære omkring det. Fans er konstant venter på detaljerne i den kollektive fremtid: nye sange, koncerter, ture.

Især fans af gruppen venter på en verdensturné. Denne begivenhed er en af de vigtigste i livet for gruppen, fordi det skal være et vendepunkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.