ComputereSoftware

Sådan optages lyd fra en computer

Hvor ofte varierer vores forventninger og virkelighed fra hinanden! Det er sikkert, at mange af ejerne af en pc kender situationen, som jeg oplevede at støde på en gang. For at løse det, måtte vi genlæse flere forgreninger af foraene, have brugt vores tid, og alt viste sig at være ret simpelt. Det blev senere klart, at lydoptagelse fra en computer er tilgængelig for alle, der ønsker at bruge denne funktion. Problemet er, at vi som regel alle har brug for at få et detaljeret svar på én gang og ikke se efter det på det globale netværk.

I mit tilfælde begyndte det hele med det faktum, at det engang var nødvendigt at udføre lydoptagelse fra en computer, der kører Windows-operativsystemet : de gæster, der kiggede på lyset, sang så godt, at de ønskede at optage dem. I vores tid med høje hastigheder af internetadgang og lave takster er tilstedeværelsen af en mikrofon og et kamera i computeren næsten blevet en uudtalt standard. De er integreret ikke kun i bærbare computere, men også i netbooks og tabletter. Alt forklares af populariseringen af Skype- og IP-telefoni-programmer. Vanskeligheden er, at meget få mennesker ved, hvordan man implementerer lydoptagelse fra en computer til en fil.

Der er flere måder at løse dette problem på. Det enkleste, der giver dig mulighed for at optage lyd fra en computer, er at bruge de indbyggede funktioner i systemet. I Win 7 er standard lydoptagelsesprogrammet ændret dramatisk i sammenligning med versionerne i Win 95-Win XP. For at starte det skal du gå til menuen "Start", åbne "Alle programmer" og derefter "Standard". Her er "Sound Recording". Nu er det fortsat at forbinde mikrofonen korrekt, og du kan fortsætte. Ifølge CCC-standarden (Color Coded Connector) skal den være tilsluttet en pink plug. Når du har klikket på knappen "Stop", åbnes vinduet Explorer, hvor du bliver bedt om at angive navnet på filen og placeringen for at gemme den.

Hvis mulighederne ved standard lydoptagelse ikke er nok, kommer et tredjepartsprogram til optagelse af lyd fra en computer til undsætning. Dette er den anbefalede måde at fortsætte ved den første mulighed. Der er mange sådanne programmer. Her er ikke en komplet liste over dem: Wavosaur, Sound Forge, Wave Lab. Den første er gratis, men de to andre fordeles på gebyr.

Ud over mikrofonen kan optagelsen af lyd fra en computer betyde at gemme alle de lyde, der gengives på et bestemt tidspunkt af lydsystemet.

Behovet for en sådan optagelse kan være den mest forskelligartede: Gem et videoklip, en videochatsession på Skype eller et afsnit af filmen (meget lettere end programredaktører). Til dette skal systemet specificere direkte fra hvilken kilde lyden skal optages. I bakken ved siden af uret er der et højttalerikon. Klik på det med højre museknap og følg i "Recorder". Derefter vises et vindue med en liste over mulige kilder. Det vigtigste er det, der er markeret "Som standard". Normalt er det en mikrofon.

Hvis du vil optage lyden, der spilles af applikationerne, skal du med musemarkøren angive en anden kilde i listen og klikke på knappen "Standard". Nu optages optagelsen fra denne output. Som regel for at løse opgaven skal du vælge What-U-Hear (fastsættelse af det vi hører). Det skal huskes, at dette kun er en del af handlingen. I det valgte program til optagelse skal du også angive kilden, selv om denne indstilling slet ikke er.

Afhængigt af typen af installeret lydkort og de drivere, der er installeret til det, kan navnet på disse genstande variere. For eksempel i lokaliserede indstillinger af chip driveren fra Realtek i mixeren, skal du fortsætte til "Sound - Record - Stereo Mixer" og angive den nødvendige. Hvis der er problemer med optagelsen (lyden mangler helt), kan du forsøge at angive en anden kilde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.