Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Meri Dzheyn" (restaurant, Moskva): Adresse, menuer, anmeldelser

Yndet feriested for moskovitter og turister - det er parker, museer og selvfølgelig steder, hvor du kan spise. Og hvis de stadig speciel hyggelig atmosfære og venlig service, gæster er ikke så vigtigt, hvor mange penge til at betale for en dejlig tid.

Restauranten er moderne, loft-stil

Et af disse steder er en Mary Jane - restaurant af forfatterens europæisk køkken, der tilbyder de besøgende en fantastisk lækker mad og god service. steder design er ganske originalt: selve bygningen ligner en mursten bygning i sommeren dens vægge dekoreret med vedbend, som breder sig over hele overfladen og skaber en helt speciel atmosfære. Interiøret er indrettet i stil med en hems æstetisk. Det betyder, at den vigtigste udsmykning af restauranten - det er nok højt til loftet, en lang bar og fremhæve de bedste steder, en rigtig pejs! Det var levende ild skaber ekstra komfort, gæster varme om vinteren og behager øjet med sin leg.

Hvor man kan finde det, og når at besøge

"Meri Dzheyn" - en restaurant, der er placeret i Danilovskaya Fabrik. Dette er et af de områder i Moskva, hvor, takket være det enorme antal tidligere mursten fabriksbygninger følte den æra af det XIX århundrede.

Det er åbent i en bekvem måde: på hverdage er det åbent for besøgende fra 11:00 til midnat og fredag og weekenden - op til 2 timer om natten. Hvis du kalder på ham lige ved middagstid, kan du prøve en lækker forretningsfrokost fra kokken!

Hvor nødt til at gå, hvis du ønsker prochustvovat denne ånd? Selvfølgelig, i en restaurant, "Meri Dzheyn"! Moskva, Novodanilovskaya dæmning, 4 - Her er adressen, hvor den er placeret. Du kan få både på et personligt bil og med offentlig transport.

Den største fordel ved Mary Jane: Funktioner menuen

Det vigtigste fokus i institutionen - et kreativt køkken fra europæiske kokke. Menuen er meget rig: det tilbyder en række retter af italiensk, engelsk og endda kaukasiske køkken. Hver skål har en karakteristisk smag fantastiske, og deres design behager øjet og efterlader en behagelig eftersmag.

Elskere af kød overrasket over mangfoldigheden af den foreslåede interval. Oksekød Stroganoff, bryst i Grave sauce med svampe, lam med diverse saucer og mosede - på toppen af vildt og fjerkræ - duck ben confit med trøffel kartoffelmos, frikadeller med bær sauce og endelig fisk retter - Grillet Dorado med grøntsager, laks i teriyaki sauce, torsk og selv den atlantiske tun med syltede ingefær.

Institution "Meri Dzheyn" - restaurant, hvis byder på klassiske italienske retter menuen. Denne spaghetti carbonara sauce, risotto med fisk og skaldyr, pizza med kød og grøntsager udstopning og polyethylen med en ragout af kød og grøntsager. Af kaukasiske snacks kan findes khachapuri, aubergine Parmigiano og salater. En anden fordel er en separat morgenmad menu indeholder sunde fødevarer. Som retter til de første måltid gæster tilbyder følgende retter: havregryn med multizlakami klassiske omelet med mozzarella og tomater, pandekager med forskellige fyld og lækre fedt ostekager.

drikkevarer

Bar menu vil glæde selv den mest forkælede kendere af alkoholholdige drikkevarer. Rich vinkort vil ikke kede selv i grå og kold aften. Vælg mellem alle former for drikkevarer: hvid, rosa og røde vine, mousserende champagne, aperitivnye cocktails, whisky, vodka, bourbon, tequila, brandy, rom, og endda spiritus. Fans af varme drikke hot-drinks tilbyder disse former for gløgg som en klassisk, hvid, og frugt, og her en stor kok irsk kaffe irsk.

Interessant faktum: Restauranten var oprindelig en bar, hvor forskellige arrangementer i forbindelse med udstilling af vine og andre alkoholiske drikke. Indtil nu, institutionen månedlige aftener for at smage både lokale og europæiske vine.

Vedligeholdelse og service

"Meri Dzheyn" - en restaurant, et adelsmærke for der er den varme atmosfære af venlighed, der kommer fra hele personalet. Værtinde behageligt smil at byde velkommen til de besøgende lige ved indgangen og kan indeholde op til bordet, opmærksomme tjener straks tage rækkefølgen og bringe det omgående. Og hvis du ikke ved, hvad du skal vælge fra et stort udvalg af lækre retter, de er hurtige, hvorfra det er kogt hver delikatesse, og taler meget om de forskellige vine og rådgive usædvanlige desserter til søde fortsætte aftenen.

Priser, rabatter og særlige tilbud

Priserne i institutionen vil glæde budget turister - de er lavere end i mange lignende virksomheder. "Meri Dzheyn" (en restaurant i Tula) ofte forkæler sine regelmæssige gæster særlige tilbud. For eksempel, hvis du ofte gå og se dem, kan du få en rabat kort til absolut alle vinkortet og nogle af de vigtigste retter. I gennemsnit én person går ud check sum af 1.500 rubler - det er ikke meget, i betragtning af at dette omfatter udgifter til den første skål, appetitvækker eller salat og en drink.

Det er værd at nævne de portioner. De er overraskende stort, serveres kødretter i mængder større end gennemsnittet 100-200 g, salat med rejer, og snacks er også meget nærende (300-350 gram er mere end nok for en mand, endsige at tale om smukke kvinder).

Desserter til damerne

Særlig højdepunkt i restauranten, hvor der mange piger er villige til at komme her igen og igen, er en lækker dessert kaldet "Anna Pavlova". Det er fremstillet af sukker Marengs, marengs, fyldt med hindbær sorbet og vanille sauce. Værd voskhotitelnoe behandle kun 290 rubler.

Menuen har også andre former for desserter: cremet karamel cocktail - 290 p, varm chokolade flan med vaniljeis - 290 p, sprød engelsk cheesecake og is, der smelter i munden ..! Og alt dette sjove er næsten intet - kun 100 rubler! Du kan være sikker, at efter alle spist måltider, vil selv den mindste del af desserten bringe dig en ubeskrivelig glæde.

Anmeldelser og turistinformation erfaring

Det grundlæggende koncept for restauranten er at absolut enhver fest kan udføres i denne institution. Med udgangspunkt i de sædvanlige familiesammenkomster og forretningsmøder slutter. Mange kvinder vælger et bryllup banket var "Meri Dzheyn" - en restaurant, der vil appellere til alle gæster.

Hvis det ønskes, administratoren udfører en rundtur i restauranten viser designmuligheder i hallen og borde. Med kokke kan diskutere personlige ønsker om måltider og snacks på et bryllup fest. At dømme efter de anmeldelser, alle medlemmer af personalet - reelle fagfolk. Høflig, advarer tjenere gør alt muligt og umuligt, så gæsterne havde en positiv oplevelse. De tjente nogen dikkedarer bryllup tabeller gæsterne nyder ikke kun på aroma og smag, men også udseendet af maden.

"Meri Dzheyn" - restaurant anmeldelser, som bogstaveligt talt entusiastisk, vil være glad for at hver gæst, så kommer her uden tøven. Du vil finde en hyggelig atmosfære, utroligt lækre mad, drikkevarer og endda en vandpibe. For mange besøgende den mest mindeværdige sommerterrasse, som er placeret på taget af institutionen og er åben hele sommeren.

Generelt er alle besøgende anbefales at besøge denne restaurant. De påpeger, at atmosfærisk og usædvanlige interiør især har en afslappet og behagelig middag med venner eller en elskede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.