Intellektuelle udviklingJødedommen

Davidsstjerne

Davidsstjerne (selvom korrekt at bruge ordet her "skjold") - en jødisk symbol, relateret til de ældste helligdomme, den, der ringer og den dag i dag mange misforståelser, konflikter. Det er stadig efter den betydning, mystik, symbol båret på uniformer, på halsen, i form af en tatovering - Krop, tegn pryder religiøse bøger, magiske egenskaber. Hvad er det - Davidsstjerne, hvis værdi ikke mister relevans i flere århundreder?

Hvor der var et skjold af David?

I dag, mange mennesker køber til sig selv og venner dette symbol i form af vedhæng, vedhæng, væg attributter i en jødisk butik "Røde Tråd", og andre, men ikke alle ved, hvor stammer den Davidsstjerne, hvilken forstand gør dette symbol.

Og kilderne til oprindelse, skal det siges, meget. Nogle forskere mener, at denne identifikation med den smukke sne hvide lilje Bibelen. Hvorfor så? Det er simpelt: kronbladene oplyses en seks-takkede stjerne af den rigtige form. I lyset af denne fortolkning er uløseligt forbundet med stjernen menorah, udbydes til ferie i midten af stjernen.

Men den grundlæggende version af oprindelsen af denne attribut er relateret, selvfølgelig, med Kong David, der brugte det som en personlig symbol med god grund: i hans navn 2 bogstavet "e", som derefter udpeget skriftligt som trekanter. Ifølge én version, kongen af skjolde havde sådan form, ifølge en anden - de var læder, men altid belagt med en stjerne.

Som et dekorativt element, har Davidsstjerne eksisteret i mange århundreder, og i 1354 blev en original emblem jødiske samfund. Den mest udbredte symbol findes i det 19. århundrede, da jøderne søgte at finde et mærke af jødedommen, noget som kors de kristne.

Hvad repræsenterer Davidsstjerne?

Hvert tegn, som stammer fra den tid af gamle kulter, har altid en særlig betydning, og dette symbol er ikke en undtagelse fra reglen. Lad os se på de mest populære.

  1. Så hexagram (et andet navn for den attribut) - er to trekanter oven på hinanden. Den nedre del symboliserer det mandlige princip, og toppen - en kvinde.
  2. Trekant, som "ser" op, det er et symbol på ild og luft, og at tallet, der vender nedad - jord og vand.
  3. Vinklerne af de tal, som "ser" ned for at symbolisere fred, nåde og barmhjertighed.
  4. Ifølge en anden version, seks-takkede stjerne - en kombination af jordiske og himmelske principper, som er uløseligt forbundet med hinanden, og er designet til at supplere hinanden.

I dag er alle sætter i denne symbol på dets betydning, men hvad er den ældste magiske tegn, den ubestridte kendsgerning.

Hvilke andre attributter East fortjener opmærksomhed?

En masse af dem, de alle har en særlig betydning og smuk på sin egen måde. For eksempel er den meget populære

smukke, grand ring Skorpionen, som nu er populær hos både mænd og kvinder, og gør hans pro Kabbalist. I Østen, mener, at skorpionen slipper af lidelser, forskellige ulykker, problemer, giver livsglæde og sundhed.

Enhver mystiske praksis skorpion ønsker at komme til deres trofaste allierede, og esoteriske skoler for mange århundreder i træk vælger det som deres symbol. Måske af disse grunde, ringe, pakninger med skorpionen så efterspurgte i dag. For eksempel, i butikken, "Røde Tråd" kan købes færdiglavet løsning, kan du bestille et produkt med en Davidsstjerne på siden eller palmegrene, som også har en hellig betydning i Kabbalah.

Uanset hvad tilskriver du måske har erhvervet, skal du sørge for at investere sin egen betydning i det, tro på en bedre, og så vil han helt sikkert bringe, hvad du vil!

En artikel om online butik krasnaja-nit.ru

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.