Nyheder og SamfundKultur

Arkæologiske kultur Russisk

Arkæologiske kultur er en samling af artefakter, der hører til et bestemt sted og æra. Navnet fik hun på grundlag af de særlige kendetegn ved ornament anvendes på et givet område. Udtrykket "kultur" i arkæologi er lidt forskellig fra den generelt accepterede definition. Den kan kun bruges, hvis resultaterne af forskerne give en idé om, hvad slags liv mennesker var et par tusinde år siden.

Arkæologiske russisk kultur omfatter flere stadier af udvikling. Hver af dem går fra den ene til den anden. I betragtning af, at det område af landet er temmelig store, på samme tid, det kunne leve stammer tilhører forskellige kulturer, hvilket ikke er det samme livsstil.

Kultur srednekamennogo århundrede

Sådan en ting som den mesolitisk arkæologiske kultur, i virkeligheden, fraværende. På dette tidspunkt stammerne ikke har delt mellem sig. Folk har forsøgt at overleve, og der var ingen forskel på, hvordan de gjorde det. Nogen gradvist fortsatte med at landbrugspraksis, nogen fortsatte med at jage, og nogle tamme dyr, sat tempoet til den moderne husdyrhold. Dog kan denne periode ikke er fuldt læne sig tilbage, da det var ham, der lagde grunden til dannelsen af mange civilisationer.

På dette stadium, der var de første typer af arkæologiske kulturer. Forskere og arkæologer mener, at de skal være adskilt så tidligt. Men begyndelsen blev lagt. Hver stamme væk fra deres tidligere slægtninge, blev adskilt af forskellige grunde, hvad enten det er en livsstil, en etnisk side af problemet eller for eksempel metoderne til begravelse af de døde forfædre. Men scenen er tale om i hvert fald kan ikke undervurderes, fordi hans undersøgelse vil hjælpe med at besvare spørgsmål i forbindelse med forekomsten af efterfølgende afgrøder.

Tripolskaya civilisation

Tripolskaya arkæologisk kultur dateres tilbage til Eneolithic (5-2 årtusinde f.Kr.. E.). Den fik sit navn fra det område, hvor de første monumenter blev fundet. Det skete i landsbyen Trypillya.

Det er bemærkelsesværdigt, at i omkring det 18. århundrede på det område af Rumænien, gennemført udgravninger i hvilken den Cucuteni kultur blev opdaget. Dens navn fik også gennem landsbyen, nær som fundet artefakter relateret til det. I første omgang mente man, at disse to kulturer er forskellige. Det var ikke før, så længe forskerne sammenlignede de fundne genstande og monumenter. Det viste sig, at kukutentsy og tripoltsy - de samme mennesker.

De opdagede artefakter har tilladt forskere til at konkludere, at den betragtede arkæologisk kultur var den største på Ruslands område og Europa, dets befolkning på toppen oversteg 15 tusinde mennesker.

Med hensyn til livet i denne civilisation, det foregik på samme måde som i andre steder i løbet af stenalderen. Hen mod slutningen af perioden folk begyndte at udforske ler, nu er det ikke kun anvendes til husholdningsbrug, men også dekorative. Fra det producerede statuetter og andre keramik produkter.

dysser

Dolmen arkæologisk kultur er ikke særlig indflydelse på udviklingen af stammer, som ligger på det område af moderne Rusland. Det opstod i Indien omkring det 10. årtusinde f.Kr.. e., men folk begyndte deres rejse til den vestlige side langt senere. Det skete i det 3. årtusinde f.Kr.. e., dysser derefter opdelt i to dele. Først gik jeg til den side af Kaukasus, den anden - i Afrika, især i Egypten. På det område af Rusland på dette tidspunkt var domineret af en anden civilisation, så stammerne var kun i stand til at supplere den kulturelle arv. Med hensyn til udviklingen i Egypten, det er her de var i stand til fuldt ud at åbne.

Navnet på denne arkæologiske kultur opnået fra Bretonsk, og betyder "sten bord". På trods af at dens indflydelse på det slaviske område ikke var høj, den største koncentration af monumenter i nærheden Sortehavskysten i Krasnodar-regionen. Det er sandsynligt, at andre steder simpelthen ikke overleve til i dag.

I stendysser blev fundet overflod af sten og bronze produkter, er disse materialer bruges ikke kun til fremstilling af værktøjer og jagt, men også smykker. Mange af dem er blevet fundet direkte i gravene. De er i øvrigt også kaldet dysser, som er stammerne. Disse gravpladser lignede egyptiske pyramider. De fleste forskere indrømmer muligheden for, at nogle af dysserne blev opført til religiøse eller kulturelle formål, ikke begravelse. Dette skyldes det faktum, at selve bygningerne ofte har en større alder end dem, der findes i deres rester. Det er således sandsynligt, at det er den dysse civilisation lagde grunden til pyramiderne, som er bevaret og beundret af mange den dag i dag.

Catacomb kultur

Catacomb arkæologiske kultur kom til slavisk område i øst, det blev først opdaget i det 19. århundrede. Dens opståen og blomstrende dato fra den tidlige periode af bronze. Nogle kilder hævder, at forekomsten af Calixtus stammer generelt fokuseret på kobber Age. I et ord, for at angive den nøjagtige dato for kulturen hidtil mislykkedes.

Stammerne har ikke udviklet sig over de europæiske grænser, så deres indvirkning på udviklingen af tilgrænsende civilisationer er kun overfladisk. Navnet på denne arkæologiske kultur opnået ved en metode til begravelse, som havde en enorm mængde af forskel. For eksempel, hvis vi sammenligner Calixtus og yamnye stammer, så den sidste begravelse var nok til at grave et lille hul. Dybden af nedgravning af den første var placeret på niveau med 3-5 meter. Desuden er disse gravhøje har ofte flere filialer, de gik dybt ind i siderne eller bare. Det menes, at i disse katakomberne blev begravet eller folk fra den samme familie eller samme rang eller status.

Apparater Calixtus stammer også temmelig meget anderledes. For det første, der næsten ikke har en flad bund. Men dette kan forklares ved det faktum, at stammerne endnu ikke forstår alle de bekvemmelighed af produktionen, eller de havde ikke sådanne muligheder. For det andet, alle retter havde en squat form. Selv hvis du afhente en kande, så dens højde - er meget lille. Der var også en primitiv ornament. Ligesom alle Stammer tiden, blev det udført med hjælp af ledningen indtryk. Prydet med kun den øverste del af produktet.

Kanonerne blev hovedsageligt fremstillet af silicium. Dette materiale blev anvendt i produktionen af pilespidser, knive, dolke og så videre. Nogle faglærte håndværkere i stammer anvendt træet til fremstilling af keramik. Bronze bruges kun til fremstilling af smykker.

Russisk kultur af bronzealderen

Desværre, det arkæologiske kultur af bronzealderen i Rusland undlod at nå den højeste top, men i den overordnede udvikling kan ikke ignorere den skala periode. Det går tilbage til 4-3 årtusinde f.Kr.. e. Russerne dengang engageret i landbruget. I vid udstrækning domineret af skov behandling, men gradvist folk begyndte at udvikle dyrkningen af mindre frugtbar jord.

Der er en lille spring i opførelsen af huse. Hvis tidligere bosættelser rejst boligbyggeri kun i dalene, men nu er de flytter til bakkerne. begynder også primitiv styrkelse af bygninger.

Ældre bronzealder arkæologiske kultur adskiller Maikop bosættelser. Senere opdelt i flere forskellige komplekser. Den mest omfattende på de besatte områder er slagtekroppen og Andronovo kultur.

Maikop kultur

Maikopskaya arkæologisk kultur går tidlig bronzealder, det eksisterede i det 3. årtusinde f.Kr.. e. i det nordlige Kaukasus. Af de fundne monumenter og artefakter, kan vi konkludere, at befolkningen var beskæftiget med kvægavl og landbrug. Kultur opstod i nordvest og midt i Kaukasus. Et karakteristisk træk ved stammerne er arkaisk i produktionen af værktøj og husholdningsartikler. Men på trods af det forældede udseende af disse produkter, civilisation gradvist udviklet. Desuden er det på ingen måde ringere end resten af de mere moderne for den tid værktøjer.

Også tak til arkæologiske fund, kan vi konkludere, at den Maikop arkæologiske kultur på sit højeste ikke begrænsede deres territoriale tilhørsforhold kun det nordlige Kaukasus. Der er spor af det i Tjetjenien, på Taman-halvøen, op til Dagestan og Georgien. Af den måde, på grænsen af disse lokaliteter er to forskellige kulturer (Kura-Araxes og Maikop) er fundet, er der interlacing dem. Før resultaterne grænsekontrol, forskerne troede, at scenen pågældende fandt sted på forskellige tidspunkter. Og mens rationel forklaring vedrørende blandingen af kulturer er det ikke.

slagtekrop kultur

Korpus arkæologisk kultur th dateret 2-1 årtusinder f.Kr.. e. Det område af stammerne blev betragtet som en temmelig bred, det bredte sig fra Dnjepr området til Ural, fra Kama til bredden af Sortehavet og Det Kaspiske Hav. Den fik sit navn på grund af den overflod af log strukturer. Ikke forblive uden opmærksomhed og begravelsesritualer, gravsteder, over hvilket normalt rejst bjælkehytter.

stammeledere bosættelser var placeret lige ved siden af floden, som regel på terrasser kapper. Ofte er beriget med grøfter og volde. Vi har ikke styrke strukturen, men med en god ekstern beskyttelse, som ikke behøver at gøre. Som nævnt blev alle bygninger lavet af træ, undertiden suppleret med opførelsen af ler blandinger.

Korpus arkæologisk kultur stod ud, som så mange andre, ved metoderne til begravelse. I modsætning til sine forgængere, stammerne eskorteret den afdøde person, massegrave er ekstremt sjældne. Begravelser grupper på ét sted i 10-15 dæmninger. Der er et karakteristisk træk ved placeringen af de døde - på hans side, leder til den nordlige side. Nogle begravelser omfatter kremeret døde og parteret. Dette kunne være enten stammeledere eller gerningsmændene.

I tyk fladbundet køkkengrej bruges, mens slagtekroppen kultur. Først den forsøgte at dekorere ornament. Senere gjorde de sædvanlige potter eller containere. Hvis der var et mønster, det var glat eller tandet. Det fælles træk i enhver udsmykning retter - overvægten af geometriske former. Sjældent set mærkelige skilte, som de fleste forskere tilskriver den primitive skrift.

I første omgang blev alle kanoner lavet af flint og bronze, men på et sent tidspunkt fejrede jern tilføjelse. Den økonomiske aktivitet var kvæg, men er mere almindelig landbrug.

Andronovo kultur

Andronovo arkæologisk kultur har sit navn fra det sted, hvor de første resultater i relation til det er blevet fundet. Dateret denne periode 2-1 årtusinde f.Kr.. e. Stammerne levede omkring den moderne landsby Andronovo (Krasnoyarsk Territory).

Et karakteristisk træk ved kultur anses for at være kvæg. Folk opdrættet får, hvid-strømpefødder, hårdføre heste og tyre-sværvægtere. Med disse dyr, lykkedes det dem at udvikle sig hurtigt. Nogle forskere peger på, at Androns tog til Indien og lagde den begyndende hendes egen civilisation.

Androns boede oprindeligt i Ural, og så flyttede de til Sibirien, hvor nogle af dem fortsatte deres rejse i retning af Kasakhstan. Indtil videre, på trods af den overflod af forskellige konstateringer og artefakter, forskerne kan ikke fastslå, hvorfor stammerne besluttet på sådan en omfattende migration.

Hvis vi sammenligner alle de arkæologiske kultur Rusland lever i bronzealderen, er det Androns blive den mest kamp. De skabte vognen og kunne slå til tropper eller endda et fuldgyldigt bosættelser hurtigere end nogen anden. Det var sandsynligvis dette forklarer migration, fordi i forfølgelsen de forsøgte at finde en mere komfortabel jorden for et bedre liv. Og hvis du er nødt til - og vinde dem.

Pit Grave Kultur

I slutningen af bronzealderen træder i kraft Yamnaya arkæologisk kultur. På det område af Rusland set stammerne kommer fra øst, og dens særkende - en tidlig kvæg. Mange mennesker er begyndt at udvikle sig med landbrug, såsom straks flyttet til opdræt af dyr. Navnet på kulturen skyldtes nedgravning pitten. De var enkle og primitive, men det er deres og fornem.

På dette tidspunkt Yamnaya arkæologiske kultur er den mest studerede. Mounds placeret på plateauet toppe, de forsøgte så meget som muligt at fjerne fra floden. Det er sandsynligt, at når forliget blev oversvømmet under oversvømmelserne, så folk er blevet mere præcise. Sjældent opdaget begravelse direkte nær floder. Alle gravene blev placeret langs banen, i små grupper (ca. 5 dødsfald). Afstanden fra den ene begravelse sted til et andet kan være helt anderledes, fra 50 til 500 meter.

Apparater yamnye stammer lavet af ler. Som i den tidligere æra, det var en fladbundede fartøjer i forskellige størrelser. Der var enorme amforaer, som angiveligt er lagret korn og væsker, samt de små potter. på skålene ornament påføres med stærke reb, og deres indtryk var hele indretning.

Produceret fra flint pilespidser, økser og andre redskaber. Det skal bemærkes, at hullet gravet af mennesket ikke manuelt skabte primitiv indstilling til boring, der vejer ned ved hjælp af sten, hvis jord var fast.

Tribes der anvendes til fremstilling af træ og det de gjorde et temmelig sofistikeret for sin tid struktur. Det var en båre, slæder, både og små vogne.

I undersøgelsen, alle forskerne bemærket identitet pit kultur stammer ansvarlig holdning til ligene af de døde, så de bliver tilskrevet ikke kun materielle men også åndelige værdier. Desuden disse folk udvidet deres indflydelse til nabolandene bosættelser.

Det er sandsynligt, at vognen oprindeligt lavet ikke for aggressive formål. Androns fordi, ligesom mange andre kulturer, var kvægavlere, sådanne primitive maskiner skulle hjælpe dem i græssende dyr. Senere stammer fundet stridsvogne produktivitet på det militære område, end straks benyttede.

Imenkov kultur

Imenkov arkæologisk kultur går tilbage til den tidlige middelalder (4-7 århundrede). Det var placeret på det område af moderne Tatarstan, Samara og Ulyanovsk regioner. Der er også genetiske forbindelser med andre kulturer, som var i nabolaget.

Når det område af kulturen kom til bulgarerne, de fleste Imenkovs gik mod vest. Efter nogen tid flyttede de til en ny fase af udviklingen - initieret Volyntsevo folk. Den resterende del af den blandede med befolkningen, og i sidste ende mistede alle deres kulturelle ophobning og viden.

Imenkov arkæologisk kultur har en særlig plads i udviklingen af de slaviske folk. Det anses for stammerne først begyndte at øve plov landbrug. Under denne proces blev de ved hjælp af primitive plove, der blev fastsat kabelmuffer. Desuden i færd med at indsamle høsten Imenkovs også anvendes forholdsvis moderne for den tid værktøjer - jern segle og leer. Opbevaring af kornorienterede mod pit gravet-i Pantry, beslægtet med moderne kældre. Slibning høst fandt sted på møllen i den manuelle version.

Imenkovs udviklet sig hurtigt, ikke kun inden for deres egne stammer. De havde workshops, hvor smeltede metaller udvindes, nogle af værelserne er specielt designet til håndværkere. De kunne producere de retter, eller tips til plove, såsom beskæringssaks. Den positive virkning af stammerne har haft på omkringliggende landsbyer, der tilbyder deres viden, teknologi handel, landbrug og dyrehold. Derfor bør man ikke undervurdere de kulturelle arv Imenkovs ikke kun russere, men også nabolandene.

Som du kan se, mange af de arkæologiske kultur af slaverne kom til det område af moderne Rusland fra øst eller vest. I det første tilfælde, folk lærte nye former og karakteristika for landbrug, dyrehold færdigheder mestrer. Vestlige nationer også hjulpet i udviklingen af jagtvåben og kampkøretøjer. En ting er sikkert - hver ny kultur har gjort et enormt bidrag til den generelle mentale udvikling af hele befolkninger, uanset hvilken form for innovation den er givet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.