Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Bench Arnold. svingarme

Hele verden ved, hvem denne Arnold Schwarzenegger. Også mange er klar over, hvad højder han nåede frem til i sin tid: de syv-tiden Mr. Olympia, Hollywood stjerne og politiker. Men nogle mennesker har oplysningerne endnu at atletisk Arnold under sin storhedstid har udviklet flere af sine egne øvelser baseret på eksisterende (så at sige, ændret og idealiseret). I dag ser vi på en af dem. Bænk Arnold - effektiv øvelse for skuldrene.

Forberedelse til at gribe ind

Før du starter øvelsen, skal du oprette de nødvendige betingelser for dette. Bænk Arnolda Shvartseneggera indebærer stående eller siddende stilling. I denne artikel vil vi se på den anden mulighed (den første vil være helt identiske). For at udføre denne øvelse bænk er egnet til at stige til næsten 90 grader (lidt mindre). Håndvægte nødt til at tage bedre dem, der er taget til de sædvanlige benching skuldre. Sidde tilbage på bænken og løft skallerne til skuldrene, hvorved efterbehandling en udgangsstilling svarende til den standard bench press. Hvile fødderne solidt plantet på jorden, præ-arrangere dem bredt. Børster nødt til at rotere, så håndfladerne er rettet mod ansigtet. Albuerne skal danne en ret vinkel. Derefter kan du begynde at udføre bænk Arnold.

ydeevne teknik

Begge har brug for at presse håndvægtene på samme tid, og i den proces vender håndfladerne indadgående bevægelse. Således når du udfører Arnold presse, vridning opstår. På toppen af håndfladen vil se ud i den modsatte retning, dvs. fremad. Også på dette punkt bør ikke helt rette armene på albuerne, holde dem lidt bøjet. Efter en kort pause, langsomt og langsomt tilbage håndvægte til startpositionen, så glem ikke om curling. På det laveste punkt i albuen bør danne en ret vinkel, med sine hænder - kig ind, der er direkte i ansigtet. Efter en kort pause, fortsætter med øvelsen, gør omkring 10-12 reps per sæt. Kort sagt bør det dreje omkring 4-5 sæt.

Et par tip

I starten, du skal holde albuerne i skulderhøjde. Det anbefales ikke at sænke dem under det forudbestemte niveau. Anvendelse af denne teknik spænding deltaer vil være konstant, selv om den oprindelige position. Må ikke forfølge høje arbejdstemperaturer vægte. Alt du skal gøre - er at ordentligt og effektivt pumpe skuldrene, og det kan gøres ved hjælp af små vægte. Det anbefales at ty til en periodisk ændring i bane håndvægte. For eksempel i den første metode til at presse dem lige op ad lige vej, og den anden - at reducere dem til et enkelt punkt over hovedet. Udførelse bænk Arnold derfor (teknik kunne ændres lidt), vil blive opnået til at fremme en effektiv og rettidig vækst deltoids. Dette adskiller sig fra standarden, denne metode - her skuldermusklerne får en øget belastning og under konstant stress. På grund af dette, er de langt hurtigere og mere effektivt pumpet tilstoppet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.