ComputereSoftware

Sådan fjerner vebaltu? Instruktion for begyndere

I dag skal vi til at tage fat på spørgsmålet om, hvordan man fjerner "Vebaltu". Denne applikation til dato er inkluderet på listen over virus programmer. Artiklen vil blive opført to måder at hjælpe slippe af med denne ondsindede forsyningsselskaber. Også, især for den uerfarne, det vil blive givet en kort digression. Så, så, vil du lære hvordan du fjerner "Vebaltu".

uddannelse

Webalta - det er en russisk søgemaskine. Efter en dårlig start, besluttede udviklere ikke at bruge rimelige metoder til erobre brugere. De blev i den sandeste betydning af ordet pålægge deres produkt til alle. Typisk er dette program installeret under dække af et andet program, der fører til udskiftning af startsiden og søgemaskinen i alle browsere. Og alt dette sker uden brugerens samtykke. Forsøg på at returnere alle tilbage til standardværktøjer ofte ikke fører til det forventede resultat. Men gå ikke i panik. Lige under det vil blive givet oplysninger, der fuldt ud besvare spørgsmålet om, hvordan man fjerner "Vebaltu" fra "Mazilu" og andre populære browsere. Valget er givet to måder på én gang.

Den første metode

I dette tilfælde, alle handlingen finder sted manuelt. Til at begynde, bare fjerne "Vebaltu" af konventionelle midler. For at gøre dette, skal du åbne Kontrolpanel og klikke på "fjern". Gentag formateringen to gange. Derefter skal du udføre følgende trin:

  • Åbn Registreringseditor ( "Start" - "Kør" - regedit).
  • "Rediger" fra toppen finde inskriptionen. Klik på den. Vælg "Find" fra drop down menuen.
  • I indtastningslinjen skrive webalta. Efter dette, til gengæld fjerne alle resultaterne.
  • Gentag det forrige trin, indtil søgeresultatet ikke bliver negativ. For at fremskynde processen, kan du bruge en genvejstast F3.
  • Det sidste trin er at manuelt ændre startsiden. Det er nu muligt at bruge standard værktøjer. Skift hjemmesiden behov i alle browsere.

Den anden metode

Tidligere har du lært om, hvordan du fjerner "Vebaltu" manuelle metode. Nu er det nødvendigt at sætte sig ind i en enklere måde. Denne gang skal du hente en bestemt antivirusprogram. Netværket kan finde en masse lignende programmer. Mange brugere foretrækker et værktøj kaldet Malwarebytes' Anti-Malware. Anvend det gratis. Når du har downloadet filen blot åbne installationsprogrammet og følg vejledningen på skærmen. Programmet er integreret russisk, så problemerne med forvaltningen skulle opstå. Utility Malwarebytes' Anti-Malware alene vil søge i registreringsdatabasen og vil gøre alt selv. Du skal bare nødt til at vente lidt.

konklusion

Spørgsmålet om, hvordan du fjerner "Vebaltu" fra "Chrome" og andre browsere, plaget mange brugere. Forudsat metoder bidrage til effektivt at håndtere disse irriterende søgemaskine. At re ikke ved et uheld sat "Vebaltu" rådes til at undgå uprøvede ressourcer. Det bør også være meget forsigtig tilgang til at installere software fra ukendte udviklere. Jeg håber du forstår fra denne artikel, hvordan du fjerner "Vebaltu" fra din computer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.