Kunst og underholdningLitteratur

Egor Radov har opnået stor succes i poesi, men var aldrig i stand til at blive en lykkelig mand

Egor Radov - er en unik person, han er den eneste i landet har været en succes inden for post-moderne og psykedelisk prosa. Hvorfor valgte han vælge for sig selv, præcis på denne måde? Har han blive berømte familiebånd?

han havde fra fødslen til at blive en digter

Egor Radov født 28 februar 1962 i Moskva. det markant fra fødslen var forskellig fra sine jævnaldrende: han var altid blid, rolig og betænksom. I en tid hvor andre drenge løb gennem vandpytter, lege voynushki, og skyde med en slangebøsse, han kiggede ud af vinduet, drømmer om noget stort og smukt.

Siden barndommen, blev han knyttet til kærlighed til bøger, først så billedet, og derefter læse de berømte romaner og værker af russiske forfattere. I skolen var han glad for udenlandsk poesi. En sådan lidenskab overføres fra forældre teenager vokser op i en familie af moderne publicist Radova og stor digterinde Kazakova.

De første succeser i det litterære felt

Med tre år var Egor Radov absolut uafhængig dreng. Forældre drømme om, at deres søn levede i overflod, og det meste af tiden brugt på robotten. Dreng i en tidlig alder kan varme op din egen morgenmad, gør sengen og forandring. Forældre var ikke bange for at forlade barnet hjemme, vel vidende, at de vokser meget ansvarlig og rolig mand. Autonomi er bevaret i drengen, og på det tidspunkt, da han skabte sin første tegneserie historie og udgivet det i flere moderne magasiner uden yngelpleje. På det tidspunkt, den unge forfatter var knap 15 år gammel.

I 17 år Radov dimitterede fra skolen, og han blev stillet over for valget af fremtidige erhverv. Den unge mand præsenterede sin historie om udvælgelsen udvalg i Gorky Institut for Litteratur og et par uger senere blev udnævnt til fakultetet af moderne poesi. I 1985 fandt han arbejde som essayist. Hans artikler har gentagne gange produceret i "New World" magasin, "I en verden af bøger" og "Gilea". Men al denne aktivitet ikke bringe fred til digteren lækkerier.

mest populære

I en alder af 30 år er der et vendepunkt i livet i en moderne forfatter. Han begynder at indse, at bruge din tid forgæves og ikke helt i indgreb, så det ret godt. For et par år fra nu landet endelig finder ud af, hvem er Egor Radov. Book forfatter begyndt at vinde popularitet blandt læserne.

Det er det første store værk blev udgivet i 1992 - "Zmeesos". Forfatteren troede i lang tid, hvad der vil komme ud af sin første roman, og fokuserede på den sværeste genre - tegneserie fiktion. Takket være ham verden var i stand til at lære om, hvem denne Egor Radov. "Zmeesos" blev udgivet på flere sprog, det sælges i Rusland, England, Finland, Tyskland og Frankrig.

Forfatteren modtager sit første gebyr, penge til ham nok til at flytte for at leve i Candolim. Der Egor Radov ansætte flere litterære oplevelse af deres senior mentorer og begynder at arbejde inden for post-moderne, og derefter den psykedeliske litteratur. Et par år senere i hans samling er der nye værker: "Kunst - et gys," "Dagbog af en klon," "Essence" og "Historier om alt"

Første nederlag i hans personlige liv

I de tidlige 80-erne af den kvindelige halvdel af menneskeheden elskede stilfulde, smarte og romantiske fyre. Sådan var Yegor Radov. Forfatteren skrev digte til charmerende damer, sang sange under vinduerne og godt fortalt humoristiske historier om hans egen. Desuden var han altid galant og obvorozhitelen.

I 1981 mødte han den første kærlighed er på vej. Companion af sit liv var Anna Gerasimova - dengang et velkendt digter, oversætter og rockmusiker. Par så fanget de følelser, som de hurtigt besluttede at blive gift, på trods af at de fleste familier var imod denne affære.

Ægteskabet varede i omkring fem år og brød op umiddelbart efter hjemkomsten fra hæren Radova. Den unge forfatter har forsøgt flere gange at bygge et nyt forhold, men overalt han blev skuffet. Mere forfatteren aldrig stræbt efter at være en familie mand, der giver sig til poesi.

trist nyhed

5. februar 2009 verden hørte den triste nyhed - han døde i Candolim berømte digter Yegor Radov. Hans lig blev bragt hjem og begravet i Moskva i nærheden af de nære slægtninge. Begravelse kom en flok litterært geni af fans i deres hænder var portrætterne af idolet, og ud af munden lød huskes sætninger fra foretrukne historier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.