Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Bodybuilder Valentina Mishina: Resultater og udmærkelser

Det siges, at løfte vægte og pumpe op muskler, en kvinde mister sin underfundighed og ømhed. Men det er ikke tilfældet. Et slående eksempel er den russiske har Valentine Mishina. Det er svært at argumentere med hendes utrolige karisma og en særlig kvindelig attraktion, på trods af den temmelig imponerende muskelmasse. Hvem er hun? Hvad adskiller det fra andre? Og hvad er dens prioriteter i livet?

Informere korte undersøgelse om pigen

Valentina Mishina - fireogtyve ung kvinde af stor viljestyrke og udholdenhed. Hun blev født i Moskva. Hun er uddannet fra high school og indskrevet på universitetet. Bodybuilding dille hun dukkede op i løbet af undersøgelsen, da hun blev interesseret i foto magasiner med smukke kroppe og svulmende atleter.

Hun ønskede også at gøre noget lignende og forbedre figuren, så det var i stand til at overgå alle forventninger.

En lille modelforsøg

Mens bodybuilding for piger var kun i projektet, besluttede hun at prøve sin hånd på en modellering karriere. Til dette formål har det skabt sin portefølje, samt indspillet i en række lovende ressource. Det er her, alle interesserede arbejdsgivere kan vurdere den fysiske tiltrækning af pigen og invitere hende til at deltage i den ene eller anden måde fotooptagelse. Disse var billeder i stil med "nøgen" i en smuk blyant skitse, portrætter, fotoimprovizatsii og mange andre kompositioner.

Ifølge samme Valentina, hendes oplevelse af en lille model. Som vært lykkedes dit cv og portfolio pige til at tiltrække sig opmærksomhed fra flere annoncører, inviterede hende til en skydning. Det er bemærkelsesværdigt, at der blandt de fotos modellen kan findes i sine tidligere år, når Valentina Mishina, bodybuilding for som nu er i første omgang, Han havde endnu ikke har sådan en sporty og oppustet tal. Og, selvfølgelig, i sin portefølje har nyere billeder, hvor hun er afbildet i fin form.

Et par ord om den første træning

Ifølge historierne om de atleter, den vanskeligste del var at begynde at øve. Og for at forstå det grundlæggende i bodybuilding Valentina havde til bunden. Og gjorde det selv, da der ikke er venner eller pårørende i sporten, hun ikke havde. Senere blev hun bekendt med mennesker, der deler hendes interesser. Hun holdt stille, på udkig efter svar på spørgsmål og gik endda én gang med en notesbog for at registrere alle de vigtigste.

Siger Valentina Mishina: bodybuilding helt opslugt hendes sind og krop. Hun ønskede at "opbygge kød", og give det en pæn form. Her er blot pårørende piger var kategorisk imod det. De fremførte, at det ikke er for kvinder, og på alle måder forsøgt at fraråde hende. Dog har de ikke lytte Mishina. Meget snart fandt hun et egnet lokale, træneren og begyndte deres studier.

Bodybuilding (Rusland): awards og resultater

God start atlet tog i 2013. Så lykkedes det hende at vinde Styrkeløft konkurrencer blandt juniorer. På det tidspunkt, hun selv kunne ikke forestille sig, at ville være den absolutte mester i Rusland. Præcis et år senere Valentina Mishina ændret sig noget sin rolle. Men vigtigst af alt, var det ikke stoppe hende. Tværtimod var hun i stand til at vinde førstepladsen i kvindernes fysik kategori. Denne gang fik hun den honorære titel af den absolutte mester i Moskva.

I 2015 Valentina var heldig nok til ikke kun at deltage igen i Moskva konkurrencen i kategorien Kvinders fysik, men også til at bekræfte hans sidste års titel af den absolutte mester i hovedstaden.

Den første skuffelse og den rette indstilling

2015 var til piger er ikke kun sejrrige, men også fuld af store prøvelser. Da Valentine netop erfaret, at meget snart passere hendes favorit russisk Bodybuilding mesterskab, straks indgivet en ansøgning om deltagelse i det. Hun håbede inderligt, at nødvendigvis tage førstepladsen. Men den utrolige skete. På grund af en vis uærlighed i evalueringen af juryen, i henhold til sportswoman selv, havde hun ikke selv ind i top tre. På dette tidspunkt, Misha tog fjerdepladsen, som hun virkelig ikke forvente.

Dette nederlag, efter pigen, det var ødelæggende for hende. Hun er meget ked af og bekymret. Men det gjorde ikke gøre det svagere. Og især ikke svajede fra den planlagte vej. Tværtimod trak hun sig sammen og begyndte at træne med fornyet kraft. Som de siger, kan et hoved og en ekstraordinær livskraft ikke overses. Og i 2016 Valentina Mishina Jeg gik til en ny titel i Barcelona. På det tidspunkt er der gået Arnold Classic Europe, hvor hun blev opkaldt honorære vice-mester i Rusland.

Planer for fremtiden, eller hvordan at se fremad

Vores heltinde har ikke planer om at stoppe der. Og selv om det i dag er IFBB atlet, som har været deres priser og resultater, men alt andet, siger pigen, er hun endnu ikke kommet. Hun har planer om at stadig vinde mesterskabet i Rusland og sætter en ære af sted i andre konkurrencer i verden værdi. Her håber disse planer meget snart indse Valentina Mishina (bodybuilding). alder indtil det tillader det. Derfor vil hun være i stand til at gøre alt for at gennemføre sin plan.

Desuden heltinden i fremtiden ønsker til mig selv at være tålmodig og lære at reagere mere roligt til kritikken, lidet flatterende kommentarer, og er ikke taget alt for alvorligt nogen fejl.

Deltagelse i forskellige projekter og nyt job

Ud over uddannelse og arbejde på dig selv, Valentine ofte bliver part i de lyseste og langvarige projekter. For eksempel, for nylig blev det deltageren af reality show "Nu er du i emnet! New Life", hvor hendes træner, og samtidig blev en læge, den afdøde Alex Imeryakov.

I november i år, blev hun en officiel repræsentant for Victory Distribution, hvor på vegne af hendes navn blev præsenteret tøj til bodybuilding og nogle produkter i sports ernæring serien. Husk på, at virksomheden refererer til engros afdeling af VRG kendte selskab, der åbnede i begyndelsen af 2010.

Denne organisation er den officielle repræsentant og leverandør af sport ernæring produkter, tilbehør og udstyr til fitness. Blandt partnerne i selskabet kan findes Ohyeah Ernæring, NPC Active Wear, Promera Sports Nutrition og andre virksomheder.

Ifølge de atleter fra hele området Victory Distribution hendes tøj er interesseret i bodybuilding og sport ernæring produkter i serien. Desuden er hun arbejder aktivt med flere virksomheder fremstiller særlige kalorielette kager og souffles til sportsfolk.

Interesser og hobbyer

Ud over sport, elsker hun at lave mad og ride. For første gang mødte hun den smukke og yndefulde dyr på en ranch i Mozhaisk. Der, studerede hun i lang tid at sidde i sadlen, og, at have styr på ridning, blev en del af ridning. Ifølge fortælleren, hun elskede denne vidunderlige enhed af mennesket og naturen.

I sin fritid, Valentine har også en blog. Hun har en YouTube-kanal og sider på sociale netværk, hvor hun giver gode råd til nybegyndere, placere et foto efter træning, og også taler om mad, konkurrencer og meget mere. Når Misha er i godt humør, skriver hun poesi.

Uddannelse og spirituel udvikling

For en atlet er det vigtigste - at være i harmoni mellem deres fysiske og åndelige tilstand. Det tænker så vores heltinde. Af samme grund hun forsøger at udvikle begge disse aspekter, sigter efter perfekt balance.

Ifølge hende, tiltrukket sig opmærksomhed fra ikke kun styrke og kondition, men også alle mulige åndelige praksis. Men streng overholdelse af kosten, i udtalelsen fra atleter, nogle ned på jorden og ikke svæve over jorden. Dette skyldes det faktum, at en regelmæssig kalorie optælling, tænker rækkefølgen og timingen i maden ikke tillader at fordybe sig i filosofi og i den tid til at bevæge sig væk fra den virkelige verden. Senere Valentina planer om at tage til Indien, er den virkelige vugge af alle eksisterende åndelige praksis.

Hvad er de spisevaner?

På tidspunktet for hendes kost tager hun som sit grundlag standard sæt for atlet. Og det normalt omfatter kylling, fisk og skaldyr, fisk, mælkeprodukter, grøntsager. Men hun ikke spiser rødt kød, og ikke bestille tilberedt mad i butikkerne. Da det viste sig, atleten elsker at lave mad selv.

Hvad kost bruger?

Som enhver succesfuld atlet, bemærker hun en vis kost. Ifølge dets historie, et diagram "6 + 1". I dette tilfælde, præcis seks dage Valentina spise måltider lavt i kulhydrater og derved skabe en vis underskud. Og netop den dag hun vover at have, hvad han ønsker. For eksempel går til en sjette døgn i en film, bodybuilder Mishina køber stort spand af søde popcorn. Det er, hvad en stærk og samtidig feminin pige med et twist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.