SundhedPræparater

Calendula Acne

Calendula Acne - gammel og gennemprøvet af mange generationer betyder. Mange husker som barn, såre, tyet til sin bedstemor, som behandlede alle sår er infusion af morgenfrue.

Indstillinger til brug i en masse calendula. Det anbefales at bruge i sygdomme i maven, ledsaget af kramper, lever og galdeblære. Desuden calendula anvendes i de indledende stadier af sådanne sygdomme som hypertension, brygning af te. Til forebyggelse og systemisk behandling af øjensygdomme også bruge denne plante. Calendula hjælper med gynækologiske sygdomme: betændelse, bakterielle infektioner og blødning fra livmoderen. Det har gavnlige virkninger på det kardiovaskulære system af kroppen. I øjeblikket, morgenfrue ekstrakt er en del af den anti-cancer medicin, da det hjælper med at bekæmpe ondartede svulster.

Men stadig den mest anvendte calendula til udendørs brug. Perfekt hjælper calendula acne, hudorme, acne, bylder, har en helbredende effekt på brandsår, liggesår, mavesår, lav. Hertil kommer, hun klarer healing og udglatning ar. Calendula og gemme dem, der lider af fregner og alder pletter, fordi dens saft har en blegende effekt. du kan overføre uret kendte medicinske egenskaber af planter. Fordi det gør alkohol og vand ekstrakter, salve, creme, er juice-baserede masker fremstillet og olier.

Acne og andre hudproblemer levere en masse besvær. Som et universalmiddel virker calendula tinktur. Instruktioner til dets fremstilling er enkel nok: du skal tage en spiseskefuld tørrede blomsterstande hæld kogende vand, trække i en halv time, dræne og lad den køle. Denne tinktur er perfekt for dem, der klager over fedtet og porøs hud. Du kan også gøre en række bomuld komprimerer, der anvendes direkte på det angrebne hud. For sådanne komprimerer ved anvendelse af en lidt anden tinktur. For at forberede take teskefuld tinktur af calendula apotek blandet med honning og hæld lunkent vand.

Calendula er effektiv mod acne og acne ar. Til dette formål, skal du forberede en lotion. Taget to spiseskefulde tørrede blomster, en fjerdedel kop alkohol eller vodka, en tredjedel af den sædvanlige kop cologne og en halv kopper vand. Alle ingredienserne blandes, den resulterende blanding skal efterlades i et varmt sted. Efter lotion konfigurere sig selv tilstrækkelig tid tilsættes et par gram borsyre og 3 mg glycerol. Denne tinktur påføres en vattampon og tørre ansigt i morgen og aften. Hjælp en lotion og sårheling, falder ardannelse og spor af pletter. Men i dette tilfælde, bør den person, rengøres mindst 5 gange om dagen.

For at pleje huden tendens til fedtindhold bruge calendula olie. Opskriften på sin forberedelse er enkel. Blomsterne er knust, og den resulterende blanding hældes olivenolie. Det skal bemærkes, at denne olie nødvendigvis skal opbevares i en glasbeholder med et stramt låg. Pot bør overlades i 2 uger, lejlighedsvis ryste det indhold, du har brug for. Efter udløbet af perioden for olien filtreres, er det ønskeligt at tilsætte en lille smule af vitamin E.

Kogt calendula acne kan forårsage nogle bivirkninger. Hvis du bemærker rødme og irritation af ansigtet, peeling og hud overtørring, allergisk udslæt, bør du rådføre sig med en kosmetolog. Det kan være nødvendigt at reducere antallet af ansøgninger eller skifte helt til at danne alkohol fri ekstrakter af calendula. I dette tilfælde, acne er ikke ligefrem vil have nogen chance, og huden vil skinne med renlighed og sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.