Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Hvad Bodybuilding er forskellig fra Powerlifting

I den moderne verden er der flere og flere fans i sportsgrene som bodybuilding og powerlifting. Denne tendens er let forklaret - hvem vil ikke være ejer af en smuk og stærk krop? For at opnå disse resultater bruger atleter en vægtstang, vægte, håndvægte og også engagerer sig i forskellige atletik. Hvad er forskellene mellem disse nybegyndte sportsdiscipliner?

Først og fremmest er det værd at bemærke, at bodybuilding primært har til formål at øge muskelvolumen, mens kraftløftning fokuserer på udvikling af styrkeindikatorer. For at nå de fastsatte mål er øvelserne de samme i begge sportsgrene, men med nogle forskelle. Så i kraftløftning varierer rækkevidden af gentagelser med den maksimale vægt fra 1 til 6. I klassisk bodybuilding øges antallet af gentagelser i hver tilgang til 12 eller flere gange.

Dette er en af de vigtigste facetter, der adskiller disse jernsporter, uanset om atleten går i gymnastiksalen eller er involveret i sin lejlighed ved hjælp af strømsimulatorer til hjemmet. De resulterende tal for gentagelser i øvelser er blevet udviklet af mange generationer af sportsfolk og trænere, og er resultatet af mange forsøg og fejl. Selv om det er værd at bemærke, at nye tendenser i bodybuilding foreslår at reducere antallet af gentagelser til 10, og endda op til 8 gange.

Ud over ovenstående er der andre forskelle mellem bodybuilding og power triathlon, som nogle gange kaldes powerlifting. Efter rekruttering af den krævede muskelmasse begynder bodybuilderen at slippe af med akkumuleret subkutant fedt og pumpe ud de små muskelgrupper. Processen med fedtforbrænding i "bygherrer" kaldes tørring og består af aerob træning, en streng kost, brugen af fedtbrændere og fastende. Små muskelfibre (biceps, triceps, kalve osv.) Pumpes gennem isolerede øvelser med det formål at skabe en æstetisk lindring af musklerne. Powerlifters under træningsprocessen er kun begrænset ved at øge deres magt evner, deres magt. Dernæst er der i konkurrencerne hos bodybuilders atleter med tydelig forskellig muskelaflastning, og ved kraftløftningskonkurrencer løfter siloviki med afrundede bælg den transcendentale vægt.

Fælles for disse atleter (hvis det drejer sig om fagfolk) er desværre brugen af doping. Forskellige anabolske steroider anvender begge. Dette går imod udtalelsen, som blev dannet i samfundet om de stærke mænd, som om mennesker med meget stærk sundhed. Anabolikere undergraver enhver atlers helbred, og selv om en sådan person ligner en helt, så tilstanden af hans indre organer (lever, nyrer, osv.) Efterlader meget at ønske. Jeg vil gerne have, at selv blandt fagfolkene kun var "lige", ikke "kemikere". Hvis kun fordi det vil være så ærligt, og sport vil ikke være imod en sund krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.