Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Yulya Vins: biografi præstation i styrkeløft

Taler om bodybuilding, få mennesker forestiller oppustede kvinder, muntert spiller musklerne i offentligheden. I modsætning hertil i hukommelsen ofte dukker op billeder Arnolda Shvartseneggera, Frank Zane, Dwayne Johnson, og andre. Ja, kvinder er også uddannet og handle i internationale turneringer, men heltinden i denne artikel - er en unik karakter. Hvorfor? Læs om det på.

kortfattet information

Yuliya Viktorovna Vins - kendt i de kredse af magt løft atlet, populariseret af en serie af billeder lagt ud på internettet nettet i 2013. Det blev straks døbt "pigen med kroppen af Hulk og den smukke ansigt af Barbie", hvilket ikke er overraskende, fordi den engleagtige ansigt Julia stærk kontrast med svulmende muskler.

Yuliya Vins blev født 21 maj 1996. Hometown pige blev Engels (Saratov-regionen), hvor hun bor i dag. Før bodybuilding hendes biografi ingen forskellige interessante data for læsere født i den gennemsnitlige familie, gik til en almindelig skole og førte en regelmæssig liv. Og kun 15 år Julia pludselig vækket kærlighed til jern sport. Det fortæller den sportswoman selv, hun blev involveret i bodybuilding for selvhævdelse, fordi hun altid har været usikker. Succes i sporten har tilladt hende at slippe af med dette problem, så det er blevet meget stærkere, modigere, og øget engagement. Til dato, Yulya Vins har status som mester af sport i international klasse i Styrkeløft.

Start træning

Som nævnt ovenfor, den unge atlet startede bodybuilding i en alder af 15 år. Regelmæssigt deltage uddannelse, Yulya Vins arbejdede for en af de programmer, der ikke passer til pigen, der ønsker at få muskelmasse. Som et resultat, hun mistede stort set intet om året, hvor der ikke var nogen gode fremskridt.

I september 2012 Yuliya Vins, et foto, som du kan se i denne artikel, ændrede besættelse, erstatter bodybuilding Styrkeløft. Efterfølgende måneder er blevet et reelt gennembrud i sports liv Julia. Som pigen selv siger erfaring i vægtløftere, havde hun en masse fans, der betragter det attraktivt, og flere hadere der Yulin succes simpelthen irriterende. Men fremskridt er optjent at inspirere den videre erobring af højder, deltagelse i mesterskaberne, lærte lidt at forstå mennesker. Nu sætter hun sig mål og gør alt for at skabe nå dem, og med dette drastisk ændrer hendes krop. Og vigtigst af alt - selv lide hendes udseende.

Født af "piger Hulk"

Hårdt arbejde med jern kunne ikke passere ubemærket for skrøbelige pige. Et år med hård træning i hallen gav Julia oppustet krop, dusinvis af nye venner, fans, og, selvfølgelig, den misundelige, hun elsker at gøre grin med de sociale netværk. De resulterende resultater har styrket pigens kampånd og beslutsomhed, hvorfor hun er nu i stand til at løse problemerne sat før, og problemer.

Julia højde er 165 centimeter. På samme tid til sport, hun vejede 48 kg, og ændrede dette tal er nu nede på 65. Ser fra den side af hendes krop, er villige til at tro på dette tal, fordi muskelmasse blev rekrutteret en hel. Fortrængning bicep af pigen er 40,5 centimeter. På en af mesterskaberne bukkede under Julia stang vejer 100 kg i øvelsen bænkpres, dødløft - 165 kg, mens der i squat - 175. Et interessant faktum er, at din træning hun bruger tunge vægte, men i konkurrencen, på grund af medicinske årsager, hun fik ikke lov til at beskæftige sig med dem.

Personlige liv

Styrkeløft har påvirket alle aspekter af livet atleter, herunder personlige. Senest har Yulya Vins begyndte at date en fyr ved navn Sergei, der vendte 29 år. Sammen med sin kæreste, han tilbringer sin fritid i gymnastiksalen, gøre ting, du elsker. Forældre bebrejder ikke datter af valg, der understøtter det i alle virksomheder, herunder karriere, Julia lovende god indtjening. I dag er hun fejrer sin by Engels (Saratov-regionen), der ofte besøger en gæst i Moskva, St. Petersborg og Kiev.

Power atleter

Hvordan kan sådan en ung pige lykkedes at opnå fantastiske resultater? Der er ingen hemmeligheder: vedvarende uddannelse, vedhæftning og afbalanceret kost - det er de vigtigste drivkræfter for fremskridt. Yulya Vins fortæller en hel del om deres præferencer i køkkenet, så vi er glade for at dele nyttige oplysninger.

Athlete spiser 5-6 gange om dagen, som længe har været betragtet som den "gyldne regel" for bodybuilder eller powerlifter. Split måltider i små portioner - det er nøglen til succes, fordi en sådan madordning accelererer stofskiftet, og giver mulighed for assimilere de fleste af de næringsstoffer og mineraler. Normal kost piger udgør alle former for korn (ris, boghvede), frisk frugt og grønt, mejeriprodukter, fisk og magert kød. Ud over dette det tilføjer sports ernæring, blandt hvilke højsædet gives til et protein, creatin og aminosyrer. Dette forhindrer katabolisme (nedbrydning) af muskelvæv og bidrager til at øge massen, blottet for fedt.

Styrkeløft Sport noget forenkle sin magt, fordi Julia er ingen grund til at søge at opnå maksimal lindring og venøs hvad de ønsker, at alle atleter i bodybuilding. Det er derfor, at pigen ikke er fremmed for de forskellige undtagelser, de almindelige mennesker kaldet "snyde kære." Dette udtryk refererer til rutinemæssige (1-2 gange om ugen), kost krænkelser, gør det muligt at fjerne den psykologiske byrde. Hun lejlighedsvis lader sig en sød eller en lille snack i "McDonalds".

Brug af steroider

Mange hadere og modstandere dømme Kvinden tager anabolske steroider, der fremskynder muskelvækst. Yuliya Vins, fotos, der ofte diskuteres på fora og sociale netværk, har nægtet at modtage anabolics. I 2014 udførte hun ved arrangementet, hvor hun blev tildelt titlen Master of sport i international klasse i amatør udgave af World Styrkeløft Congress (AWPC). Arrangementet blev afholdt Julia streng dopingkontrol afslørede ikke i blodet pigen eventuelle forbudte stoffer.

Selvfølgelig kunne man argumentere for, at Yulya Vins "rydde op" din krop, før konkurrencer, men det er ikke det vigtigste. Absolut alle bodybuildere og powerlifters niveau "PRO" tager steroider, væksthormon og andre stoffer, der bidrager til "kollaps" et naturligt plateau i mennesker. Men man kan ikke indrømme det, fordi de alle er begrænset af vilkårene i kontrakterne med forskellige sponsorer og ubestikkelige jern regler for sporten. Men anabolske steroider - det er ikke alle. Kun hårdt arbejde i hallen, korrekt ernæring og overholdelse tillade musklerne til at øge den smukke og steroider kun hjælpe med at fremskynde denne proces. Derfor er hele HYIP om anabolske steroider - det er bare misunder folk, der ikke kan begynde at arbejde på dig selv.

De første succeser

Marts 2014 det år var udgangspunktet for sport, hvor Julia blev involveret. Denne turnering var den russiske mesterskab IPA, hvor der var en uheldig hændelse. Man rivaler Yulia, 30-årige Svetlana Smirnova, plaskede i lyset af vores heltinde peber gas, så Vince har oplevet alvorlig forgiftning, og i de første par minutter og gør kunne dø af kvælning på grund af krampe i lungerne. Vision atleter også forringet. Denne skandale sluttede sagen for retten, der varer til denne dag.

Ovenstående hændelse har ikke forhindret den unge atlet til at fortsætte uddannelsen. Også i 2014, deltog hun i VM-versionen AWPC, som viste det bedste resultat i triatlon - 440 kg. Yuliya Vins, hvis vægt er 65 kg, er ikke alene blevet den bedste atlet af sæsonen, men også den yngste. Dette gav pigen til at finde sponsorer og opnå en betydelig berømmelse i sport kredse.

Som konklusion

I løbet af sine 20 år Yuliya Vins, hvis biografi blev berettet i denne artikel, har fået nogle berygtet i sportens verden, når fremragende præstation i vægtløftere. En vigtig rolle i fremme af unge atleter spillede et socialt netværk, hvor omdiskuterede hendes fotografier og personlige liv. Uanset hvad det var, men på Saratov pigerne allerede har resultater, som det kan prale. Og hendes karriere vil være rosenrødt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.