FinanserValuta

Opskrivning - denne metode til behandling af virkningerne af inflationen

Efter første verdenskrig, en ny æra af økonomisk udvikling. Det vigtigste kendetegn for denne fase var ændringen af afgørelsen i lang tid guldstandarden systemet, som er baseret pengesedler. Takket være disse foranstaltninger staten har fået en glimrende mulighed for at øge budgettet på udgifterne til papir gennem finansiering underskud. Dette vil igen, negativt påvirket den rigtige værdi for pengene. På hjemmemarkedet valuta devaluering indvirkning på købekraften af befolkningen. På ydersiden faldt den nationale valuta i værdi i forhold til de penge af andre lande. I økonomi, er denne proces, der kaldes devaluering. Da det er velkendt mennesker, der levede i Sovjetunionen og dannede efter sammenbruddet af SNG-landene - Rusland, Ukraine, Hviderusland og andre).

I de globale og nationale økonomier , er der også en proces som opskrivningen. Denne modsatte devaluering sigt. På det vil blive drøftet i denne artikel.

Det etymologi af begrebet

Opskrivning - er et begreb, der blev lånt fra latin. Hvis vi betragter begrebet en morfologisk synspunkt, kan de to komponenter skelnes: præfikset "re" og basen "VALEO". Den første del betyder "stigning, stigning." Den anden - "for at gøre en forskel, at være værdifulde." Hvis du sammensætte ordene, får du følgende: stigning i omkostningerne.

Gradvist er udtrykket blevet brugt i økonomien. Til dato, opskrivningen - er processen med at øge værdien / kursen på et eller andet land i forhold til valutaerne i andre lande eller overnationale monetære enheder.

Den første anvendelsesområde. internationalt niveau

I dette tilfælde, opskrivning af den nationale valuta - er en almindelig og velkendt for mange lande i sigt for væksten i udgifterne til betalingsmiddel i staten i forhold til de internationale monetære enheder og valutaer i andre lande.

Typisk er denne proces bliver ofte en af de metoder til økonomisk genopretning efter inflationen. På samme tid i en sådan situation er det muligt at købe billigere penge i nogen stat. Dette har en positiv effekt på forretningen af import af varer og produkter, samt arbejde kapital importører. På den anden side, den opskrivning af valutaen - det er sandsynligt, og næsten uundgåeligt tab af fortjeneste / kunder for virksomheder, som er baseret på aktiviteterne i eksportvarer i udlandet.

Det andet anvendelsesområde. Nationalt plan

I strukturen af det monetære system i et land på nationalt plan, kan denne proces også finde sted. For eksempel, at regeringen ønsker at vide, hvad der er den samlede mængde af guld og valutareserver i staten, på balancen for Centralbanken, baseret på hastigheden af den nationale valuta. Dette spørgsmål bør være re-evaluering af hele kontanter. Denne proces har et bestemt navn - "opskrivning". Denne handling udføres med regelmæssige mellemrum eller baseret på finansielle faktorer (krise, krig, og så videre. D.).

Et tredje anvendelsesområde. sektorplan

På mikroniveau er det også muligt at bruge den betragtede periode. For eksempel, når en vurdering af den ejendom, som er den organisation af aktivet. I dette tilfælde er opskrivningen er revalueringen af hele saldoen til grund for virkningerne af inflationen. Først og fremmest her, er taget højde for faste aktiver, kapital og forskellige reserver.

negative aspekter

Som regel et land, der ønsker at stabilisere sin økonomi ved opskrivning, sætter sig selv i en dobbelt position. På den ene side, vil denne proces styrke den nationale valuta. Dette er den vigtigste positive punkt. På den anden side, er regeringens beslutning påvirket af en række negative faktorer:

1. Reducer omfanget af investeringer i den nationale økonomi fra udlandet.
2. Uegnede betingelser for at tiltrække turister og udvikling af turismen.
3. opskrivning af valutaen er også faldende efterspørgsel efter indenlandske varer i det udenlandske marked.

Det er på grund af disse temmelig store ulemper, denne proces sker mere sjældent. Tilbring opskrivning råd kun de stærke finansielle position i landet. Disse omfatter Tyskland, Japan, Schweiz. Når i det XIX århundrede til at stabilisere sin økonomi også nydt godt af den styrkede USA og Storbritannien.

udstrømning

Som bemærket ovenfor er fremgangsmåden pågældende anvendes som et middel til bekæmpelse af inflationen. I standard situationer opskrivning er den eneste løsning for det presserende behov for at importere varer (som de nationale varer bliver konkurrencedygtig til eksport på grund af deres høje omkostninger) eller eksport af kapital.

Hvis regeringen besluttet at gennemføre denne proces i forbindelse med den økonomiske krise, bør det være klar til at slippe i niveauet af udenlandske forretningsinteresser. Som regel udenlandske virksomheder er ikke interesserede i at investere i en ugunstig situation til deres valutakurs. Og sidstnævnte installeres automatisk som følge af revalueringen proces. Samtidig hjemmemarkedet nedgang i den nationale kontanter og ikke kunne stoppe. I betingelserne for den russiske økonomi opskrivning af rublen - er den metode, som der ikke er behov for at ty på grund af fraværet af høj inflation. Hertil kommer, at landet udfører sin virksomhed et stort antal virksomheder med udenlandsk kapital. Derfor vil opskrivningen føre til et fald i investeringer og en ny runde af svækkede økonomi status.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.