Kunst og underholdningMusik

Bedste duet

Indenlandske musikere som glæde duetter. Der er omkring, der er bedre til at tie, og har de bedste duetter indgår i historien. Vi har samlet et udvalg af de mest usædvanlige, og vigtigst af alt - forskellige vokale tandem. Løft dig op :)

Duet: Alla Pugacheva, Vladimir Kuzmin

Sang: To stjerner

Deres hvirvelvind romance luskede omkring et år, selvom Pugachev efter at bryde mange års Kuzmin erindres som den bedste mand. Historier, der er blevet legendarisk, en masse af dette par. Fælles venner gerne huske en sag, hvor Alla udstedt en kongelig gestus, der giver Kuzmin penge for en bil ... Forever nødstedte Kuzmin trak en tyk tot af regninger i toilettet. I en anden historie om bilen lykkedes Pugacheva at få en helt ny Lada på gostsene igen for den elskede. Som svar bragte Kuzmin hendes lille pudelka som Pugacheva gav navnet Kuzma. Hvad senere viste sig at Kuzma pige Diva ikke gider.

Duet: Natasha Koroleva og Igor Nikolaev

Sang: Dolphin og havfrue
Ved første øjekast er Nikolaev ikke behandlet i 16-årig pige, ingen stjerne, ingen kommende kone. Men ved den første koncert i de baltiske lande det blæste op hallen. En "Song-90" kaldte hende "Discovery of the Year".


De blev gift, da dronningen var atten og Nikolaev havde en datter - næsten samme alder som Natasha. Nikolaev skabt til sine snesevis af hits Natasha. Sangen "Dolphin og havfrue" er blevet populært elskede, men viste sig at være profetiske. Dronningen gik til Sergei Glushko, og Nicholas gift skuespillerinden Julia Proskuryakova, som de har forskel på 22 år. Ikke et par, de var ikke et par ..

Duet: Disco Crash og Zhanna Friske

Sang: Hindbær

Selv erfarne matematik kan ikke tælle hvor mange gange konvergere og divergere Friske med Serov, musiker Disco Crash. Jeanne altid holdt af at vise sin karakter, og Alex var ikke til at affinde sig med det. Efter den første pause de forholdet unge mennesker er blevet mere som den indiske melodrama. Røg i ilden tilføjer Lena, hustru til "avariytsa". Så selv født i familien barn Serov kunne ikke forhindre interesse i Frisco. "Hindbær, malinki..takie parti."

Duet: Centr og Basta

Sang: By road

Denne duo har en anden plan. Efter alt, kan muse besøge ikke kun en mand og en kvinde, til tider musikere mødes for at tale om noget nær, kære, kære.

Centr og Basta er gået sammen for at tale om Moskva. Sangen beskriver hovedstaden, dens gader og attraktioner. Nogen mener denne sang slags hymne til Moskva. I tilfælde vyakom vandt sang «MTV Rusland" som den bedste rap / hip-hop projekt.

Duet: Nikolay Trubach og Boris Moiseev

Sang: Blue Moon
Det er et eksempel på den skandaløse duet sang med tvetydige. Meget efter "Blue Moon" talte. Som før, Nikolay Trubach husker, hvordan han skulle forklare venner af barndommen og ungdommen, har han forblev den samme, at Moskva ikke kunne ændre det så, og at sangen er der ingen motiv. En sang skrev han, ved den måde, i en nat, og efter anmodning fra sin producer og Boris Moiseev.

Duet: Timothy og Gregory Leps

Sang: London
Leps og Timati været venner i lang tid. Leps gentagne gange indrømmede, at han lukker den vitale position af den unge rapper. Han bemærkede, at han anser synspunkter Timati kreativitet korrekt. Men på trods af dette, sang han bandet på scenen er først for relativt nylig - sangen "London". Eksperter showbusiness samtidig påpege, at sådan en succesfuld duo begyndte på grund af det faktum, at de optrædende arbejder i helt forskellige retninger og genrer. En eller anden måde, men de fans og repchika og chanson i vostorge..i sandsynligvis kommer til at "gå live i London."

På dette tidspunkt vi sætter prikkerne. Efter alle musikalske smag er forskellige. Og de bedste duetter hver har optaget musikere efter eget skøn. Vi tilbyder dig at udvide listen. Klar til debat, diskussion og en fortsættelse af sådan et interessant tema sang!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.