Kunst og underholdningMusik

Christian rockband: en liste over populære repræsentanter for genren

Christian sten - det er en af de sorter af rock musik, det vigtigste træk, som er fokus for kristne tekster. Musikalsk er denne genre ikke skiller sig ud i forhold til andre: klippe, metal, hardcore, metalcore bands. Den eneste forskel er, at de synger sange om Gud, ydmyghed, religion og andre emner inden for rammerne af kristendommen.

Historien om genren

Selv under dannelsen af sådanne musik genrer som rock and roll og rhythm and blues, mange præster reagerede negativt som en musikalsk retning som en helhed, og de mennesker, der udfører denne musik i særdeleshed. Senere begyndte de rockmusikere til at ty til stadigt mere provokerende billeder ofte er forbundet med hans musik mystik, det okkulte og Djævelen tilbedelse. Mange metal rockere og ofte opførte sig skandaløst, brugte narkotika og alkohol i for store mængder, og derved forværre situationen og den negative holdning til rockmusik.

Situationen er begyndt at ændre udseendet af rock grupper og musikere, der udfører en såkaldt kristen rock. Pionererne i genren stålgruppe Mind Garage og Petra. Over tid, er denne tendens kun udviklet, var der en festival, som blev overværet af kun en kristen rockband. En sådan udvikling i verden af musik har ikke omgået og Rusland, der begyndte at dukke ny gruppe, skriver tekster relateret til kristne temaer.

Christian rockband: udenlandsk

en liste over grupper, der prædiker kristendom i sit arbejde, er ikke lille, og fortsætter med at vokse hvert år. Blandt de mest populære bands er at give:

 • Stegepande, dannet i Memphis i slutningen af 1996. Team for sin lange karriere er gentagne gange blevet nomineret til Best Rock Gospel Album (bedst kristne rock-album).
 • Thousand Foot Krutch - canadisk musikalske gruppe, oprettet i 1997. En af de mest succesfulde VIA udfører rockmusik i almindelighed og den kristne sten i særdeleshed. mere end en halv million eksemplarer af deres cd'er er blevet solgt i historien.
 • Rød - en forholdsvis ung (stiftet i 2004) er en amerikansk rock band, der blev en af de førende blandt kristne rockbands. Interessant, fyrene startede deres karriere, Reales kristne salmer.
 • POD - et af de få hold, der udfører kristen rap-kerne, men foretrækker recitativ, blande det med tunge riffs og blast beats trommer. Holdet mange gange nomineret til "Grammy" award. Bandets navn stammer fra en metafor skal udbetales ved dødsfald, relateret til deres forståelse af Jesus, for at sone for hele menneskehedens synder.

Også i denne genre spille Starfield, FM Static, Antestor, søjle, War of Ages, og mange andre, mindre kendte grupper.

Christian post-hardcore

På trods af den aggressive lyd, punk, hardcore og metalcore er også en del af den kristne kultur. Musikere ikke kun fokusere på motivet af kristendommen, men også opfordret til at foretage en korrekt måde at leve på, ikke at misbruge alkohol og tobak, for at være forståelig og rimelig i deres kontakt med mennesker. Blandt de populære gruppe skiller sig ud:

 • As I Lay Dying - en af de mest magtfulde og indflydelsesrige bands i metalcore genren, som blev en slags kult musikalsk. På trods af den ekstremt tunge lyd og brugen af en vokal teknikker såsom "knurren" og "skrigende" i deres tekster bandets medlemmer henvender sig ofte til den kristne måde, og religion i almindelighed.
 • The Devil Wears Prada - en populær post-hardcore band fra Ohio. En af de mest populære bands i genren, er stadig samler publikum af fans. Bandets navn er taget fra romanen af samme navn og metaforisk tilpasset til deres religion og engagement til kristendommen.
 • Underoath - en af de få grupper, der forvaltes, på trods af de begrænsninger i radioen, at modtage guld status for en af sine albums. Bandet blev dannet i 1998 i Florida, og straks tiltrukket sig opmærksomhed fra hans atypiske aggressiv lyd og kristne tekster.

Også i dette spil genre: Soul Omfavnet, August Burns Red, Norma Jean, og andre, mindre populære hold.

Christian metal

Ofte denne musikalske retning modsat "black metal" og benævnt "hvide metaller". Grupper opføre musik i denne genre, forsøger at opmuntre og inspirere den lyttende publikum, og i modsætning hans kolleger, fuldstændig ignorerer temaet stivhed og mord. Blandt de populære repræsentanter er at give:

 • Stryper - en interessant band spiller musik i stil med glam metal. Bandet blev dannet i 1983, men overlevede kollaps og eksisterede ikke i perioden fra 1993 til 2003. Den gruppe, der anvendes i udformningen af deres drev vers fra Esajas 'Bog.
 • Petra - måske det første band officielt give sin kreativitet en kristen rock. Det er symbolsk, at gruppen blev dannet af elever i den kristne uddannelsescenter, lige på det tidspunkt, træning i det. Bandets lyd ligner en blanding af country musik og hård rock. I 2006 gruppen opløst.

Indenlandske kristen rockband: listen

Russiske hold såvel som i udlandet, denne praksis hurtigt samlet op og begyndte at fylde hans musik religiøse tekster og referencer. Blandt de musikere fra den hjemlige scene var der mange dybt religiøse mennesker, der har baseret hele hold med en kristen fokus. Blandt de mest berømte, en gruppe:

 • "Alice" - Soviet VIA, der blev født i 1983 i Leningrad. En af de mest berømte og populære bands i historien om russiske rockmusik. En af de første, der begyndte at skrive tekster relateret til religion. Gruppen eksisterer den dag i dag.
 • "Sort Kaffe" - sovjetiske klippe projekt Dmitriya Varshavskogo, der udfører hård rock og Christian metal med en historie af lyd. Bandet blev dannet i 1979 og har været aktiv hidtil, udfører og indspille nye sange i russisk og engelsk.

Blandt de lokale kunstnere i genren er det også værd at nævne, er kristne rock bands som "August", "Legion", "Stemmen Profetens" og "trompet".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.