ComputereSoftware

Adgang til den fjerne computer via internettet. TeamViewer og indbyggede værktøjer

Et meget praktisk værktøj for diagnostik og opsætning af computere på afstand - fjernadgang. Tidligere blev det kun brugt af systemadministratorer og folk af andre erhverv, relateret til IT-verdenen. I dag, hjælpeprogrammer til pc, med hvem det er umuligt at kommunikere direkte, og er tilgængelige for almindelige brugere.

TeamViewer

En af de mest populære programmer, ved hjælp af hvilken du er fjernadgang, - TeamViewer. Den eneste betingelse, der skal udføres før styringen af pc på afstand - at køre programmet på begge enheder. Alt sendes og modtages data krypteres, hvilket gør forbindelsen sikker.

En væsentlig fordel ved produktet ligger i det faktum, at for ikke-kommerciel brug værktøj er helt gratis. For at styre det ikke engang behøver at blive installeret. Dette er nyttigt, hvis programmet køres på en anden computer, og derefter vil ikke blive brugt regelmæssigt.

Sitet udvikling selskab til rådighed for kunderne, ikke kun beregnet til OS Windows. Blandt de understøttede platforme - Linux, MacOS, iOS, Android, Windows Phone. Det program interface Russified.

installation

At opkaldsforbindelse så behageligt som muligt, skal du først udføre installationen af ansøgningen. Det faktum, at lanceringen af den transportable version tillader dig at arbejde kun et par minutter, hvorefter forbindelsen skal genetableres.

Hent installationspakken fra den officielle hjemmeside for producenten. Dobbeltklik på den for at køre. Efter dette, vil brugeren give et valg:

 • sæt;
 • indstillet til at styre den computer, hvor du installerer;
 • løbe.

Under alle omstændigheder bør du markere feltet ud for linjen "ikke-kommerciel brug."

Herefter vil udpakke og kopiere programfilen. Umiddelbart efter gennemførelse af processen vil starte TeamViewer.

justering

Adgang til fjerncomputeren via internettet kræver ikke ekstra software konfiguration, men det kan sættes "i sig selv". For at indtaste de programindstillinger, der kræves til at klikke på etiketten "Avanceret" og vælg derefter linjen "Indstillinger".

Fanen "Generelt" kan du:

 • Vælg et navn, der vises på listen over kontakter.
 • Konfigurer netværket (vælg en proxyserver, skal du aktivere Tænd computeren eksternt).
 • Indtast navnet og adgangskoden til en konto, hvis du tidligere har registreret på sitet udvikler.

Vælg "Sikkerhed" kan du:

 • Sæt et personligt kodeord til at få adgang til fjerncomputeren via internettet ville kunne gennemføres uden bekræftelse.
 • Vælg pålideligheden af tilfældig adgangskode.
 • Du kan også ændre reglerne for tilslutning til din computer.
 • Indstil reglerne for tilslutning til PC OS er ikke implementeret brugerinput.

Tab "Control" giver et udvalg af billedkvaliteten transmitteret fra den eksterne enhed. Med en langsom internetforbindelse bør sætte et flueben ved siden af linjen "Hide Image" og vælg "Kvalitet" indstilling til "optimere hastigheden."

Inviter en partner

Åbn fanen "Administrer" i hovedvinduet kan du indstille fjernadgang til din computer. Her kan du se kolonnen "ID" og "Password". Alle data er at ansøge om en partner, som vil styre din pc. Husk, at overførslen kode og id kun bør betroede folk (for at undgå risici).

Fjernbetjening Software

I højre rude i programmet er et panel kaldet "administrerede computere". For at forbinde til en ekstern enhed, skal du indtaste id, der gav dig den anden person under "Partner-id".

Når du har klikket på "Connect" og tilslut ansøgningen vil anmode om en adgangskode. Indtast det og klikke inskriptionen "Log ind". Efter nogle få sekunder på skærmen, åbnes et vindue, hvor skrivebordet på pc'en vil blive vist, at du formår i øjeblikket.

Konfiguration af Windows interne værktøjer

Du behøver ikke at installere yderligere programmer til at installere fjernadgang. Windows 7 har en indbygget nytte.

Dens indstilling foretages på følgende måde:

 • Højreklik på ikonet "Denne computer" og vælg "Egenskaber".
 • Et klik på "Avancerede indstillinger" vindue, der åbnes.
 • Vælg fanen "Remote Access".
 • Placer kryds i rubrikken "Tillad forbindelsen".
 • Ved at klikke på knappen "Avanceret", kan du indstille den maksimale varighed af sessionen. Efter dette, vil forbindelsen blive afsluttet med magt. Hvis du fjerne markeringen i feltet ud for "Tillad kontrol" tilsluttet bruger kan ikke udføre nogen handling, men vil se alle manipulationer foretaget på computeren.
 • I den nedre del af vinduet skifte til "Tillad forbindelser".
 • Klik på "Vælg brugere". Hertil kommer en hvis data vil blive brugt til at logge ind. Husk, at adgangskoden for brugeren skal sættes er obligatorisk.

Hvis du har brug for at oprette forbindelse til en computer, skal du følge disse trin:

 • Åbn "Start" menuen, derefter kataloget "Accessories" og vælg "Opret forbindelse til en Remote Desktop."
 • I kolonnen "computer" for at udskrive IP-adressen på den pc, som du vil have adgang til, og klik på knappen "Connect".
 • Et vindue vil åbne beder dig om at indtaste din adgangskode og brugernavn.

Før tilslutning, hvis det er nødvendigt, kan foretages af programmet indstillinger er placeret i flere faner.

 • Generelt. Du kan gemme konfigurationen til adgang til den eksterne computer via internettet ikke kræver indtastning af IP-adresser, og ændre indstillingerne hver gang.
 • Screen. Indstilling af opløsning og antal farver.
 • Lokale ressourcer tillader dig at deaktivere spille lyde på en fjerncomputer. Her kan du også angive, om du vil bruge tastaturgenveje og om enheden er tilgængelig efter en lokal pc-forbindelse (printere, harddiske).

I fanen "Programmer", kan du tilføje de programmer, der vil køre automatisk under et opkald.

Adgang til den fjerne computer via internettet ved hjælp af den indbyggede Windows-værktøjer kan udføres i et begrænset antal tilfælde. Den vigtigste hindring - behovet for en ekstern IP. Ikke alle udbydere tilbyder denne mulighed for gratis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.