SundhedSund kost

Får jeg ikke fedt af øl?

Fans af sådan berusende drikke som øl, i vores land er der en stor mængde både blandt mænd og blandt det retfærdige køn. Og det er ikke overraskende, fordi butikkerne har et stort udvalg af forskellige sorter, der bemærkelsesværdigt slukker deres tørst i varmen og hjælper med at oplyse de venlige sammenkomster. Men er det virkelig harmløst for kroppen? Og ikke kun i form af skade fra alkohol selv. Vi tror, at alle ejere af den såkaldte ølmage ofte spurgte: "Får jeg ikke fedt af øl ?"

Lad os åbne sammen sandheden om fordelene og skaderne af en skummende drink til en figur. Med andre ord lærer vi, hvorfor folk bliver fede af øl.

Det er ingen hemmelighed, at den mest øl-drikkende nation traditionelt anses for at være tyskerne. De bruger det på et gennemsnit på 120 liter pr. År pr. Person. I russerne er der forresten lavere indikatorer end nøjagtigt to gange. En lille tysk spørger dog sig selv spørgsmålet: "Får jeg fedt af øl eller ej?" Hvorfor bekymrer dette dilemma russerne så meget? Først og fremmest ligger svaret naturligvis i selve drikkekulturen. Tyske borgere drikker øl som regel i sig selv eller med et godt fedt måltid, der nødvendigvis omfatter kødprodukter, hvor du ikke kan drikke meget. Men vores medborgers overdreven hobby med alle slags snacks: tørret og røget fisk, chips og andre skadelige produkter - fører kun til vægtforøgelse med den regelmæssige brug af denne drink. Så spørgsmålet "ikke få fat af øl" er ikke helt rigtigt.

I sig selv indeholder den kun 43 kilokalorier pr. 100 gram produkt, så et glas skum er kun 215 kcal, hvilket ikke er så meget. Men chips, nødder, tørret fisk er meget mere nærende mad. Derudover frygter mange læger ølfansere ved at det bidrager til udviklingen af kvindelige hormoner i den mandlige krop, og fans kan derfor springe over et glas, eller en anden kan danne et fedtlag i kroppen, der er karakteristisk for den kvindelige kropsstruktur. Dette spiller også en del rolle i udformningen af ølets image som bidrag til drikkevækstets vægtforøgelse. Nå bør piger ikke glemme, at øl er et produkt af fermentering, og derfor indeholder den kulhydrater i sin masse, som kroppen har evnen til at lægge på taljen og ikke sættes i omløb.

Hvad kan jeg gøre for at drikke øl og ikke blive fed? Til at begynde med husk en simpel regel: alt skal kende foranstaltningen. Og fra et glas kold øl i selskab med venner er risikoen for at blive bedre, ikke så stor. Men hvis du bruger det systematisk, og selv i store mængder, er det ikke overraskende at erhverve ekstra kilo. Derudover, ikke blive involveret i kalorier til øl. Det er bedre at kombinere det med kødretter og salater, for ikke at overbelaste maven og ikke overdrive det med kalorier. Også dem, der er bekymrede for problemet fra en række spørgsmål "men ikke bliver fede af øl", bør du vælge lyslysvarianter. De indeholder lidt mindre kalorier end mørk øl eller hvede sorter af ufiltreret drikkevare, og vil derfor ikke slå så meget i størrelsen af din talje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.