Selv-dyrkningMålsætning

Sådan ser velplejet? Tilsæt lidt glans billede

Grooming - det er visuel appel, ganget med nøjagtighed og integritet af billedet. Sådan ser velplejet? Dette kan opnås, periodisk at besøge de fashionable saloner, men du kan eje. Sidstnævnte er sværere, men det giver dig mulighed for at se helt individuelt. Grooming salon vil altid bære forfatterens tone. Det vil være perfekt, korrekt, men lidt mærkeligt. Men for at forstå, hvordan man ser velplejet i sin undfangelse og realisering af behov for at bevæbne sig med uanset er for hånden i badeværelset og garderobe - og eksperiment.

Manicure, make-up, styling, i princippet enhver kvinde kender. Nogen nåede i den forbindelse næsten professionelle højder, nogen ofte for doven til at bruge en masse tid. Men der er ingen kvinder, der aldrig ville alene for en ikke plejet. Dette velholdte, selvfølgelig, betyder ikke "nogle gange" og "konstant, daglig og med engagement." Ja, helt sikkert, det er svært. Men du kan vænne sig til det og gøre det til en regel. Resultater indsats vil betale sig med en hævn.

Hvordan skal se velplejet pige?

For at blive sig selv Pygmalion og Galatea i én person, er det nødvendigt at undersøge de elementer i deres udseende: huden, formen og ansigtstræk, kropsbygning. Behov er at vælge den rigtige frisure, egnede tøj stilarter, dens farver, skønhedspleje osv, som du har brug for procedurer

Den bedste mulighed for at starte processen med at blive til et objekt af universel beundring - et samråd med stylist. Dette bør ske én gang, så han kunne lede din indsats i den rigtige retning. Så vil det være muligt at operere selvstændigt, være sikker på, at alle begivenheder er ikke forgæves, og vil bringe præcis den effekt, som du forventer.

Velplejet - en konsekvens af en bestemt holdning. Du behøver ikke at være helt smukt at beundring af andre. Pointen her er helt anderledes. Der er sådan en ting som en "glans". Det er præcis det, og giver det en unik charme, der ikke kan forklares. Vigtigt ikke så meget formen som kvaliteten.

Vi kan sige, at intelligente kvinder uhozhennostju erstatte skønhed. Og så vellykket, at alle dem tror oprigtigt og ryddeligt, og virkelig smuk. Det er en måde at snyde naturen. Derfor er det vigtigt altid at kigge velplejet. Ikke kun på helligdage og hver dag, hvert minut.

De gyldne regler

Mange af dem er banale, men det er ekstremt nødvendigt. Sådan ser velplejet? Den første regel - pleje af sundhed: den korrekte tilstand, en sund kost, undgå stress. Først derefter vil være mærkbar skygge af læbestift og en ny nederdel længde. Alt godt og ser en vinder, hvis en person skinner sundhed og glæde. Hængende udseende ikke er korrekt, ingen kosmetik.

Hvad bør være opmærksomme primært

  Dette, selvfølgelig, hår, hud, negle, tænder, og, selvfølgelig, tøj. Plus obligatorisk tillid. Et meget vigtigt skridt i at skabe billedet. Det skal være let at trække sig tilbage og væk fra foreninger med den klassiske "gamle lasede sko."

Du skal have et passende tidspunkt på dagen og situationen makeup. Watch out for din hænder og negle tilstand. Selv hvis du ikke ønsker at bære lange negle, lad det være omhyggeligt beskåret og podpilennye aristokratiske negle med fransk manicure. Hænderne kan fortælle en masse om deres ejer.

Nogle gange kan du bruge solariet. Må ikke rive med dem til den sorte, dekorere det, ak, ikke kan. Men lys bronze farve vil komme i handy på alle tider af året.

Tøj bør udformes i en stil. Denne udførelsesform kan være et kontor, sport eller aften. Det vigtigste er ikke at blande sig stilarter - et tegn på dårlig smag. Må ikke forsømme tilbehør - det er meget feminin.

Og i slutningen af billedet - et par dråber af dyre parfume.

Sådan ser velplejet? De vigtigste ting - elsker dig selv og være naturligt smuk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.