Kunst og underholdningFilm

Alexander Baluev: biografi, filmografi, de bedste film med sin deltagelse og personlige liv

En af de første russiske skuespillere, har instruktører blevet en interessant vestlige og hovedrollen i mange film i Hollywood, er Aleksandr Baluev. Filmografi skuespiller imponerer alle. Han elsker sit job og er klar til at glæde publikum i lang tid.

Baluev Alexander. biografi

Skuespilleren blev født December 6, 1958. Alexander den bold, som var en fattig familie, voksede op et glad barn. Hans far var en professionel soldat. Skuespiller barndom fandt sted i det gamle Moskva gården af den centrale del af hovedstaden. Balueva hans familie havde en lejlighed på havnefronten Tinkers, og flyttede derefter Smolenka.

Sasha far i den tidlige barndom insisterede på, at hans søn følge i hans fodspor og blive soldater. Den selvsamme skuespiller, huske det, sagde, at forholdet til hans far altid var kompliceret. På trods af forældrenes vejledning, Alexander bygget sine planer for fremtiden meget forskelligt, ligesom at forbinde dem med militærtjeneste. Han elskede hockey siden barndommen, og det er med dette spil, han ønskede at forbinde sit liv. Han ville være en rigtig stor atlet. Instill en kærlighed til kunsten hjulpet Balueva mor. Hun gentagne gange fra en tidlig alder tog ham til teatret, ballet og opera. Sasha, som en teenager, besluttede at blive kunstner.

Aleksandr Baluev. filmografi

Hvis du mener ordene fra kunstneren selv, efter endt uddannelse, var han bare usynlig for filminstruktører i ni år. Men på trods af dette, den allerførste rolle Alexander i filmen var den vigtigste. Allerede i 1984 oplevede frigivelse af Yanovsky kaldet "Jegor" og fem år senere tog billeder af premieren på "Hustru petroleum", instrueret Kaidanovskii. Det blev til Balueva gudfar af verdens store biograf.

Allerede siden 1989, Alexander blev en populær skuespiller, der blev kaldt i forskellige filmprojekter oftere. I denne periode verden så billedet af den "muslimske" instrueret Hotinenko efter - (. Dir Sukachev) "Mu-Mu" af Gromov og "Midlife krise".

"Mu-mu" - filmen blev udgivet i biograferne i 1998. Alexander selv Baluev bemærkede premieren af denne film som en væsentlig begivenhed i sit liv på grund af den usædvanlige karakter af helten. Skuespilleren fortæller, at tavsheden på skærmen - det er en stor lykke, og hvis at tavshed er også i stand til at sige noget til beskueren, så toppen af lyksalighed.

På trods af, at den indenlandske casting direktør allerede havde værdsat Balueva som en talentfuld skuespiller, har en sand kendt skuespiller dækkede sin bølge af præcis, hvornår det begyndte at filme i Hollywood. Især efter det rullende i film som "Deep Impact" og "Peacemaker".

teater

Efter eksamen fra skole helt unge Alexander Baluev mislykkedes mens du indtaster Shchukin School. Ikke ønsker at forlade biografen, i et år arbejdede han som assistent for den berømte lampe "Mosfilm". Efter dette arbejde, Alexander havde chancen for at blive en studerende af Moskva Art Theatre Studio School, hvor han med succes gennemført uddannelsen.

Efter eksamen fra skolen på samme tid et par teatre, Alexander tilbudt jobbet, men hans valg faldt på det berømte teater for den sovjetiske hær, som den unge kunstner måtte tjene i hæren. Balueva karriere i teater begyndte med sådanne forestillinger som "ur uden hænder" og "Kameliadamen".

1987 i teatret livet af en kunstner er præget af overgangen til teatret. Yermolova, hvor under ledelse af Valery Fokina Aleksandr medvirkede i sådanne produktioner som "Det andet år af frihed", "Caligula" og "Snow nær fængslet." Men kunstneren ønsker ikke at være bundet til ét sted eller én direktør har ført til, at der i slutningen af 80'erne, og han forlod teatret.

udmærkelse

Denne berømte skuespiller, kendt i hele verden, selvfølgelig, er indehaver af mange priser og udmærkelser, som til gengæld er bevis på den store talent og anerkendelse af kunstneren.

I 1990 vandt Alexander Baluev prisen for den bedste mandlige rolle, som blev spillet af ham i filmen "Hustru Petroleum". Skuespiller gik prisen til unge filmskabere under festivalen som en del af "Mosfilm". Prisen er især værdifuldt for Alexander, fordi det var den første store præstation i livet af en skuespiller.

Inden for fem år Baluev vandt igen prisen i samme kategori, kun i tilfælde af et helt andet niveau. Præmie skuespiller Alexander Baluev modtaget for sin rolle i filmen "muslim" på festivalen "Kinotavr". I samme 1995 blev han ejer, rakte ham "Nika" Award for rollen som alle i det samme billede, kun i kategorien "Bedste mandlige skuespiller".

Næste 8 år og har ikke været forgæves: "Sammen" i 2003 i Jalta, blev skuespilleren tildelt en pris i konkurrencen.

2005 markeret til Balueva prisen for bedste mandlige rolle i maleriet "The Order", modtaget i Wien på den internationale filmfestival.

I 2006 Alexander Baluev FSB modtog prisen for bedste mandlige hovedrolle i "The Fall of Empire".

I 2007 skuespilleren fik prisen kaldet "Golden Apple". Baluev fik det på festivalen "Kino-Yalta" for bedste mandlige hovedrolle i filmen "Indie".

Kone og datter

"Jeg Monogamt" - så siger om sig selv Baluev Alexander. Personlige liv af en skuespiller er meget interesseret i sine kvindelige fans, men de følelser, han var ikke vant til at sætte på offentlig visning. Med sin kone Mariey Aleksandr mødtes på ferie på den udvej, hvor hun var på ferie med børn: en søn og en datter. Kvinden var stadig gift, men som Alexander selv indrømmede, tilstedeværelsen af hendes børn og mand, han var ikke bekymret. Han forelskede sig i det en gang for alle liv, så små ting bare ikke kunne gøre en forskel.

I lang tid levede jeg i kærlighed, som de siger i de to lande. Det var først efter at de har legaliseret deres forhold, Alexander var i stand til at overtale sin kone til at flytte ind hos ham og komme til at leve i et komfortabelt hus, som han havde bygget specielt til din familie.

Men prøv da han måske bolden, hans kone og mislykkedes fuldstændig forelsket i Rusland. Marie ofte gik hjem. Hustru af skuespiller indtil udgangen og var ikke i stand til at vænne sig til den livsform i Rusland.

I den tid af ægteskabet, parret Alexander og Mary havde en datter, en far kaldet dobbelt navn Maria Anna. Nu den lille pige er allerede 10 år gammel. Far det bare forgudede.

Alexander Balueva skuespillerkarriere har altid været uforståeligt for sin kone og frygtelig kunne ikke lide det. Hun var aldrig i stand til at elske russisk bohemia, og konstant touring afgange mand holdt hende i spænding.

I en alder af 55 år skuespilleren er igen blevet en bachelor. Baluev Alexander skilt fra sin kone. Efter afskeden gik Mary til Warszawa, tage med dem og datter. Alexander Baluev (foto fra hans kone præsenteret nedenfor) bedrøvet hul.

interessant

Alexander Balueva ofte tage det til militærets rolle, i de film, han optræder altid med en pistol. Skuespilleren i det virkelige liv absolut ikke viser selv den mindste interesse for nogen af våben. Kendskab til militært udstyr, som alle ser i hænderne på de helte, af en aktør spillet foregår lige på sættet. Øvrigt netop i nødvendigt omfang for at fange det ønskede materiale kvalitet. Andre aktører simpelthen ikke er interesseret.

Det er heller ikke ignoreres det faktum af kærlighed til sporten, som ønsker at tilslutte mit liv Baluev Alexander (skuespiller biografi nævnes).

Et andet interessant faktum af skuespillerens liv: den er ofte ikke anerkendes på gaderne i fans. Alexander selv konstaterer, at der ofte anmode om en autograf, han hører fra berusede mennesker.

arbejde i udlandet

I 1997 Baluev pludselig erobret Hollywood scenen. Direktøren, hvis navn er Mimi Leder, overraskende kolleger og almindelige borgere, har en fantastisk talent for at skyde høj kvalitet film, der kan kaldes en rent maskulin. Stoler på deres hoved og regerende i rammen energi, Mimi Balueva inviteret til at blive medlem af flere af hans malerier. Den første af disse var filmen "The Peacemaker", hvor skuespilleren var heldig nok til at spille sammen med så kendte personligheder som Nicole Kidman og Dzhordzh Kluni. Og efter dette instruktøren igen kaldt Alexander stjerne i filmen-katastrofe kaldet "Deep Impact".

Både Hollywood-film byder Balueva havde en enorm succes. I "Peacemaker" fik han rollen som den sovjetiske general, som har besluttet at sælge til terrorister et nukleart sprænghoved. Og i "Deep Impact" - maleri, samledes i billetindtægter på 300 millioner - han optrådte før publikum i rollen som russisk kosmonaut.

Toppen af popularitet

Startende med det øjeblik, hvor skærmen gik Hollywood-film med deltagelse af Alexander, hans karriere nåede sit højdepunkt. Men efter udførelsen af disse roller begyndte udseende Balueva at virke på alle direktører for Amerika ensformigt. Roller, som han blev tilbudt at være for ens. Alexander på grund af sin brutale udseende er meget præcist, hvilken rolle militæret, selv om skuespilleren selv sindssygt langt fra dette tema. Hollywood-instruktører valgte at give Balueva rolle er negative karakterer - russiske officerer med dårlige hensigter.

Efter skuespilleren tjente Hollywood berømmelse og popularitet, besluttede han ikke at fortsætte sin skuespillerkarriere i de udenlandske film. Ifølge skuespilleren, var han ikke tilfreds med, at Hollywood kun se det i en linje, mens det forbliver en alsidig skuespiller i Rusland. Baluev sammenligner sig selv med en pap skabelon for amerikanske producenter, hævder, at han i hjemmet er en kreativ aktivitet. Baluev besluttede mod biroller i Hollywood-film, at fortsætte med at spille ledende roller i filmene af russisk biograf.

Interesser og hobbyer

For at få en rolle i "den bedste film-3D» Alexander måtte lære at strikke. Ifølge scriptet, hans karakter - den leder af en bande engageret i video piratkopiering, simpelthen uadskillelig fra et nøgle garn og strikkepinde. Det er de omkostninger til handel, og Alexander måtte kaste alle kræfter for at lære at strikke. Rygtet siger, at skuespilleren var så opsat på at gøre dette, han lovede ikke at stoppe der, og efter optagelserne til fortsat at forbedre deres færdigheder på dette område. Hvis du ser, strikning - en hobby, og nogle Hollywood stjerner som George Clooney og Rassel Krou.

Udover strikning Baluev også delvis at engagere sig i såsom opvask, som er sorteret i offentligheden rent feminine sag. Skuespilleren selv indrømmer, at denne besættelse kvindelige, selvom et stort antal husmødre hader at gøre det. Dronningen af detektiv fiktion Agata Kristi er ikke så glad for denne besættelse, som, de siger, de mest forfærdelige og blodige scener hun opfinde en tid, hvor vasken var fuld af snavset service. En Balueva for dette erhverv er en slags ergoterapi. Alexander siger, at vaske op er i stand til at berolige ham, især når han er under stress.

Premierer i 2014 med deltagelse af Alexander Balueva

I 2014 er skuespilleren planlagt til premiere følgende film: "To kvinder" (instrueret af Vera Glagolev), "Kings kan gøre alt" (instrueret af Olga Muzaleva) og "Photograph" (instrueret af Waldemar Krzystek). Alle disse film værker fortjener særlig opmærksomhed. I maleriet "To kvinder" Alexander spiller hovedpersonen i sin mand. Spillefilm - psykologisk og historisk drama. Aktører i det afsløre essensen af relationer mellem mennesker på baggrund af følelser oplevet.

I serien "Kings kan gøre alt" Baluev spiller kong Arthur. I denne film værker viser adfærden af mennesker på forskellige tidspunkter.

I filmen "Fotograf" Alexander spiller rollen som en politi større. Dette er detektiv. Hovedpersonerne er på udkig efter en seriemorder. For Balueva 2014 - meget frugtbart. Ifølge skuespiller, han har planer om at fortsætte med at filme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.