Kunst og underholdningFilm

Maria Menounos: karriere, film, personlige liv

I denne artikel, lad os tale om denne berømte amerikanske skuespiller, model og tv-reporter, som Maria Menounos. Kom godt i gang sin karriere i det store show-business? I hvilken film blev filmet skuespiller? Hvad ved vi om hendes personlige liv? Svaret på disse og andre spørgsmål kan findes i vores artikel.

Vejen til succes

Maria Menounos, fotos af som kan ses i materialet, blev født juni 8, 1978 Medford, Massachusetts. Født fremtiden skuespillerinde i en familie af græske indvandrere. De tidlige år af vores heltinde var tåler. Pigen er uddannet fra en almindelig skole i sin hjemby. Efter at have nået en alder af flertal har han fået et job i selskab med Dunkin 'Donuts. At være i fortvivlelse fra rutine og mangel på fremtidsudsigter, begyndte hun at gøre alt for at radikalt ændre deres liv.

Sagde sit job inden for handel, Maria Menounos, biografi, som anses i denne artikel, har besluttet at satse på sin enestående udseende. Siden 1995 vores heltinde begyndte at promovere sin egen person i modellering virksomhed. Det første skridt til en lysere fremtid var at deltage i konkurrencen "Unge Miss Massachusetts" til hende. En ung pige har vundet den prestigefyldte titel og et år senere medvirkede i et lignende arrangement, men på All-amerikanske niveau. Snart Maria Menounos dukkede op i listen over de mest lovende modeller i USA.

I 2000, en smuk, charmerende pige deltog i konkurrencen "Miss America", som vandt titlen "første runner-up." En bemærkelsesværdig præstation givet en god start på vores heltinde karriere. Hendes billeder er begyndt at dukke op på forsiderne af modemagasiner. Den berømte model blev en regelmæssig på den populære tv-show.

Karriere tv-journalist

I kølvandet på populariteten af Mary modtog placeringen af de førende underholdningsprogrammer for skolebørn. Så kunstneren ændrede rolle slået-journalist. Snart blev hun overladt til at placere en reporter på en af de vigtigste nyheder kanaler.

I 2002 blev Menounos indgår i fast stab af journalister på den vellykkede tv-kanalen Entertainment Tonight. At være i et nyt sted, modtog han en ledende position i en række programmer, hvor adspurgte de aktuelle tendenser i verden af high fashion, diskuterer de nyeste film, kaste lys over de højt profilerede arrangementer inden for showbusiness.

I 2005 har Maria Menounos underskrevet en kontrakt til at samarbejde med populær underholdning kanal MTV. Skuespillerinden gik til posten som særlig korrespondent i ranking programmer I dag Vis og Access Hollywood.

Det er bemærkelsesværdigt, at Menounos er den eneste reporter på tv, som var i stand til at optage et interview med alle de amerikanske præsidenter siden regeringstid Bill Clinton til denne dag. Det gik over i historien som en journalist, der var i stand til at invitere til sin overførsel af alle medlemmer af familien af Baraka Obamy. Blandt andet er Mary kendt som forfatter til flere bestsellere, der er blevet stærkt bemærket populære amerikanske udgave af The New York Times.

Skydning film

Handler i Hollywood-film Maria Menounos begynder i 2002. Den første test for skuespillerinden i denne rolle var lejlighedsvis optræden i tv-serien "Sabrina -. Heks" Her nydannede skuespiller spillede selv, der handler i skikkelse af en tv-reporter i en af episoderne.

Dette blev fulgt op af en mere alvorlig rolle for Menounos. I 2003, hun skinnede på den brede skærm i form af Christine Sanders - "Without a Trace" heltinden af forbrydelsen drama Filmen fortæller om indviklede politiets efterforskning, der har til formål er at afsløre hemmelighederne af mystiske forsvindinger.

Yderligere karriere som skuespiller i filmen industrien har udviklet sig ganske vellykket. At kun er dens udseende i sådanne højt profilerede projekter som "klinik", "Fantastic Four", "Knight Rider" og en række andre berømte malerier.

Maria Menounos: kærlighedsliv

Skuespillerinden forsøger at skjule fra mediernes opmærksomhed de begivenheder, der sker i hendes liv fra sættet. Hvad er kendt er, at i 2006, Mary mødtes med Hollywood-stjerne og helt af talrige blockbustere - Vin Diesel. Men et år senere den berømte skuespiller slog op med Menounos. Årsagen var hans holdning på den side med den unge mexicanske model Palomoy Himenes. Sidstnævnte, ved den måde, gav snart født en datter Diesel, som blev opkaldt Hani Rayli.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.