Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Ekaterina Usmanova: træning og ernæring på et fitnesscenter mester

Ekaterina Usmanova - lyse og uforlignelige eksempel på, hvordan man kan være kun hans ønske om at gøre det perfekte bogstaveligt krop. Men hvorfor den uforlignelige? Ser man på de modeller på tv og film stjerner, mener vi, at det er næsten uvirkeligt karakterer, så de er perfekte. Men "ingen guder gryder gammeldags", og kroppen af hver enkelt af os kan ændre sig. Hvad er vigtigst at skabe den perfekte figur siger Ekaterina Usmanova?

Træning og ernæring - det er, hvad du skal være opmærksom på enhver, der har besluttet at komme i form. I denne artikel vil vi tale om biografi af pigen Katie, hendes tips til at opnå den perfekte figur og et godt helbred.

Lidt biografi: Ekaterina Usmanova

Træning og ernæring som led i denne den offentlige interesse, for i dag alle er involveret i sport med glæde efter råd fra den eminente træner og fitness mester. Men hvad var en pige før, til deres store sejre?

Vi kan lide at sammenligne billeder "før" og "efter", og hvis du spørger at undersøge biografi person fra de berømtheder, viser det sig, at den "før" det var en meget almindelig mand. Katya Usmanov er ingen undtagelse. Forud for at blive en mester, og skabe en gudinde udseende, havde hun en normal figur. Slank, god men almindelige. Hun blev født i byen Krymsk 1 okt 1989. Pigen er involveret i sport siden barndommen, men dannelsen af en økonomi og efter universitetet nogen tid arbejder reklame manager.

Hun var gift med Aleksandra Usmanova, Catherine ændret hendes job til en tæt i ånden: hun blev en fitness træner i en af de sportsklubber i byen. Samtidig med ændringen af aktivitet Katya begyndte at optræde i konkurrencer, og med stor succes. Hvad kan man sige i dag om at skabe en perfekt krop Ekaterina Usmanov? Ernæring og motion - her er hvad du bør lægge vægt på alle, der ønsker at være sund og smuk.

Ernæring Tips

Hvad det er drevet af Ekateriny Usmanovoy? Det rådgiver atlet til alle, der ønsker at være i form?

Først og fremmest, Catherine kalder at opgive kostvaner. Hurtigt vægttab er helt sikkert behageligt, men indebærer en masse sundhedsmæssige problemer, og fremskynde tilbagevenden tabte pounds - den mindste af problemerne.

Som sagt i hvert interview Ekaterina Usmanov, ernæring og motion er i spidsen for at skabe en smuk figur, men at ernæring spiller en stor rolle. Hvad du spiser, har en direkte indvirkning på, hvordan du ser ud. At kroppen føles, hvis du giver ham kun kefir, boghvede eller æbler? Det er ikke svært at gætte på, at ved at give musklerne i kosten, vil din krop begynde at bestanden op på ekstra fedt, så snart kost vil komme til en ende.

Den feeds mester?

Siger Ekaterina Usmanova, træning og ernæring skal være helt afbalanceret. Derfor, hvis du i dag har besluttet at begynde stien til en perfekt krop, kassere fordomme og stereotyper, der er forbundet med kost effektivitet. De arbejder kun i én retning - at underminere dit helbred. Måltider skal være godt gennemtænkt og kombinere alle de nødvendige komponenter til at opretholde livet. Kate siger, at grundlaget for dens kost består af grønne grøntsager, frugter, kød og fisk. Selvfølgelig sådanne godbidder som søde og mel, kiks og chips, fast food, er ikke kun nytteløst at kroppen med det ernæringsmæssigt synspunkt, men også skadeligt.

Catherine anbefaling til træning i hallen

Uanset om det er under uddannelse til at brænde fedt af Ekateriny Usmanovoy eller traditionel træning for at holde sig i form, fitness model giver samme råd.

For det første skal pigerne være mere opmærksomme på balderne under klasse. Når du "pumpe" den nederste del af kroppen, vil du også zadeystvuete og mavemuskler og ryg. Vær ikke doven til at gøre de traditionelle sit-ups og trækkraft. Hertil kommer, er det bedst at begynde træningen med en træner, som separate træningsprogrammer for begyndere kan slå hurtigt skuffelse i kraft af sporten. Du vil bare ikke vide hvor man skal begynde, hvad de skal være engageret i simulatoren, og hjælpe det meningsløst i form af fitness-øvelser, vende hurtigt til sofaen.

Hvor længe skal jeg gøre?

Hvad er varigheden af uddannelsen kan betragtes som perfekt? Må ikke overdrive det, til noget godt, vil ikke afslutte. Timer er nok, hvis du deltager intensivt. Men med hensyn til antallet af klasser om ugen, så her Ekaterina strenge: uddannelse bør være dagligt. Efter alt i stand til at identificere sig en time om dagen, uanset beskæftigelse. I første omgang vil det være svært, men når du når den ønskede form, vil du forstå, hvad de skal gøre i denne tilstand - fornøjelse.

Må ikke tillader dig selv at fejl i sport eller mad, som gentager Ekaterina Usmanova. Træning og ernæring - to smukke hval krop, men fordi udgangspunkterne huller i uddannelse eller til at arrangere en "ferie mave", er meget vanskeligt at vende tilbage til regimet.

Lyt til din krop! Hvis du er utrænet mennesker, i første omgang vil det virke bare træ og afvisende. Men over tid, vil du indse, at intet er umuligt. Ikke altid råd fra ærværdige trænere og mestre vil være effektive for dig, fordi hver person er unik, på trods af den tilsyneladende identisk struktur af kroppen. Opret din egen uddannelsesplan, gøre noget, der er tæt på kroppen, og det gør den største effekt.

Kombiner intensiv og omfattende belastning. For eksempel, hvis det kommer til at køre, kan du gøre i denne tilstand: fem minutters gang, tre minutter hurtigt banen og fire minutter eksplosive kørsler. Tog passerer forskelligartet, vil du ikke have tid til at kede sig, og kroppen vil fremskynde stofskiftet, få dig til at forbrænde flere kalorier i løbet af sessionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.