Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Styrkeløft - det er ... Find ud af, hvad Styrkeløft

Styrkeløft - det er svært sport, der kræver udmattende træning, ordentlig kost, parathed til personskade og totalt engagement. For at hæve så store skalaer skal have veludviklede muskler i ben, arme, ryg og bryst. Så at vejen fra novice til mestre i denne sport handler ikke kun om at gøre de tre grundlæggende øvelser. Det er nødvendigt at foretage stadig mange mindre. I denne artikel vil vi tale om, hvad der er vægtløftning.

fundament

Som nævnt ovenfor, denne sport kredser omkring tre grundlæggende øvelser. Denne presse stang, dødløft og squats. I hver af disse øvelser, bør atleten rejse så meget som muligt under hensyntagen de tunge vægt specifikationer.

Det viser sig, at vægtløftning - det er magt triathlon. Af den måde, i bodybuilding, dette kompleks er også brugt. Kun fokus går til opbygning af muskelmasse. I Styrkeløft som vigtige eneste magt satser.

Uddannelsesprogrammet er lavet således, at atleten er i stand til at udføre øvelsen med den størst mulige vægt på 1-2 gange. Hvile mellem sæt kan være op til 10 minutter, fordi denne organisme er udsat for overdreven belastning, og det er nødvendigt at genoprette tid.

En kort historie

Sport "Styrkeløft" begyndte at tage form i Vesten i midten af det 20. århundrede. Netop på denne tid af øgede netto atleter, der ønsker at udvikle deres magt satser med hjælp fra baren. I de 60 holdt de første konkurrencer i styrkeløft, og den internationale sammenslutning (IPF) blev etableret i 1972. Et år senere blev mesterskabet afholdt, som samlede atleter fra hele verden.

I vores land, sportens udvikling udgjorde 70 år. Men Styrkeløft officielle konkurrencer blev kun gennemført i 80'erne. Samtidig har han været almindeligt anerkendt. Og i 1990, Sovjetunionen afholdt medlemskab i IPF.

fordel

Som nævnt ovenfor, Styrkeløft - er en sport konjugat med risiko for skader. Derfor er fysisk træning er for atlet af afgørende betydning. Neukreplonnye led og ledbånd, dårligt udviklede muskler gør en person sårbar over for at løfte tunge byrder. Derfor uden særlig uddannelse og ernæring bør glemme alt om triathlon.

Men med den rette tilgang, fordelene er der stadig. Det er som følger:

 • Øget immunitet.
 • Styrkelse af sener, knogler og muskler.
 • Normalisering af appetit og søvn.
 • God fysisk form.
 • Styrkelse af hjertet.
 • Øget udholdenhed.
 • Normalisering af hormonelle system.
 • Forøget styrke.

Det skal bemærkes, at fordelene ved vægtløftere vil kun ske, når ordentligt forberedt træningsprogram. Det er nødvendigt at tage hensyn til alle de enkelte parametre på den person: .. køn, alder, helbredstilstand, osv Træneren er forpligtet til at fortælle den uerfarne atlet af farerne ved sporten, og hvis han ikke ændre hans sind til at gøre, at korrekt forberede den til at arbejde med tunge vægte.

skade

Hvis de forkerte vægtløftning træning kan være farligt for helbredet. Så, hvad det er skadeligt:

 • Offset skive og diskusprolaps diske.
 • Alvorlige skader i led, sener, muskler og ledbånd.
 • Hjerteproblemer.

Må ikke deltage i denne sport i ungdomsårene. I denne periode skelettet vokser hurtigt, og tunge belastninger kan forårsage permanente abnormiteter i udviklingen af rygsøjlen. Også faren for overdreven belastning af brusk. Efter deres skade og kan ikke gendannes.

Styrkeløft og piger

For piger sport - evnen til ikke kun at tabe sig, men også at spænde musklerne, forbedre formen og blive stærkere og mere selvsikker. Nu er det meget almindeligt myte, at vægtløftning (billeder af atleter knyttet til artiklen) fører til hypertrofi af musklerne og gør figur af en kvinde maskulin. Faktisk er den kvindelige krop er meget lidt testosteron, så opbygge enorme muskler er usandsynligt, at lykkes.

Så det er bare en falsk stereotyp om vægtløftere. Øvelse fordi rettet ikke på massen opbygning, og om udarbejdelsen af musklerne for at øge deres styrke. Og hvis hun ikke vil bruge hormoner og absorbere protein kilo, så at erhverve stål muskler hun ikke var bestemt. Hvad er fordelene ved Styrkeløft for pigerne? Denne sport vil tillade:

 • Spænd figur. Kroppen vil erhverve lindring af muskel- og vil blive endnu mere sexet og ønskværdigt for en stærk halvdel.
 • Der er forskellige lækkerier. Under træning forbrænder en masse kalorier, så du er usandsynligt at få det bedre.
 • Øge styrken. Dette vil bidrage til at gennemføre huslige pligter meget lettere. For eksempel flytte sofaen, hvis manden ikke er hjemme.
 • Sprede stofskifte. I dette tilfælde fra de anvendte produkter vil gavne mere. Og huden er renset fra kroppen.

Motion for begyndere

Begyndere bør starte med de grundlæggende øvelser, der forbereder kroppen for regelmæssig og tung belastning. Behov for at være engageret i mindst tre måneder for at se, om den magt satser og uanset om du deltager i denne sport vokse.

Gradvist, at den grundlæggende øvelse nødvendig forbinde mere med masser af gentagelser. Ellers kan svage muskler tage på konkurrencen. Det vigtigste i vægtløftere - maskiner motion. Det skal altid være opmærksom, når du løfter nogen vægt. Det er, hvad der vil give positive resultater, og for at minimere risikoen for skader.

tøj

1. Bandager

Vi er nødt til at beskytte knæet. de også hjælpe med at komme op på squat. Hjælp vil afhænge af den øvelse udstyr samt typen og kvaliteten af bandager. Der er kun tre største producent af outfit post: Marathon, Titan og Inzer. Om hvem af dem er bedre, meninger divergere. Der er både positive og negative tilbagemeldinger. Derfor bør enhver atlet afhente bandager individuelt.

2. Sko

Begyndere behøver ikke at købe specielle sko. når en atlet bliver en professionel, Men det betyder, udstyr er af stor betydning. For eksempel squat er bedre at købe specielle sko.

Som for dødløft, det vigtigste - er afstanden fra baren til knæene. Jo højere den er, jo lettere er det at hæve den. Derfor har jeg brug for sko med den mest stive og tynde sål (ellers vil det være svært at holde balancen). I øjeblikket den bedste model producerer firmaet Adidas. De er de mest komfortable og opfylder alle regler i denne sport som vægtløftning. Foto sko kan se på de specialiserede ressourcer i virksomhedens kataloger og så videre.

3. Mike for bænkpres

Ganske et vigtigt stykke udstyr. Det hjælper i denne øvelse, som bænkpres. Styrkeløft, som nævnt ovenfor, - traumatisk sport. Og denne skjorte hjælper forsikre. Den er lavet af elastisk stof og meget solidt syet. Virkemåde - krymper i brystet område, bidrager til at presse stangen. Klæd hende simpelthen urealistisk. Du skal have mindst én person. På bænken tilføjer hun omkring 15-25 kg. Mens nogle atleter er i stand til at presse mere vægt uden hjælp fra T-shirts. Så det er en meget individuel sag.

mad

Styrkeløft - det er en sport, mottoet er: "Spis rigtigt." Den mest ideelle løsning - skab din egen kost med en professionel diætist. Hvis dette ikke er muligt, skal følgende retningslinier:

 • Giv op alkohol, læskedrikke og drikke masser af vand.
 • Udeluk fra kosten af convenience fødevarer, pølser og eventuelle forarbejdede fødevarer. Spis kun naturlige fødevarer.
 • Medtag grøntsager i hvert måltid. De er en lagerbygning af vitaminer, fibre, og indeholder antioxidanter.
 • Komplekse kulhydrater og frugter kan spises på ethvert tidspunkt. Hvis det kommer med et højt glykæmisk indeks fødevarer (korn, pasta, etc.), så er det bedre at spise efter en træning.
 • Planlæg din kost i en uge. Må præforme. For snacks i huset skal altid være nok frugt og nødder. Tja, for en fuld måltid kan ikke skade at bestanden op på korn og kød.
 • Spis hver 2-3 timer. Dette vil fremskynde stofskifte og vil slippe af med overskydende fedt.
 • I den daglige kost skal indeholde sunde fedtstoffer. Dette er nødder, vegetabilske olier og fisk.
 • Sprede din kost. Normalt ordentlig ernæring fører til nedbrud, vi er altid på udkig efter nye opskrifter.

konklusion

Nu hvor du ved, hvad vægtløftere. Endelig vil jeg advare dig. Styrkeløft vil ikke gøre dig noget sundhed (både fitness), eller en masse penge (tværtimod, vil pengene blive konstant gå på mad, kosttilskud, udstyr og så videre. D.). Så før du går i denne sport, en god tænke over alt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.